Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicaieri88
Scris: Monday, July 1, 2024 7:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Rebecca10 wrote:

Cine știe, nu am avut niciodată așa

Atunci cred ca merita un test ultrasensibil daca nu se instaleaza uratenia lunara pana maine.
Rebecca10
Scris: Monday, July 1, 2024 7:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
Nicaieri88 wrote:

Atunci cred ca merita un test ultrasensibil daca nu se instaleaza uratenia lunara pana maine.

Chiar daca am avut un test cu o linie fada miercur, iar joi și vineri negativ? Poate ieși ceva mâine?
deme
Scris: Monday, July 1, 2024 7:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Nicaieri88 wrote:

Dar stii sa interpretezi ok si la 24 de h? Eu una habar n-am. Sa nu te stresezi mai tare numai.. :(

Eu sunt omul care trebuie sa știu, și clar maine ar fi un calvar dacă as astepta încă 24h.

Mi-a răspuns și Maftei : "cresterea este la limita..vreau sa vedem cum evolueaza de acum...trebuia si fie minim 240 ca sa spune ca e bine dar spre limita inferioara. asa ca de siguranta vreau sa repetati"
stefy.any
Scris: Monday, July 1, 2024 7:49 PM
Nivel

Inregistrat: 9/29/2015
deme wrote:

Știu ce spui, o sa ma duc și mâine la beta, pt ca nu rezist cu stresul asta

Tin pumnii, Deme! Să fie bine! Doamne ajuta!
deme
Scris: Monday, July 1, 2024 8:01 PM
Nivel

stefy.any wrote:

Tin pumnii, Deme! Să fie bine! Doamne ajuta!

Sincer am senzatia ca nu sunt chiar cea mai norocoasa persoana
stefy.any
Scris: Monday, July 1, 2024 10:31 PM
Nivel

deme wrote:

Sincer am senzatia ca nu sunt chiar cea mai norocoasa persoana

Uneori există lucruri pe care nu le putem controla oricat de mult am vrea... mi-a luat mult timp sa accept adevarul acesta, sa nu ma mai lupt cu mine.
Sper ca in situatia ta sa fie bine, embrionul sa fie sanatos si sa fie un deznodamant fericit.
Cand am pierdut sarcina la 8 s si 5 zile m-am certat cu Dumnezeu, cu mine, cu lumea, nu suportam sa vad nimic, nu ma mai puteam bucura de viata. Cand am acceptat adevarul, chiar daca nu a fost cel pe care eu il doream, mi-am gasit si linistea.

Repet! Sper din tot sufletul sa fie bine si sa te bucuri, dar chiar daca nu o sa fie cum iti doresti acum, mai ai alte sanse, nu? computerlove
Nicaieri88
Scris: Monday, July 1, 2024 11:21 PM
Nivel

deme wrote:

Eu sunt omul care trebuie sa știu, și clar maine ar fi un calvar dacă as astepta încă 24h.

Mi-a răspuns și Maftei : "cresterea este la limita..vreau sa vedem cum evolueaza de acum...trebuia si fie minim 240 ca sa spune ca e bine dar spre limita inferioara. asa ca de siguranta vreau sa repetati"

Of, tinem pumnii sa fie bine pana la urma

Ce emotii..
Iulia123
Scris: Tuesday, July 2, 2024 12:41 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/29/2022
majoreta facem galerie Deme sa fie totul bine, trebuie sa fie coeur coeur majoreta
Ps: nu stresa bobita mica
deme
Scris: Tuesday, July 2, 2024 6:04 AM
Nivel

stefy.any wrote:

Uneori există lucruri pe care nu le putem controla oricat de mult am vrea... mi-a luat mult timp sa accept adevarul acesta, sa nu ma mai lupt cu mine.
Sper ca in situatia ta sa fie bine, embrionul sa fie sanatos si sa fie un deznodamant fericit.
Cand am pierdut sarcina la 8 s si 5 zile m-am certat cu Dumnezeu, cu mine, cu lumea, nu suportam sa vad nimic, nu ma mai puteam bucura de viata. Cand am acceptat adevarul, chiar daca nu a fost cel pe care eu il doream, mi-am gasit si linistea.

Repet! Sper din tot sufletul sa fie bine si sa te bucuri, dar chiar daca nu o sa fie cum iti doresti acum, mai ai alte sanse, nu? computerlove

Am tot încercat sa facă pace cu mine, sa nu ma mai enervez și supăr pt lucruri care nu le pot controla.. nu reușesc
Probabil este cum spune sotul, ca ma enervează mai mult insuccesul meu, decât reusita altora .
Mereu am luptat pt ce am, nu mi-a picat din cer.
Mai avem 5 embrioni congelați :
2bb,3bb,3bc,2bc,4ab
Nimeni
Scris: Tuesday, July 2, 2024 8:17 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/13/2023
deme wrote:

Am tot încercat sa facă pace cu mine, sa nu ma mai enervez și supăr pt lucruri care nu le pot controla.. nu reușesc
Probabil este cum spune sotul, ca ma enervează mai mult insuccesul meu, decât reusita altora .
Mereu am luptat pt ce am, nu mi-a picat din cer.
Mai avem 5 embrioni congelați :
2bb,3bb,3bc,2bc,4ab

Capul sus Deme, din păcate sunt lucruri pe care nu le putem controla... încearcă sa nu te lași daramata tu ești o luptătoare și vei învinge pana la urma doar ca uni dintre noi trebuie sa facem eforturi mai mari sa le obținem asta pentru ca noi putem sa le ducem și sa le facem fata 🙃🤗😘
deme
Scris: Tuesday, July 2, 2024 11:08 AM
Nivel

Ieri 237 astăzi 307
Din păcate nu mai am la ce sa mai sper, o sa ma duc și mâine cum trebuia si apoi m-a chemat ginecoloaga mea sa vedem ce se intampla.

Gaby 41
Scris: Tuesday, July 2, 2024 11:26 AM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
deme wrote:
Ieri 237 astăzi 307
Din păcate nu mai am la ce sa mai sper, o sa ma duc și mâine cum trebuia si apoi m-a chemat ginecoloaga mea sa vedem ce se intampla.

Deme îmi pare rău.
deme
Scris: Tuesday, July 2, 2024 11:38 AM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Deme îmi pare rău.

Era de așteptat, parca nu mai vreau sa mai fac nimic, sa ajung tot aici.
Nicaieri88
Scris: Tuesday, July 2, 2024 11:58 AM
Nivel

deme wrote:
Ieri 237 astăzi 307

Deme, iti admir maxim taria si caracterul de luptatoare.
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. pale
stefy.any
Scris: Tuesday, July 2, 2024 12:08 PM
Nivel

deme wrote:
Ieri 237 astăzi 307

Ar mai avea timp sa se dubleze pana maine... ar trebui sa fie in jur de 450, nu?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.