Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Tuesday, April 23, 2024 1:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Andreea Panciuc wrote:

Buna . Imi poti spune te rog daca ai avut reactii adverse la menopur? multumesc

Nici o reacție la nimic, menopur, gonal, rekovelle, cetrotide, orgalutran, diphereline, clexane , cred ca le-am făcut pe toate dar nici reacție
Gaby 41
Scris: Tuesday, April 23, 2024 3:36 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Isa294 wrote:

Deme, am tot asteptat sa se linisteasca cumva apele, dar se pare ca am intrat in caruselul emotiilor :).
Transferul cu nr. 2 a fost norocos, beta pozitiv, dublat, progesteronul micut, am trecut la 2 prolutex pe zi (pe langa crinone, duphaston, arefam, si tot restul tratamentului, am 12 alarme pe telefon pt administrare).
In asteptarea ecografiei de confirmare m-am trezit cu o sangerare, fuga la medicul din zona, se confirma sarcina, cauza sangerarii fiind placentara a spus doctorita. A fost doar un episod, momentan elimin resturile de atunci.
Saptamana viitoare revin pt a vedea si embrionul si prezenta activitatii cardiace, Maftei nu e deci tot la medicul din zona merg, am deja dosarel de gravida si milionul de emotii cu tot ce urmeaza.
Sper sa fie totul ok, momentan sunt destul de calma, chiar si cand am sangerat am zis ca nu ma panichez, ca pot fi n motive (totusi am rupt google in doua citind pe subiect).

Deci asta e update-ul meu, tare imi doresc sa se aseze si la tine, ca prea le tragi si tu. Ce voiam sa zic, apropo de "mereu apare ceva", cand am vazut beta ala pozitiv si bucuria aferenta (a plans si sotul) iar apoi progesteronul ala anemic care repetat dupa ce am inceput al doilea prolutex a scazut, ma luasera toate alea si am zis hop, ca e bine, medicul a spus sa raman pe doza asta si atat si asta am facut. Nici macar nu am mai repetat nici o analiza, nimic. Mergem inainte cu toata speranta ca va fi bine.
Bună Isa, felicitări.Cum te simți?
Isa294
Scris: Tuesday, April 23, 2024 5:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Gaby 41 wrote:
Bună Isa, felicitări.Cum te simți?

Multumesc, sunt bine, astept ecografia de joi. Cred ca subtil au inceput niste stari de rau, dar la cat tratament iau nu e exclus sa am si ceva reactii.

Andreea, si eu am avut menopur in schema, 0 reactii, ca de altfel la tot ce am urmat ca tratament.
Gaby 41
Scris: Tuesday, April 23, 2024 6:05 PM
Nivel

Isa294 wrote:

Multumesc, sunt bine, astept ecografia de joi. Cred ca subtil au inceput niste stari de rau, dar la cat tratament iau nu e exclus sa am si ceva reactii.

Andreea, si eu am avut menopur in schema, 0 reactii, ca de altfel la tot ce am urmat ca tratament.
Mă bucur că ești bine.
Isa294
Scris: Thursday, April 25, 2024 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
Buna fetelor, azi clar e o zi de testat maxim rabdarea :) o ora jumatate de asteptare sa recoltez pentru un TSH, apoi inca o ora si la cabinet cu emotiile cat casa, sa vedem embrionasul. E acolo, ii bate si inimioara, pot rasufla pentru moment.

Eu sa stiti ca mai urmaresc forumul, pare inca aievea ca am trecut in tabara cealalta si incerc sa nu adun prea multe temeri, ca motive pot fi garla oricum. Iar ca o concluzie, in tot procesul de pana acum cuvantul de ordine a fost rabdarea, si acum tot despre asta e vorba, asteptam, vedem si speram la ce e mai bun. Va imbratisez!
deme
Scris: Thursday, April 25, 2024 1:33 PM
Nivel

Isa294 wrote:
Buna fetelor, azi clar e o zi de testat maxim rabdarea :) o ora jumatate de asteptare sa recoltez pentru un TSH, apoi inca o ora si la cabinet cu emotiile cat casa, sa vedem embrionasul. E acolo, ii bate si inimioara, pot rasufla pentru moment.

Eu sa stiti ca mai urmaresc forumul, pare inca aievea ca am trecut in tabara cealalta si incerc sa nu adun prea multe temeri, ca motive pot fi garla oricum. Iar ca o concluzie, in tot procesul de pana acum cuvantul de ordine a fost rabdarea, si acum tot despre asta e vorba, asteptam, vedem si speram la ce e mai bun. Va imbratisez!

Eu am recoltat culturile col vineri iar și nici pana acum nu au ajuns rezultatele sa vad cu e coli ,ce sa zic..

Ma bucur ca sunteți bineeeee🥰
Gaby 41
Scris: Thursday, April 25, 2024 11:45 PM
Nivel

Isa294 wrote:

Mă bucur că sunteți bine.Sarcină ușoară în continuare.
Nicaieri88
Scris: Friday, April 26, 2024 2:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Isa294 wrote:

Isa, felicitari si sper ca totul sa decurga cat mai lin si fara probleme! coeur

Exact cum ai zis, rabdarea e cheia (eu inca o mai caut ras )
Nicaieri88
Scris: Friday, April 26, 2024 2:07 PM
Nivel

deme wrote:

Eu am recoltat culturile col vineri iar și nici pana acum nu au ajuns rezultatele sa vad cu e coli ,ce sa zic..

Deme, ai primit rezultatele?
deme
Scris: Friday, April 26, 2024 4:55 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Deme, ai primit rezultatele?

Nu 😕😕😕
Nicaieri88
Scris: Saturday, April 27, 2024 6:51 PM
Nivel

deme wrote:

Nu 😕😕😕

Imi pare rau, luni trebuie sa iasa musai
Irinan
Scris: Sunday, April 28, 2024 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
deme wrote:

Si eu am recoltat sambata si miercuri am primit rezultatul. E posibil sa ti faca si antibiograma si atunci durează mai mult
Rebecca10
Scris: Tuesday, April 30, 2024 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2024
Bună fetelor,
Eu am terminat toate investigațiile, în sfârșit.
Soțul a făcut spermograma, rezultat: Normozoospermie, dna doctor i-a prescris Fertilman Plus (e la a doua lună de administrare)
Eu: HSG - trompe permeabile, AMH- 3.480 ng/mL, FSH - 5.19 ui/l, LH - 1.22 ui/L, indice homa (rezistenta la insulina) - 5,62!!!!!!, vitamina D - 11
După analize amănunțite, secreția de hormoni androgeni e pe cale renală, nu e secretată de ovare.
Dna doctor endocrinolog mi-a prescris Glucophage, Vitamina D, Coenzima Q10, Folate de la Solgar, și Myo Sun - 2 plicuri pe zi.
Recomandarea a fost să slăbesc (am 103 kg) și crede ca în următoarele 12 luni voi rămâne însărcinată pe cale naturală.
A fost cineva în situația asta? Ați rămas însărcinate natural?
Mă bucur ca în sfarsit am finalizat toate investigațiile și analizele… de acum știu ce am de făcut.
Nicaieri88
Scris: Tuesday, April 30, 2024 3:46 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:
Bună fetelor,
Eu am terminat toate investigațiile, în sfârșit.
Soțul a făcut spermograma, rezultat: Normozoospermie, dna doctor i-a prescris Fertilman Plus (e la a doua lună de administrare)
Eu: HSG - trompe permeabile, AMH- 3.480 ng/mL, FSH - 5.19 ui/l, LH - 1.22 ui/L, indice homa (rezistenta la insulina) - 5,62!!!!!!, vitamina D - 11
După analize amănunțite, secreția de hormoni androgeni e pe cale renală, nu e secretată de ovare.
Dna doctor endocrinolog mi-a prescris Glucophage, Vitamina D, Coenzima Q10, Folate de la Solgar, și Myo Sun - 2 plicuri pe zi.
Recomandarea a fost să slăbesc (am 103 kg) și crede ca în următoarele 12 luni voi rămâne însărcinată pe cale naturală.
A fost cineva în situația asta? Ați rămas însărcinate natural?
Mă bucur ca în sfarsit am finalizat toate investigațiile și analizele… de acum știu ce am de făcut.

Felicitari ca ai finalizat investigatiile. :)

Eu nu pot sa te ajut cu raspuns la intrebarile tale ca eu am facut FIV, dar am eu una legata de HOMA acela - ti s-a pus diagnostic de diabet 2?

Sau e alta afectiune? Intreb ca i-a iesit acum la analize fratelui meu rezistenta f mare la insulina, dar glicemia si insulina sunt decente, fff putin peste 100 glicemia. Doar indicele asta HOMA fffff mare.

Inca n-a ajuns sa se programeze la un diabetolog si eram curioasa.

Merci
Rebecca10
Scris: Tuesday, April 30, 2024 3:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2024
Nicaieri88 wrote:

Felicitari ca ai finalizat investigatiile. :)

Eu nu pot sa te ajut cu raspuns la intrebarile tale ca eu am facut FIV, dar am eu una legata de HOMA acela - ti s-a pus diagnostic de diabet 2?

Sau e alta afectiune? Intreb ca i-a iesit acum la analize fratelui meu rezistenta f mare la insulina, dar glicemia si insulina sunt decente, fff putin peste 100 glicemia. Doar indicele asta HOMA fffff mare.

Inca n-a ajuns sa se programeze la un diabetolog si eram curioasa.

Merci

Bună,
Mulțumesc.
Nu, nu am fost diagnosticată cu diabet. Glucoza mi-a ieșit 91 (maximul e 100) și insulina 25 (maximul e 24.9).
Doamna doctor endocrinolog mi-a prescris Glucophage ptr scăderea acestui indice.
Problema mea este greutatea…
Utilizatori in acelasi subiect
Iudita
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.