|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 342
| iris11 wrote:
Am observat si eu liniștea. Noi în 19 iunie avem programare la Columna. Până atunci ma străduiesc să mai slăbesc dar zici ca numai nu îmi iese . Rebeca tu ai reusit ?
Mai aveți puțin până la programare! Trece timpul repede :) E greu și la mine. Am reușit să dau 2 kg jos, dar cu regim drastic… Oare asta să fie cauza pentru care nu rămân însărcinată? |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| Bună fetelor.. cum mai sunteți? Deme tu? În ce punct mai ești? 🤗
Eu încerc să mă refac , din fericire nu am avut dureri sau vreun disconfort , sângerarea s-a oprit .. Azi am făcut o săptămână 😔 … Mi-am făcut din nou un set de analize , mi-au ieșit toate ok din fericire .. Tot cerc să găsesc motive cum s-a putut întâmpla așa ceva … Tot ce îmi vine în cap exact în luna când am rămas însărcinată am făcut un tratament destul de agresiv cu antibiotice și cortizon pt ca am avut pneumonie , febră 40 etc… Vroiam să vă întreb dacă mă simt ok, din cunoștințele voastre pot încerca după prima menstruatie să rămân însărcinată ? Poate părea egoist și riscant din partea mea dar la 38 de ani parcă și să aștept nu știu ce să zic ….. Nu garantează nimeni ca se și întâmpla dar deja mi-am luat ceva vitamine mult mai OK ( înainte să rămân de această dată luam doar acid folic) și mi-a rămas doar speranța ca se va întâmpla din nou.. Am dozat iar AMH-ul .. Anul trecut în iulie aveam 3,08 , ieri am făcut iar analize la sânge și vedem cat iese … Chiar sunt curioasă … Și apropo cam cat rămâne LH și beta hg pozitiv ? Când își revin la normal… Am fost la ginecolog și e totul ok în sensul ca s-a eliminat tot .. O zi frumoasă vă doresc 🤗 |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Geanina eu zic sa intrebi medicul daca e ok dpdv medical. Eu am incercat imediat dupa la sarcini pierdute la 5-6 sapt (baietelul meu a aparut in prima luna dupa un avort menstrual), dar la o SOE mai avansata cu chiuretaj mi s-a zis sa astept 3 luni. La mine fiind si suspiciune de sarcina molara am tot repetat beta si abia pe la 3 luni dupa a ajuns la 0, a scazut extrem de greu. Inteleg perfect ce simti, dar nu ai vrea sa risti doar fiindca te-ai grabit |
| Freya sincer nu vreau sa ma dar am o teamă generală nu știu 🙁 ca dacă nu mai reușesc , dacă și iar dacă . Am făcut avort medicamentos , nu a fost necesar chirurgical din fericire … La mn s-a oprit din evoluție la 11 săptămâni 🙁 … Mă bucur ca ai avut un final fericit până la urmă .. 🤗😘 |
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1871
| Geanina36 wrote:Freya sincer nu vreau sa ma dar am o teamă generală nu știu 🙁 ca dacă nu mai reușesc , dacă și iar dacă . Am făcut avort medicamentos , nu a fost necesar chirurgical din fericire … La mn s-a oprit din evoluție la 11 săptămâni 🙁 … Mă bucur ca ai avut un final fericit până la urmă .. 🤗😘
Grăbește-te încet ❤️❤️❤️
De astăzi am început sa iau estrogen (cycloprogynova) ,prednison etc si pe 10 avem evaluare sa vedem cum este endometrul. |
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 356
| deme wrote:
Grăbește-te încet ❤️❤️❤️
De astăzi am început sa iau estrogen (cycloprogynova) ,prednison etc si pe 10 avem evaluare sa vedem cum este endometrul.
Succes Deme! |
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1871
| iris11 wrote:
Succes Deme!
🤗🤗🤗 |
| Fetelor, am fost la Help Net și am cerut un test de sarcină ultrasensibil, și farmacista de acolo mi-a dat Livsane, pe el scrie “Detecție rapidă”, dar când am desfăcut am văzut ca are detecție de la 25 um . Oare îl pot face mâine, în ziua 11 DPO? Mai am și un Barza tip bandă, de 20 um. Ce spuneți? |
|
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 143
| Rebecca10 wrote:Fetelor, am fost la Help Net și am cerut un test de sarcină ultrasensibil, și farmacista de acolo mi-a dat Livsane, pe el scrie “Detecție rapidă”, dar când am desfăcut am văzut ca are detecție de la 25 um . Oare îl pot face mâine, în ziua 11 DPO? Mai am și un Barza tip bandă, de 20 um. Ce spuneți? Dacă ești sigură că ești 11 DPO poți sa faci testul, la mine s-a văzut de fiecare dată a doua liniuta slaba când a fost sarcina și pe test normal. Dar depinde de fiecare...dacă poți sa mai aștepți o zi, două, așteaptă. |
|
| Dellialilliana wrote: Dacă ești sigură că ești 11 DPO poți sa faci testul, la mine s-a văzut de fiecare dată a doua liniuta slaba când a fost sarcina și pe test normal. Dar depinde de fiecare...dacă poți sa mai aștepți o zi, două, așteaptă.
Eu așa spun, că mâine ar fi 11 DPO… mai aștept până duminică dimineață, totuși. Am făcut și în 9 DPO test normal, și a ieșit negativ |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/1/2024 Mesaje: 1
| Buna tuturor, credeti ca am vreo sansa sa obtin rezultatele pt culturi/secretii in 2-3 zile si daca da unde, incerc sa ma incadrez sa le fac luni sperand sa le obtin pana miercuri? |
|
| Bună ziua fetelor.. Mi-au ieșit analizele pe care le-am făcut..Au ieșit ok cred eu.. Voi ce părere aveți ? Mă uitam la AMH - 1,70 ca și valoare .. Anul trecut în iulie era 3,08..wow cum ticăie ceasul și cum scade cu viteza luminii 🙁… Ce părere aveți de un AMH - 1,70? Vă pup și weekend minunat ..
https://ibb.co/FDnXSSS https://ibb.co/z5M7vrk https://ibb.co/2d73VRY |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 356
| Geanina36 wrote:Bună ziua fetelor.. Mi-au ieșit analizele pe care le-am făcut..Au ieșit ok cred eu.. Voi ce părere aveți ? Mă uitam la AMH - 1,70 ca și valoare .. Anul trecut în iulie era 3,08..wow cum ticăie ceasul și cum scade cu viteza luminii 🙁… Ce părere aveți de un AMH - 1,70? Vă pup și weekend minunat .. https://ibb.co/FDnXSSShttps://ibb.co/z5M7vrkhttps://ibb.co/2d73VRY
Buna Geanina, amh 1,7 este unul ft bun . |
|
| Multumesc Iris pt răspuns .. Doamne Ajută să reușim iar și de data asta cu succes..Am avut ceva emoții pt ca înainte de fetița mea de 9 ani eu am mai avut un avort spontan dar atunci cauza a fost din ce spunea doctorul meu ureaplasma care ieșise pozitivă .. În noiembrie am făcut tratament și eu și soțul și în decembrie am rămas însărcinată cu fetița care a fost dusă la termen fără probleme .. Acum aveam ceva emoții pt ca citisem ca poți ieși iar pozitiv la ureaplasma .. Mă bucur ca nu e asta.. unicul motiv pe care l-am găsit momentan e ca în luna martie când am rămas însărcinată am avut pneumonie cu febră 40 , am luat antibiotice , cortizon și diverse pt tuse pt ca am tușit aproape o lună încontinuu… și cred eu nu era lună potrivită pt a rămâne însărcinată 🙁 Oricum faptul e consumat și nu mi-a rămas decât să privesc înainte cu încredere și pozitivism.. Zi frumoasă fetelor 🤗 |
|
| Sanziana333 wrote:Buna tuturor, credeti ca am vreo sansa sa obtin rezultatele pt culturi/secretii in 2-3 zile si daca da unde, incerc sa ma incadrez sa le fac luni sperand sa le obtin pana miercuri?
Sânziana bună .. Eu nu mă aflu în România ca să te pot îndruma în vreun fel , dar aici în Italia am fost la un cabinet privat marți și rezultatul mi-a ajuns online azi ..Deci cam 4 zile .. În România nu știu cum funcționează dar cred ca nu ar trebui să fie diferențe f mari dacă te duci la o clinică privată.. |
|
|