|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| Bună ziua tuturor..
Deme ieri am avut eco , totul bine 6 săptămâni și 4 zile .. S-a văzut embrionul , avea activitate cardiacă dar încă nu s-a auzit pt ca e prea devreme … Acum mi-am făcut dosarul și așteptăm următoarele vizite și analize peste analize…Doamne Ajută să fie totul bine pe mai departe…
Eu sunt aici pe poziții și abia aștept veștile pozitive și din partea voastră .. Mă gândesc ca pe lângă toate problemele emoționale , psihologice, hormonale etc , financiar o căruță de bani..Dar Dumnezeu e mare și sunt convinsă ca toate eforturile voastre vor fi răsplătite… |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 367
| Bună, fetelor! Eu nu am mai scris de mult timp. Pe 12 martie am făcut histerosalpingografia, trompele sunt permeabile. Astăzi sunt în ziua 31, încă nu a apărut menstruatia. Oare să întârzie de la hsg? Am mai avut luni în care a venit în ziua 31, dar văd ca azi nimic… Încă ceva, poate e o întrebare mai intimă. Voi simțiți ca un disconfort/un fel de usturime în zona vaginului când trebuie să vă vină menstruatia? Nu știu dacă explic bine, nu sunt dureri, e altceva… |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 477
| Rebecca10 wrote:Bună, fetelor! Eu nu am mai scris de mult timp. Pe 12 martie am făcut histerosalpingografia, trompele sunt permeabile. Astăzi sunt în ziua 31, încă nu a apărut menstruatia. Oare să întârzie de la hsg? Am mai avut luni în care a venit în ziua 31, dar văd ca azi nimic… Încă ceva, poate e o întrebare mai intimă. Voi simțiți ca un disconfort/un fel de usturime în zona vaginului când trebuie să vă vină menstruatia? Nu știu dacă explic bine, nu sunt dureri, e altceva…
Inainte de HSG aveai usturimile astea? Eu una n-am avut, dar posibil sa apara si de la schimbarile hormonale si de PH ma gandesc. Daca nu, sa nu fi luat acum vreo infectie sau sa fi facut infectie urinara...
Mie nu mi-a intarziat dupa HSG menstruatia. |
|
| Nicaieri88 wrote:
Inainte de HSG aveai usturimile astea? Eu una n-am avut, dar posibil sa apara si de la schimbarile hormonale si de PH ma gandesc. Daca nu, sa nu fi luat acum vreo infectie sau sa fi facut infectie urinara...
Mie nu mi-a intarziat dupa HSG menstruatia.
Da, mereu am simțit așa când se apropia menstruatia. Dar nu e chiar ca o usturime, nu știu eu să explic cred. E un disconfort în zona vaginului, fără nicio durere. M-am gândit să mai aștept până duminică și dacă tot nu apare, să fac un test |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 365
| Buna dragelor , revin și eu cu vești. Saptamana trecuta am transferat ultimul embrion rămas era un embrion de z6 , miercuri am facut beta 17,5 . Nu imi venea sa cred ,azi am repetat dar e în scădere 13,8 ... Asta e ...mergem înainte. |
|
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 149
| iris11 wrote:Buna dragelor , revin și eu cu vești. Saptamana trecuta am transferat ultimul embrion rămas era un embrion de z6 , miercuri am facut beta 17,5 . Nu imi venea sa cred ,azi am repetat dar e în scădere 13,8 ... Asta e ...mergem înainte.
Te îmbrățișez cu drag. 🤗 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1928
| iris11 wrote:Buna dragelor , revin și eu cu vești. Saptamana trecuta am transferat ultimul embrion rămas era un embrion de z6 , miercuri am facut beta 17,5 . Nu imi venea sa cred ,azi am repetat dar e în scădere 13,8 ... Asta e ...mergem înainte.
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 |
|
Imi pare rau, iti ofer o imbratisare.
|
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 365
| Mulțumesc fetelor! |
|
| Fetelor, au apărut urâții 🤦♀️🤦♀️ Offf |
|
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 149
| Rebecca10 wrote:Fetelor, au apărut urâții 🤦♀️🤦♀️ Offf
Te îmbrățișez. Din păcate, știu cum e. 😘😘😘😘😘
Eu aștept menstruația, mai mult că niciodată. Încă nu vrea să apară. Am fost vineri la control și Dr a zis că trebuie să vina, dar nimic... |
|
| Liliana1878 wrote:
Te îmbrățișez. Din păcate, știu cum e. 😘😘😘😘😘
Eu aștept menstruația, mai mult că niciodată. Încă nu vrea să apară. Am fost vineri la control și Dr a zis că trebuie să vina, dar nimic...
Offf! Știu ce spui, nici nu mai știu ce să mai spun. Doamne ajută să fie bine pentru toată lumea! 🙏 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/18/2024 Mesaje: 55
| Bună seara tuturor, Sunt noua pe forum, nici nu știu exact daca am intrat unde trebuie. 😁 Trebuie să mă programez pentru histeroscopie diagnostica fara anestezie. Sunt fete pe aici care ați făcut ? E dureroasa? Ați putea vă rog să îmi împărtășiți experiență voastră ? Mulțumesc!! 😊 |
|
| Minune2024 wrote:Bună seara tuturor, Sunt noua pe forum, nici nu știu exact daca am intrat unde trebuie. 😁 Trebuie să mă programez pentru histeroscopie diagnostica fara anestezie. Sunt fete pe aici care ați făcut ? E dureroasa? Ați putea vă rog să îmi împărtășiți experiență voastră ? Mulțumesc!! 😊
Buna! Bine ai venit :)
Esti sigura ca fara anestezie? Eu am facut cu antestezie totala pentru ca mi-au facut polipectomie, dar pe unde au vrut sa imi faca doar diagnostica, tot cu anestezie mi s-a zis.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/18/2024 Mesaje: 55
| Nicaieri88 wrote:
Buna! Bine ai venit :)
Esti sigura ca fara anestezie? Eu am facut cu antestezie totala pentru ca mi-au facut polipectomie, dar pe unde au vrut sa imi faca doar diagnostica, tot cu anestezie mi s-a zis.
Daa. Am infertilitate primara.. și după toate investigațiile făcute (la laparoscopia din 2023 - totul a ieșit perfect, doar câteva aderente care au fost îndepărtate) mi s a recomandat sa fac IUI sau FIV. Doar că eu am ales direct FIV. Pentru asta trebuie sa fac mai întâi histeroscopie diagnostica.. la sfârșitul lunii sunt programata pentru analizele ce se fac înainte de procedura ..și după ar trebuie să mă programez pt histero. |
|
|