|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 151
| Buna dimineața
Din păcate am pierdut embrionul, dar mai facem încă o încercare. Sincer, eu as merge la nesfârșit, dar s-au terminat finanțele. Așa că e ultima șansă.🙏 |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Liliana1878 wrote:Buna dimineața
Din păcate am pierdut embrionul, dar mai facem încă o încercare. Sincer, eu as merge la nesfârșit, dar s-au terminat finanțele. Așa că e ultima șansă.🙏
Îmi pare rau :( Poate merge schimbat ceva la protocol .
|
| Isa294 wrote:Deme, bravo pentru tarie si perseverenta, nu e un drum usor dar va merita fiecare hop trecut cand iti vei tine minunea in brate Eu n-am mai scris nimic, dar o sa revin cu ce si cum am mai facut, doar sa mai adun niste rezultate. Esti draguta ca intrebi de mine 😁 intru sincer sa vad in primul rand ce update-uri mai ai tu, mi se pare ca deja esti doxa in domeniu, desi nu e neaparat ceva de dorit, stiu asta de pe propria piele. N-o sa semene bebe cu nici o tanti, ci cu ma-sa ce i-a dat viata, o sa se modeleze copilul asta dupa inimile voastre care atata l-au dorit si l-au asteptat.
Oricum nu ma interesează cu cine seamănă, doar sa fie ceva :))
Te aștept cu vesti bune !!🤗🤗 |
| deme wrote:
Îmi pare rau :( Poate merge schimbat ceva la protocol .
La al doilea am răspuns mai prost.
Am vorbit cu cei de la Praga și nici nu vor să audă de FIV cu ovocitele mele. Au zis din start donate, doar că eu mă lupt cu balaurii mei din cap.
Mâine merg la doctor. In mod normal trebuia să îmi vina menstruația, dar nu a venit.
Deme, cate ovo ați luat? Ști cu ce banca de ovo lucrează Iașul?
Timișoara cu Spania. |
| Liliana1878 wrote:
La al doilea am răspuns mai prost.
Am vorbit cu cei de la Praga și nici nu vor să audă de FIV cu ovocitele mele. Au zis din start donate, doar că eu mă lupt cu balaurii mei din cap.
Mâine merg la doctor. In mod normal trebuia să îmi vina menstruația, dar nu a venit.
Deme, cate ovo ați luat? Ști cu ce banca de ovo lucrează Iașul?
Timișoara cu Spania.
Am luat 8 ovo, este 450E buc. Cei de la Origyn colaborează cu Ceifer, din Spania . Și mai au o banca din Bratislava (Ovogene). |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 263
| Deme mult succes cu noul plan .. Doamne Ajută să vi se îndeplinească visul.. Îți țin pumnii să fie bn..
Liliana succes și ție .. Vă admir în egală măsură pt toată lupta asta pe care o duceți cu atâta demnitate și Doamne câtă răbdare și voință puteți avea..Zi frumoasă vă doresc 😘 |
|
| deme wrote:
Am luat 8 ovo, este 450E buc. Cei de la Origyn colaborează cu Ceifer, din Spania . Și mai au o banca din Bratislava (Ovogene).
Pare mai ok prețul decât al celor de la Praga. Tariful lor e de 6000 euro și îți garantează 2 embrioni. Dacă ai 2 fivuri cu donate eșuate, al treilea e gratuit. Poate ca și avantaj ar fi că ovocitele sunt fresh. |
|
| Geanina36 wrote:Deme mult succes cu noul plan .. Doamne Ajută să vi se îndeplinească visul.. Îți țin pumnii să fie bn..
Liliana succes și ție .. Vă admir în egală măsură pt toată lupta asta pe care o duceți cu atâta demnitate și Doamne câtă răbdare și voință puteți avea..Zi frumoasă vă doresc 😘
😘😘😘😘😘
|
|
| Liliana1878 wrote:
Pare mai ok prețul decât al celor de la Praga. Tariful lor e de 6000 euro și îți garantează 2 embrioni. Dacă ai 2 fivuri cu donate eșuate, al treilea e gratuit. Poate ca și avantaj ar fi că ovocitele sunt fresh.
La 8 ovo + transport ajungi la 4000€, apoi ai 10 000 lei fiv, 2000 lei congelat embrioni, 1000 lei taxa manipulare ovocite ,3500 lei et (primul este gratis) . Eu mai fac acum și histero + atpo, tsh, prolactina, vit d , ft4, secretiile + mycoplasme + chlamydia, alți 3200 lei. Da doar ca este transfer fresh și poate au laborator mai bun ca ce este în tara. |
|
| Geanina36 wrote:Deme mult succes cu noul plan .. Doamne Ajută să vi se îndeplinească visul.. Îți țin pumnii să fie bn..
Liliana succes și ție .. Vă admir în egală măsură pt toată lupta asta pe care o duceți cu atâta demnitate și Doamne câtă răbdare și voință puteți avea..Zi frumoasă vă doresc 😘
Cum a fost la eco ?? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 537
| deme wrote:
La 8 ovo + transport ajungi la 4000€, apoi ai 10 000 lei fiv, 2000 lei congelat embrioni, 1000 lei taxa manipulare ovocite ,3500 lei et (primul este gratis) . Eu mai fac acum și histero + atpo, tsh, prolactina, vit d , ft4, secretiile + mycoplasme + chlamydia, alți 3200 lei. Da doar ca este transfer fresh și poate au laborator mai bun ca ce este în tara.
O galagie de bani, sincer, eu 1 fiv pe banii mei mi-as fi permis si cam atat.
Nu te ajuta daca iti faci un abonament la vreo clinica privata macar sa acoperi analizele extra prin abonament? |
|
| Liliana1878 wrote:Buna dimineața
Din păcate am pierdut embrionul, dar mai facem încă o încercare. Sincer, eu as merge la nesfârșit, dar s-au terminat finanțele. Așa că e ultima șansă.🙏
Imi pare tare rau.. Va admir maxim pe tine si pe Deme. Un exemplu de putere. |
|
| Nicaieri88 wrote:
O galagie de bani, sincer, eu 1 fiv pe banii mei mi-as fi permis si cam atat.
Nu te ajuta daca iti faci un abonament la vreo clinica privata macar sa acoperi analizele extra prin abonament?
Asa am zis și noi la început :) Nu m-am gândit la abonament caci eu mereu merg la Bioclinica pt analize este f aproape de mine și am încredere. Am avut mare noroc cu ginecoloaga mea de aici, mereu când merg la eco, nu plătesc nimic, am scutit cred ca mai bine de 1000€ în tot acest timp datorita dânsei.
Apropo, felicitări pt baietel 🩵 |
|
| deme wrote:
La 8 ovo + transport ajungi la 4000€, apoi ai 10 000 lei fiv, 2000 lei congelat embrioni, 1000 lei taxa manipulare ovocite ,3500 lei et (primul este gratis) . Eu mai fac acum și histero + atpo, tsh, prolactina, vit d , ft4, secretiile + mycoplasme + chlamydia, alți 3200 lei. Da doar ca este transfer fresh și poate au laborator mai bun ca ce este în tara.
Oh! Chiar că o grămadă de bani!!!!
Și când mă gândesc cât plătim la sănătate....și nu beneficiem de nimic...
Eu am abonament platit de firma, dar analizele genetice, care sunt cele mai scumpe, nu sunt acoperite. 😡 |
|
| deme wrote:
Asa am zis și noi la început :) Nu m-am gândit la abonament caci eu mereu merg la Bioclinica pt analize este f aproape de mine și am încredere. Am avut mare noroc cu ginecoloaga mea de aici, mereu când merg la eco, nu plătesc nimic, am scutit cred ca mai bine de 1000€ în tot acest timp datorita dânsei.
Apropo, felicitări pt baietel 🩵
Si n-or avea si ei vreun card de membru, ceva? Stiu ca mama are la Sante un card cu care primeste tot soiul de reduceri, eu as pune o intrebare.
Multumesc pt felicitari, imi doresc din tot sufletul sa reusiti si voi, d-aia nici nu plec de aici. Va admir pe toate.
Eu zic sincer ca am avut noroc chior si ca m-as fi oprit dupa 1 incercare.
Sunteti un exemplu pt noi toate.
|
|
|