|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/12/2023 Mesaje: 7
| Ceau. Va citesc de f mult timp dar nu am avut curaj sa postez. Eu am 35 ani și partenerul meu 39. El are azoospermie și am ales sa facem FIV cu donator. Ieri am avut primul ET pe ciclu natural. Nu mai am răbdare pana aflu dacă s a prins sau nu Eu de obicei cu o săptămână înainte de menstruație am obișnuitele crampe și le am și de data asta și voiam sa va întreb pe cele ce ați mai facut ET dacă și voi ați avut? PS: felicitări deme |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Felicitari Deme!! Am urmărit din umbră cu sufletul la gură evoluția beta, se pare că lucrurile iau o întorsătură bună. Ma bucur atât de mult pt tine, meriți din plin după câtă luptă ai dus toți anii ăștia. Îți doresc să ai o sarcină ușoară, fără peripeții si la primăvară să îți ții bebelușul în brațe. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1891
| Roser wrote:Felicitari Deme!! Am urmărit din umbră cu sufletul la gură evoluția beta, se pare că lucrurile iau o întorsătură bună. Ma bucur atât de mult pt tine, meriți din plin după câtă luptă ai dus toți anii ăștia. Îți doresc să ai o sarcină ușoară, fără peripeții si la primăvară să îți ții bebelușul în brațe.
Roser 🥰🥰🥰 mulțumesc!!!
Mulțumesc fetelor, mi-e și teama sa ma bucur. Asteptam luni eco sa vedem ce iese :) |
|
| Flrinar wrote:Ceau. Va citesc de f mult timp dar nu am avut curaj sa postez. Eu am 35 ani și partenerul meu 39. El are azoospermie și am ales sa facem FIV cu donator. Ieri am avut primul ET pe ciclu natural. Nu mai am răbdare pana aflu dacă s a prins sau nu Eu de obicei cu o săptămână înainte de menstruație am obișnuitele crampe și le am și de data asta și voiam sa va întreb pe cele ce ați mai facut ET dacă și voi ați avut? PS: felicitări deme
Bunaaa și sper ca peste o săptămână să ne anunți veștile bune 🍀
Este normal sa le ai, caci sunt induse de progesteron. Eu sincer nu am avut nici un simptom, usoare înțepături la ovare de 2 zile dar iau câte un no spa. Asteprarea este foarte grea, îți urez multa răbdare:) |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 362
| Flrinar wrote:Ceau. Va citesc de f mult timp dar nu am avut curaj sa postez. Eu am 35 ani și partenerul meu 39. El are azoospermie și am ales sa facem FIV cu donator. Ieri am avut primul ET pe ciclu natural. Nu mai am răbdare pana aflu dacă s a prins sau nu Eu de obicei cu o săptămână înainte de menstruație am obișnuitele crampe și le am și de data asta și voiam sa va întreb pe cele ce ați mai facut ET dacă și voi ați avut? PS: felicitări deme
Buna , Felicitări pentru puterea de a face cu sperma donor. Primul diagnostic al soțului meu a fost azoospermie, simțeam că cade cerul peste mine. Apoi a evoluat spre cripto apoi teratozoospermie. Fix acum 1 an eram în plină procedură fiv împreună cu intervenția microtese. Fiv fără rezultat pozitiv însă mai avem material congelat. Avem si noi o probă comandată dar nu am avut putere să apelăm la ea. Iti urez un beta mare !🤗 |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 312
Buna, si eu am avut usoare crampe la ambele transferuri, am luat no-spa chiar daca erau minore oarecum, a zis medicul sa nu stau deloc cu ele. Alte simptome nu am mai avut, oricum nu sunt un indiciu pentru ce rezultat va fi. Bafta, sa fie cu succes! |
|
| deme wrote:
Bunaaa și sper ca peste o săptămână să ne anunți veștile bune 🍀
Este normal sa le ai, caci sunt induse de progesteron. Eu sincer nu am avut nici un simptom, usoare înțepături la ovare de 2 zile dar iau câte un no spa. Asteprarea este foarte grea, îți urez multa răbdare:)
Deme, hai ca macar weekendul asta iti poti trage sufletul o secunda :) asteptarea asta oricum nu se mai termina de acum, decat poate pe la 18 ani cand pleaca la studii :))) poate nici atunci, deci bine ai venit in caruselul emotional de future mom-to-be 😘 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/12/2023 Mesaje: 7
| Va mulțumesc pentru răspunsuri. Am făcut și biopsie la soț dar i au ieșit 5 spermatozoizi cu morfologie alterata și am zis ca mai bine facem cu donator. Incerc sa nu îmi fac speranțe prea mari dar e f greu. Am rămas cu 7 embrioni(unul l am folosit ieri) și mi s a spus ca is de nota 10, sper măcar unul sa fie cu noroc Sunt din Timișoara și am făcut procedurile la gynatal |
|
| Isa294 wrote:
Deme, hai ca macar weekendul asta iti poti trage sufletul o secunda :) asteptarea asta oricum nu se mai termina de acum, decat poate pe la 18 ani cand pleaca la studii :))) poate nici atunci, deci bine ai venit in caruselul emotional de future mom-to-be 😘
Este la fix caci mâine plecam cu prietenii o noapte pe lângă Tulcea, la o vila cu piscina. Bineînțeles fără intrat in apa , am luat și costum întreg:) Probabil toți se v-or întreba care e treaba pt ca eu sunt fan apa și bronz :) deci relaaaax total :) |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 136
| Geanina din a câtea zi după cm ai început cu testele de Ovulație? |
|
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 353
| Iudita wrote:[quote=Rebecca10]Mie tot nu mi-au apărut problemele… ziua 33 a c.m.[/
quote]. Eu zic că tu ești însărcinată..la o prietenă de a mea numai după o lună de la întârzierea menstruației abea după o lună io ieșit testul pozitiv.
Nuu. Mâine cred că apar urâții |
|
| deme wrote:
Este la fix caci mâine plecam cu prietenii o noapte pe lângă Tulcea, la o vila cu piscina. Bineînțeles fără intrat in apa , am luat și costum întreg:) Probabil toți se v-or întreba care e treaba pt ca eu sunt fan apa și bronz :) deci relaaaax total :)
Sa va relaxati, ca e important :) desi te inteleg cu mersul la piscina, din toate restrictiile asta m-a lovit cel mai tare. Noi inca nu am spus la nimeni, urmeaza sa o facem pentru ca nu ma mai ajuta nici hainele, desi am luat deja niste rochite lejere, eu fiind fana pantaloni cu tricou, dar nu mai sunt o optiune. |
|
| Flrinar wrote:Va mulțumesc pentru răspunsuri. Am făcut și biopsie la soț dar i au ieșit 5 spermatozoizi cu morfologie alterata și am zis ca mai bine facem cu donator. Incerc sa nu îmi fac speranțe prea mari dar e f greu. Am rămas cu 7 embrioni(unul l am folosit ieri) și mi s a spus ca is de nota 10, sper măcar unul sa fie cu noroc Sunt din Timișoara și am făcut procedurile la gynatal
Aveti un rezultat f bun cu embrionii, dar va urez sa fie cu succes cat de curand. Nu e usor de facut o alegere ca a voastra dar pana la urma asta e dovada de cat de importanta e determinarea in a deveni parinti, indiferent de obstacole. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:Beta 1007 Progesteron 43ng
Nu creeeed :) Ce revenire Felicitari din inima |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 136
| Testul de ovulație ce ziceți voi oare este pozitiv sau nu încă? https://ibb.co/xL7CyvD |
|
|