|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 543
| Rebecca10 wrote:
Cine știe, nu am avut niciodată așa
Atunci cred ca merita un test ultrasensibil daca nu se instaleaza uratenia lunara pana maine.
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 456
| Nicaieri88 wrote:
Atunci cred ca merita un test ultrasensibil daca nu se instaleaza uratenia lunara pana maine.
Chiar daca am avut un test cu o linie fada miercur, iar joi și vineri negativ? Poate ieși ceva mâine? |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Nicaieri88 wrote:
Dar stii sa interpretezi ok si la 24 de h? Eu una habar n-am. Sa nu te stresezi mai tare numai.. :(
Eu sunt omul care trebuie sa știu, și clar maine ar fi un calvar dacă as astepta încă 24h.
Mi-a răspuns și Maftei : "cresterea este la limita..vreau sa vedem cum evolueaza de acum...trebuia si fie minim 240 ca sa spune ca e bine dar spre limita inferioara. asa ca de siguranta vreau sa repetati" |

Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| deme wrote:
Știu ce spui, o sa ma duc și mâine la beta, pt ca nu rezist cu stresul asta
Tin pumnii, Deme! Să fie bine! Doamne ajuta! |
| stefy.any wrote: Tin pumnii, Deme! Să fie bine! Doamne ajuta!
Sincer am senzatia ca nu sunt chiar cea mai norocoasa persoana |

| deme wrote:
Sincer am senzatia ca nu sunt chiar cea mai norocoasa persoana
Uneori există lucruri pe care nu le putem controla oricat de mult am vrea... mi-a luat mult timp sa accept adevarul acesta, sa nu ma mai lupt cu mine. Sper ca in situatia ta sa fie bine, embrionul sa fie sanatos si sa fie un deznodamant fericit. Cand am pierdut sarcina la 8 s si 5 zile m-am certat cu Dumnezeu, cu mine, cu lumea, nu suportam sa vad nimic, nu ma mai puteam bucura de viata. Cand am acceptat adevarul, chiar daca nu a fost cel pe care eu il doream, mi-am gasit si linistea.
Repet! Sper din tot sufletul sa fie bine si sa te bucuri, dar chiar daca nu o sa fie cum iti doresti acum, mai ai alte sanse, nu? |
| deme wrote:
Eu sunt omul care trebuie sa știu, și clar maine ar fi un calvar dacă as astepta încă 24h.
Mi-a răspuns și Maftei : "cresterea este la limita..vreau sa vedem cum evolueaza de acum...trebuia si fie minim 240 ca sa spune ca e bine dar spre limita inferioara. asa ca de siguranta vreau sa repetati"
Of, tinem pumnii sa fie bine pana la urma
Ce emotii.. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 155
| facem galerie Deme sa fie totul bine, trebuie sa fie Ps: nu stresa bobita mica |
|
| stefy.any wrote:Uneori există lucruri pe care nu le putem controla oricat de mult am vrea... mi-a luat mult timp sa accept adevarul acesta, sa nu ma mai lupt cu mine. Sper ca in situatia ta sa fie bine, embrionul sa fie sanatos si sa fie un deznodamant fericit. Cand am pierdut sarcina la 8 s si 5 zile m-am certat cu Dumnezeu, cu mine, cu lumea, nu suportam sa vad nimic, nu ma mai puteam bucura de viata. Cand am acceptat adevarul, chiar daca nu a fost cel pe care eu il doream, mi-am gasit si linistea. Repet! Sper din tot sufletul sa fie bine si sa te bucuri, dar chiar daca nu o sa fie cum iti doresti acum, mai ai alte sanse, nu?
Am tot încercat sa facă pace cu mine, sa nu ma mai enervez și supăr pt lucruri care nu le pot controla.. nu reușesc Probabil este cum spune sotul, ca ma enervează mai mult insuccesul meu, decât reusita altora . Mereu am luptat pt ce am, nu mi-a picat din cer. Mai avem 5 embrioni congelați : 2bb,3bb,3bc,2bc,4ab |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2023 Mesaje: 43
| deme wrote:
Am tot încercat sa facă pace cu mine, sa nu ma mai enervez și supăr pt lucruri care nu le pot controla.. nu reușesc Probabil este cum spune sotul, ca ma enervează mai mult insuccesul meu, decât reusita altora . Mereu am luptat pt ce am, nu mi-a picat din cer. Mai avem 5 embrioni congelați : 2bb,3bb,3bc,2bc,4ab
Capul sus Deme, din păcate sunt lucruri pe care nu le putem controla... încearcă sa nu te lași daramata tu ești o luptătoare și vei învinge pana la urma doar ca uni dintre noi trebuie sa facem eforturi mai mari sa le obținem asta pentru ca noi putem sa le ducem și sa le facem fata 🙃🤗😘 |
|
| Ieri 237 astăzi 307 Din păcate nu mai am la ce sa mai sper, o sa ma duc și mâine cum trebuia si apoi m-a chemat ginecoloaga mea sa vedem ce se intampla.
|
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| deme wrote:Ieri 237 astăzi 307 Din păcate nu mai am la ce sa mai sper, o sa ma duc și mâine cum trebuia si apoi m-a chemat ginecoloaga mea sa vedem ce se intampla.
Deme îmi pare rău. |
|
| Gaby 41 wrote:Deme îmi pare rău.
Era de așteptat, parca nu mai vreau sa mai fac nimic, sa ajung tot aici. |
|
| deme wrote:Ieri 237 astăzi 307 Din păcate nu mai am la ce sa mai sper, o sa ma duc și mâine cum trebuia si apoi m-a chemat ginecoloaga mea sa vedem ce se intampla.
Deme, iti admir maxim taria si caracterul de luptatoare. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. |
|

Ar mai avea timp sa se dubleze pana maine... ar trebui sa fie in jur de 450, nu? |
|
|