|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1886
| Geanina36 wrote:Mulțumesc mult pt urări fetelor .. Doamne Ajută la toată lumea să li se îndeplinească visul .. 😘 Azi m-am relaxat pt ca am anunțat și la job ( lucrezi în domeniul sanitar și aici se considera risc pr bebe de aceea trebuie anunțat din timp) .. Spre surprinderea mea toată lumea a reacționat super drăguț cu îmbrățișări și toate cele… Vroiam să vă întreb cum ca e f devreme pt eco , ce ziceți ? Să mai fac un beta mâine? 🤔 Seară frumoasă tuturor 😘
Eu as mai face beta, oricum abia dupa 1000 s-ar vedea ceva. Multă baftaaaaa🍀 |
| Liliana1878 wrote:
Daca te simți mai liniștită, mai fa unul. Eu cred că aș face 😁
La noi ziua 2 de stimulare. Mă doare capul îngrozitor. Oare să fie de la tratament? Gonal 150+Pergoveris 150
Deme, vreo veste despre embrioni?
Eu nu am avut nici o problema la nici una din cele 5 stimulari.
Acum am primit nota de plata pt embrioni (7350lei) . Au spus ca dupa ce facem plata avem si rezultatele. Sper sa le trimita astăzi. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 146
| deme wrote:
Acum am primit nota de plata pt embrioni (7350lei) . Au spus ca dupa ce facem plata avem si rezultatele. Sper sa le trimita astăzi.
Doamne ajuta sa fie ok 🙏🙏🙏🙏
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 458
| deme wrote:
Acum am primit nota de plata pt embrioni (7350lei) . Au spus ca dupa ce facem plata avem si rezultatele. Sper sa le trimita astăzi.
Uh, o galagie de bani. Mi se pare nedrept ca se practica preturile astea
Sper sa le primesti azi si sa fie bune rezultatele |
| Evident ca nici un euploid .. Dar eu as da o sansa celui de 10 celule
https://ibb.co/6rLppNG |
|
Nu ma pricep deloc, cine le interpreteaza? Un genetician sau stie si medicul tau?
El ce zice? |
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| Deme mult succes … Îți țin pumnii pt perioada ce vine ..🤞🍀 Azi nu am avut timp să ajung la beta dar mă duc mâine.. Testele de sarcină sunt de un roșu cum nu am văzut niciodată 😬 Mă rog non stop să fie bine , primul trimestru e mai cu emoții.. M-am programat la ginecolog pe 11 Aprilie.. Cred ca e perfect pe o prima ecografie.. nu am vrut să mă grăbesc … Zi frumoasă vă doresc 😘 |
| Nicaieri88 wrote:
Nu ma pricep deloc, cine le interpreteaza? Un genetician sau stie si medicul tau?
El ce zice?
Sunt doar aneuploizi deci nu merg transferati :( Un esec total , o groaza de bani.. Sunt total sub nivelul marii 😔 |
| deme wrote:
Sunt doar aneuploizi deci nu merg transferati :( Un esec total , o groaza de bani.. Sunt total sub nivelul marii 😔
Offff Deme 😞 Nu am cuvinte… În astfel de situații chiar nu sunt cuvinte încurajatoare 🙁 |
| deme wrote:
Sunt doar aneuploizi deci nu merg transferati :( Un esec total , o groaza de bani.. Sunt total sub nivelul marii 😔
Imi pare tare rau.. Gandeste-te totusi si asa, daca nu faceai..ai fi regretat. Sau daca nu ii testai si transferai asa, ai fi trecut iar printr-o avalansa de sperante si dezamagire.
Si eu as fi ales sa ii testez si sa stiu macar o treaba de la inceput. |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1541
| deme wrote:
Deme îmi pare rău. |
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 146
| deme wrote:
Oooooffffff!!!! Te îmbrățișez cu mare drag, tare, tare |
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/26/2022 Mesaje: 11
| Nicaieri88 wrote:
Imi pare tare rau.. Gandeste-te totusi si asa, daca nu faceai..ai fi regretat. Sau daca nu ii testai si transferai asa, ai fi trecut iar printr-o avalansa de sperante si dezamagire.
Si eu as fi ales sa ii testez si sa stiu macar o treaba de la inceput.
Imi pare rau ,Deme. Si eu cred ca ai facut bine ca ai testat inainte. Desi si in situatia asta ai cheltuit foarte multi bani, eu cred ca esti ceva mai bine emotional decat daca ai fi facut transfer.. Iti trimit imbratisari!
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 361
| deme wrote:
Imi pare rau...☹🙁😕
Pt unii dintre noi e al naibii de greu să obținem macar o sarcină...mulya putere și înțelepciune pt deciziile următoare 🥰 |
|
| Bună ziua dragelor.. Cum la ecografie m-a programat pe 11 Aprilie ( aș avea 6 săptămâni și 4 zile) e OK să iau niște ovule de progesteron în primul trimestru? Ce părere aveți? Țin atât de mult la sarcina asta ca îmi fac tot felul de gânduri 😞 O zi frumoasă vă doresc |
|
Alice11, Gaby 41 |