|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| deme wrote:Beta 1007 Progesteron 43ng
Nu creeeed :) Felicitări! Doamne ajută să fie bine! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Mulțumesc fetele !!! 🥰🥰🥰🥰❤️❤️ |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| Vai deme, ce bucurie! 🥹🥹 Felicitari, meriti din plin reusita! Iti doresc sa evolueze bine si sa-ti dea cat mai putine emotii, ca deloc nu se poate :)) hai cu eco sa vedem si embrionasul |

| deme wrote:Mulțumesc fetele !!! 🥰🥰🥰🥰❤️❤️ Ai suplimentat progesteronul? |
| stefy.any wrote: Ai suplimentat progesteronul?
Fac 2 prolutex, 1 crinone, 6 duphaston, 4 utrogestan și 2 arefam pe cale orala |
| Isa294 wrote:Vai deme, ce bucurie! 🥹🥹 Felicitari, meriti din plin reusita! Iti doresc sa evolueze bine si sa-ti dea cat mai putine emotii, ca deloc nu se poate :)) hai cu eco sa vedem si embrionasul ❤️❤️❤️ |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 155
| Felicitări din suflet Dene,hai ca ni au dat și lacrimile, pana și soțul meu ma întreabă de tine la cât i am tot povestit. Doamne doamne sa te ajute sa ai o sarcina ușoară și sa te bucuri de ea ca trece timpul f repede, deabia asteptam sa ajungi și sa ții puiul în brate și sa înceapă aventura voastră ca părinți.O sa fi o super mamica și puiul tău o sa fie un/ o norocoasa cu asa părinți luptători. Te îmbrățișez cu drag |

| deme wrote:
Fac 2 prolutex, 1 crinone, 6 duphaston, 4 utrogestan și 2 arefam pe cale orala
Bănuiesc că asa ti-a zis Maftei,nu? |
| stefy.any wrote: Bănuiesc că asa ti-a zis Maftei,nu?
Am mai pus de la mine 2 utrogestan, 1 prolutex, 2 arefam . A zis ca este ok |
| Iulia123 wrote:  Felicitări din suflet Dene,hai ca ni au dat și lacrimile, pana și soțul meu ma întreabă de tine la cât i am tot povestit. Doamne doamne sa te ajute sa ai o sarcina ușoară și sa te bucuri de ea ca trece timpul f repede, deabia asteptam sa ajungi și sa ții puiul în brate și sa înceapă aventura voastră ca părinți.O sa fi o super mamica și puiul tău o sa fie un/ o norocoasa cu asa părinți luptători. Te îmbrățișez cu drag
❤️❤️❤️ |

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| deme wrote:Mulțumesc fetele !!! 🥰🥰🥰🥰❤️❤️
Felicitariiiiii!!!!! In sfarsit!!!🥳🥳🥳🥳🍀🥰🤗 |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Felicitari, deme!! Iti doresc tot binele din lume si totul sa evolueze perfect!
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 151
| Deme, felicitări!!! Ce mă bucur!!! Îți doresc din suflet sa ai o sarcină ușoară și bebe la termen. Pffff ce veste minunata! Te îmbrățișez cu mare drag! Abia aștept poze cu puiuțul 😍
Rebecca, poate ar bine sa mergi la un gineco la un control. Macar sa îți spună ce e cu dereglarea asta. 🤗 |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 268
| Felicitări Deme 🙏🙏🙏 mă bucur tare pentru tine. |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 268
| [quote=Rebecca10]Mie tot nu mi-au apărut problemele… ziua 33 a c.m.[/
quote]. Eu zic că tu ești însărcinată..la o prietenă de a mea numai după o lună de la întârzierea menstruației abea după o lună io ieșit testul pozitiv. |
|
|