|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Mulțumesc fetele , maine la 13 este transferul |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| deme wrote:Mulțumesc fetele , maine la 13 este transferul Mult noroc,Deme! |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| deme wrote:Mulțumesc fetele , maine la 13 este transferul Doamne ajuta Deme |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 542
| deme wrote:Mulțumesc fetele , maine la 13 este transferul
Bafta multa, Deme! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| deme wrote:Mulțumesc fetele , maine la 13 este transferul
Doamne ajută Deme! Toti îngerii situației să vină la tine în burtica să ajute bebe să se implanteze! O sa fie bine! Sunt alături de voi si ma rog să fie bine până la capăt! Cele mai curate gânduri de bine vin spre voi!🥰😍🤗 |
| Mulțumesc!!! Transferam un blastocist de cea mai buna calitate care începe sa eclozeze. Când am ajuns în fata clinicii , toți erau evacuați, se dăduse alarma de incendiu, erau pompierii veniti, am zis ca lesin 😂😂
După 15min am intrat și acum aștept sa ma preia 🍀 |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Vai, deme, cate peripetii! Bafta multa! Esti in gandurile noastre |
|
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 456
| deme wrote:Mulțumesc!!! Transferam un blastocist de cea mai buna calitate care începe sa eclozeze. Când am ajuns în fata clinicii , toți erau evacuați, se dăduse alarma de incendiu, erau pompierii veniti, am zis ca lesin 😂😂
După 15min am intrat și acum aștept sa ma preia 🍀
Multa baftă! Îți ținem pumnii! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 151
| deme wrote:Mulțumesc!!! Transferam un blastocist de cea mai buna calitate care începe sa eclozeze. Când am ajuns în fata clinicii , toți erau evacuați, se dăduse alarma de incendiu, erau pompierii veniti, am zis ca lesin 😂😂
😂😂😂😂😂
Sunt cu gândul la tine.
Noi amânăm iar transferul pentru că trebuie să fac RMN mamar, apoi clinica e in vacanta.🤦🏼♀️ |
|

Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 264
| Deme sunt cu gândul la tine 🙏🙏🌈🌈❤️❤️Dă-ne de veste după .. Te îmbrățișăm !!!😘😘😘 |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
Deme, asta e de adaugat in palmaresul tuturor peripetiilor traite pentru a deveni mama, ai material de o carte deja :)) Sa fie acesta blastocistul norocos, sa va implineasca visul de a fi parinti!
Eu ca idee azi am mai trecut un hop sa zic asa, cred ca toata calatoria asta in a deveni mame e despre a mai face inca un pas inainte, oricat de mic e si in orice etapa ne-am afla. Fii increzatoare si imagineaza-ti beta ala pozitiv si dublat frumos |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Deme,cum te simți? |
|
| Gata fetele , suntem la cazare !! Trebuia sa fie la 13:15 transferul și am întrat la 14, era sa fac pe mineeee 😂 Am transferat un blastocist de cea mai buna calitate, care începea sa eclozeze. Am văzut și embrionul norocos la microscop, totul bine. Beta am pe 29. Sunt obosita caci am ajuns la 11 în Iași iar la cazare abia la 13 am putut întra, deci am mers direct la clinica de pe drum.
Isa este totul bine cu bebe?
Acum sa înceapă stresul pana la beta :) |
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| deme wrote:Gata fetele , suntem la cazare !! Trebuia sa fie la 13:15 transferul și am întrat la 14, era sa fac pe mineeee 😂 Am transferat un blastocist de cea mai buna calitate, care începea sa eclozeze. Am văzut și embrionul norocos la microscop, totul bine. Beta am pe 29. Sunt obosita caci am ajuns la 11 în Iași iar la cazare abia la 13 am putut întra, deci am mers direct la clinica de pe drum.
Isa este totul bine cu bebe?
Acum sa înceapă stresul pana la beta :)
Relaxează-te!Ai trecut prin toate ca o eroină! O sa fie bine! Să te odihnești și să mănânci! 🥰 |
|
| iris11 wrote:
Relaxează-te!Ai trecut prin toate ca o eroină! O sa fie bine! Să te odihnești și să mănânci! 🥰
Yes mom 😂🩷 |
|
Iudita |