|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 965
| Liliana1878 wrote:Am avut azi punctia, 1 ovocit. Mâine aflu daca s-a fertilizat.🙏🙏🙏
Liliana , ai primit vreun raspuns ? 🙏🏻 |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 149
| Andreea_neacsu wrote:
Liliana , ai primit vreun raspuns ? 🙏🏻
Da. S-a fertilizat. 🙏
Acum supeeeer să ajungă în ziua a 5-a. Posibil că mai incepem o tura de stimulare și apoi incepem sa transferam. Astea ar fi planurile noastre, dar God is in control 🙏🙏🙏🙏 |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1928
| Liliana1878 wrote:
Da. S-a fertilizat. 🙏
Acum supeeeer să ajungă în ziua a 5-a. Posibil că mai incepem o tura de stimulare și apoi incepem sa transferam. Astea ar fi planurile noastre, dar God is in control 🙏🙏🙏🙏
Ținem pumnii în continuare, este grea asteptarea 🍀🍀🍀
Alemary, cum ești??
Geanina? |
|
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| Bună Deme … Mult succes tuturor fetelor în tot ceea ce și-au propus pe viitor și mai ales vă doresc să veniți aici doar cu vești bune… Despre mine totul pare ca decurge bine , au început și grețurile iar prima ecografie o am joi pe 11..Nu știu dacă e târziu dar cred eu ca la 6 săptămâni și 4 zile e ok.. Nu am vrut să mă stresez și am lăsat totul să decurgă de la sine deși aș fi făcut beta în fiecare zi dacă era după mine am ales să las ca lucrurile să vină natural… Sunt nerăbdătoare pt prima ecografie dar mult nu mai am de așteptat.. Am toate simptomele de graviduță : grețuri , mă duc la baie des și ceva insomnii (probabil subconștientul lucrează) , în rest sunt ok .. Sper să decurgă totul bine 🤞Zi frumoasă vă doresc |
|
| Geanina36 wrote:Bună Deme … Mult succes tuturor fetelor în tot ceea ce și-au propus pe viitor și mai ales vă doresc să veniți aici doar cu vești bune… Despre mine totul pare ca decurge bine , au început și grețurile iar prima ecografie o am joi pe 11..Nu știu dacă e târziu dar cred eu ca la 6 săptămâni și 4 zile e ok.. Nu am vrut să mă stresez și am lăsat totul să decurgă de la sine deși aș fi făcut beta în fiecare zi dacă era după mine am ales să las ca lucrurile să vină natural… Sunt nerăbdătoare pt prima ecografie dar mult nu mai am de așteptat.. Am toate simptomele de graviduță : grețuri , mă duc la baie des și ceva insomnii (probabil subconștientul lucrează) , în rest sunt ok .. Sper să decurgă totul bine 🤞Zi frumoasă vă doresc
Ma bucur sa aud , sarcina la termen 🍀 |
|
| deme wrote:
Ținem pumnii în continuare, este grea asteptarea 🍀🍀🍀
E extrem de grea așteptarea. Noroc că e o perioada cu mult de lucru la job 😁
Geanina, îți doresc sarcină ușoară și bebe la termen 😘🥰 |
|
| Hello,
In ziua a 5-a am doar morulă. Îl mai lasă până maine, dar e posibil sa se fi oprit de ieri. Vedem mâine🙏 |
|
| Liliana1878 wrote:Hello,
In ziua a 5-a am doar morulă. Îl mai lasă până maine, dar e posibil sa se fi oprit de ieri. Vedem mâine🙏
Este greu ... îți țin pumnii !
Am ales și noi donatoarea, fără sa o vedem :) am zis ca este mai bine, sa nu ne gândim mereu ca seamănă cu doamna din poza :)) Cred ca 4-5 săptămâni ajung ovocitele la clinica. Între timp m-am programat și pt histero ,în 11 mai. Pe 14 fac și a2a doza de diphereline si cam atat cu veștile noastre :) Isaaaaa ce faci ?? |
|
| deme wrote:
Am ales și noi donatoarea, fără sa o vedem :) am zis ca este mai bine, sa nu ne gândim mereu ca seamănă cu doamna din poza :)) Cred ca 4-5 săptămâni ajung ovocitele la clinica. Între timp m-am programat și pt histero ,în 11 mai. Pe 14 fac și a2a doza de diphereline si cam atat cu veștile noastre :) Isaaaaa ce faci ??
Cea mai buna decizie. Doamne ajuta sa ai reușită din prima, chiar o meriti la cat ai luptat. Ești extraordinară!
E atât de greu sa treci prin decepția eșecului iar și iar...
Te îmbrățișez, Deme! |
|
| deme wrote:
Am ales și noi donatoarea, fără sa o vedem :) am zis ca este mai bine, sa nu ne gândim mereu ca seamănă cu doamna din poza :)) Cred ca 4-5 săptămâni ajung ovocitele la clinica. Între timp m-am programat și pt histero ,în 11 mai. Pe 14 fac și a2a doza de diphereline si cam atat cu veștile noastre :) Isaaaaa ce faci ??
Cea mai buna decizie. Doamne ajuta sa ai reușită din prima, chiar o meriti la cat ai luptat. Ești extraordinară!
Te îmbrățișez, Deme! |
|
| Liliana1878 wrote:
Te îmbrățișez, Deme!
Curaj!! Mereu ma intreaba diverse persoane cum reușesc .. pai reușesc caci o privesc ca un loc de munca, unde trebuie sa mergi si sa dai tot, pana la promovare. Te trezești de dimineață și știi ce ai de făcut, ai un scop !
🍀🍀🍀 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/13/2023 Mesaje: 25
| deme wrote:
Curaj!! Mereu ma intreaba diverse persoane cum reușesc .. pai reușesc caci o privesc ca un loc de munca, unde trebuie sa mergi si sa dai tot, pana la promovare. Te trezești de dimineață și știi ce ai de făcut, ai un scop !
🍀🍀🍀
Ce raspuns practic si cu picioarele pe pamant, cred ca vei fi o mamica tare buna :) Felicitari, deme, pentru ca luptati cu putere pentru visul vostru, esti un exemplu pentru tot ce inseamna drumul asta si cred ca si in general o persoana foarte ambitioasa ❤️ eu te admir si va tin pumnii infinit!
|
|
| deme wrote:
🍀🍀🍀
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰😘😘😘 |
|
| Maria2508 wrote:
Ce raspuns practic si cu picioarele pe pamant, cred ca vei fi o mamica tare buna :) Felicitari, deme, pentru ca luptati cu putere pentru visul vostru, esti un exemplu pentru tot ce inseamna drumul asta si cred ca si in general o persoana foarte ambitioasa ❤️ eu te admir si va tin pumnii infinit!
🤗🤗🤗 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| deme wrote:
Deme, bravo pentru tarie si perseverenta, nu e un drum usor dar va merita fiecare hop trecut cand iti vei tine minunea in brate
Eu n-am mai scris nimic, dar o sa revin cu ce si cum am mai facut, doar sa mai adun niste rezultate. Esti draguta ca intrebi de mine 😁 intru sincer sa vad in primul rand ce update-uri mai ai tu, mi se pare ca deja esti doxa in domeniu, desi nu e neaparat ceva de dorit, stiu asta de pe propria piele. N-o sa semene bebe cu nici o tanti, ci cu ma-sa ce i-a dat viata, o sa se modeleze copilul asta dupa inimile voastre care atata l-au dorit si l-au asteptat. |
|
Iudita |