|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 387
| Liliana1878 wrote:Demeeeee!!!! ❤️❤️❤️❤️ Mă rog din tot sufletul pentru tine sa fie ok următorul beta. Uf,că m-am emoționat🥳
Rebeca, mai testează. You never know 🙏 și cel mai bine un beta, mai ales că ai întârziere.
O să mai fac un test. Am și răcit bocna, suntem pe drum de la munte, abia aștept să ajung acasă! |
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| Deme, ce de emotii :) pare ca se indreapta lucrurile, tin pumnii pe vineri!
Iudita, si eu vad a doua linie, cum zic si fetele, o beta ar fi cea mai relevanta.
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Isa294 wrote:Deme, ce de emotii :) pare ca se indreapta lucrurile, tin pumnii pe vineri!
Iudita, si eu vad a doua linie, cum zic si fetele, o beta ar fi cea mai relevanta.
Isaaaa crede-ma ca aveam pulsul 100 pana la 11. Vedem vineri 🍀🍀🍀 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| deme wrote:
La tine ma gândeam!! :) La eco nu s-au vazut 2 saci, insa a spus ca e posibil sa fie . Vedem cum evoluează pana vineri.
S-a vazut la eco asa devreme? Adica fetele spuneau ca trebuie sa fie beta peste 1000 ca sa se vada ceva la eco, de asta intreb.
|
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 513
| Deme, la eco ce a zis? E in uter? Am vazut ca ai pus poza, dar eu sunt paralela |
|
| stefy.any wrote: S-a vazut la eco asa devreme? Adica fetele spuneau ca trebuie sa fie beta peste 1000 ca sa se vada ceva la eco, de asta intreb.
La eco s-a văzut doar sacul gestational corespunzător pt 4 săptămâni și 6 zile. Altceva nu are ce :) |
|
| Nicaieri88 wrote:Deme, la eco ce a zis? E in uter? Am vazut ca ai pus poza, dar eu sunt paralela
Daaa, este fixat bine in uter! |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| La beta sub 1000 tot se poate vedea saculetul, cum a scris si deme, nu se poate vizualiza inca vezicula vitelina (schita viitorului embrion) fiind prea mica sarcina.
Hai ca e bine, e ceva acolo si ne rugam sa evolueze corespunzator! |
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| deme wrote:
Daaa, este fixat bine in uter!
Doamne ajută sa creasca si sa stea acolo până la 9 luni! Roaga-te sfântului Efrem cel nou ! Abea astept vineri ! Toți din grup suntem alături de voi si așteptăm cu sufletul la gură fiecare beta cu cele mai bune gânduri!!!🤗 |
|
| Isa294 wrote:La beta sub 1000 tot se poate vedea saculetul, cum a scris si deme, nu se poate vizualiza inca vezicula vitelina (schita viitorului embrion) fiind prea mica sarcina. Hai ca e bine, e ceva acolo si ne rugam sa evolueze corespunzator!
Doamne ajuta 🍀 |
|
| iris11 wrote:
Doamne ajută sa creasca si sa stea acolo până la 9 luni! Roaga-te sfântului Efrem cel nou ! Abea astept vineri ! Toți din grup suntem alături de voi si așteptăm cu sufletul la gură fiecare beta cu cele mai bune gânduri!!!🤗
❤️❤️❤️ |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 513
| deme wrote:
Daaa, este fixat bine in uter!
Hai, Doamne ajuta! Sper sa fie bine si sa creasca cum trebuie |
|
| Nicaieri88 wrote:Hai, Doamne ajuta! Sper sa fie bine si sa creasca cum trebuie
Vineri !:), |
|
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 387
| Eu încă nu am făcut testul 🤦♀️ ar ieși oare, dacă e pozitiv, și dacă îl fac în seara asta? Sau să las pe mâine dimineață? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 223
| Rebecca10 wrote:Eu încă nu am făcut testul 🤦♀️ ar ieși oare, dacă e pozitiv, și dacă îl fac în seara asta? Sau să las pe mâine dimineață? Eu zic că o să ți iasă pentru că ai și câteva zile de întârziere.Doamne ajută să iasă pozitiv,Eu zic că iești însărcinată. |
|
Iudita |