|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1871
| 2 in evolutie corespunzător pt ziua a4a, 2 in evoluție insa nu pt z4. Maine vedem cati ajung la blastocist si sa ii biopsieze.
Nu am facut duostim pt ca cei 3 foliculi ametiti ramasi erau destul de mici si Maftei a zis nu.
Donateeee here I come :)) |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 452
| deme wrote:2 in evolutie corespunzător pt ziua a4a, 2 in evoluție insa nu pt z4. Maine vedem cati ajung la blastocist si sa ii biopsieze.
Nu am facut duostim pt ca cei 3 foliculi ametiti ramasi erau destul de mici si Maftei a zis nu.
Donateeee here I come :))
Iti tin pumnii, Deme. Bafta multa! |
| Revin si eu cu noutati:
Record absolut : ☆ 1 blastocist de z5 calitate f buna biopsiat si congelat ☆ 1 blastocist de z6 calitate buna biopsiat si congelat ☆ 1 blastocist de z6 calitate mai slabuta biopsiat si congelat
Acum asteptam rezultatele genetice si vedem incotro o luam. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 143
| deme wrote:Revin si eu cu noutati:
Record absolut : ☆ 1 blastocist de z5 calitate f buna biopsiat si congelat ☆ 1 blastocist de z6 calitate buna biopsiat si congelat ☆ 1 blastocist de z6 calitate mai slabuta biopsiat si congelat
Acum asteptam rezultatele genetice si vedem incotro o luam. 🙏🏻 Așteptăm în continuare vesti bune de la tine 🤗🤗 |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 124
| Bună ziua.Sunt noua pe forum.am o întrebare dacă îmi poate răspunde cineva. Ultimul ciclu l-am avut pe data de 14 02,pe data de 24 27 și pe data de 01 am avut contact ne protejat.Intrebarea mea se poate să fi rămas în sarcinata? menționez că de 4 zile am avut în două zile la rand într-o zi o pata maro pe hârtia igienică și într-o zi o pată roz.Vă rog dacă poate să-mi răspundă cineva.exista posibilitatea să fiu însărcinată.va mulțumesc. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1540
Acum asteptam rezultatele genetice si vedem incotro o luam. Doamne ajută,Deme. |
|
| Iudita wrote:Bună ziua.Sunt noua pe forum.am o întrebare dacă îmi poate răspunde cineva. Ultimul ciclu l-am avut pe data de 14 02,pe data de 24 27 și pe data de 01 am avut contact ne protejat.Intrebarea mea se poate să fi rămas în sarcinata? menționez că de 4 zile am avut în două zile la rand într-o zi o pata maro pe hârtia igienică și într-o zi o pată roz.Vă rog dacă poate să-mi răspundă cineva.exista posibilitatea să fiu însărcinată.va mulțumesc.
Da, este posibil. Poti face un test la data cand trebuie sa iti vina menstruatia, sau direct betaHCG. |
|
| deme wrote:
Da, este posibil. Poti face un test la data cand trebuie sa iti vina menstruatia, sau direct betaHCG.
Mulțumesc de traspuns. Dar sunt un pic îngrijorată cu acele pete ce le-am avut în două zile.Sa fi fost ciclu că nu înțeleg. |
|
| Iudita wrote: Mulțumesc de raspuns. Dar sunt un pic îngrijorată cu acele pete ce le-am avut în două zile.Sa fi fost ciclu că nu înțeleg. |
|
| Am uitat să menționez eu am 43 de ani ar putea să mai fie vorba de o sarcină la vârsta asta? |
|
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| Iudita wrote:Am uitat să menționez eu am 43 de ani ar putea să mai fie vorba de o sarcină la vârsta asta?
Acele pete maro pot semnifica nidatia ( implantarea) și da poți rămâne chiar și la 43 de ani de ce nu? Fa un test de sarcină și așa te vei lamuri .. Succes .. |
|
| Eu in ultimi 11 ani nu am mai rămas însărcinată. Mă gândesc că cu înaintare a în vârstă rămâi mai greu.Daca nu am rămas când aveam 30 și de ani mă gândesc că nu am cum acuma la 43. De aia am zis că se poate la 43 .sunt așa stresată. Mai aștept până joi ce trebuie să îmi vină menstruația. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 452
Acum asteptam rezultatele genetice si vedem incotro o luam.
Felicitari!
Cam cat dureaza pana vin rezultatele? |
|
| Nicaieri88 wrote:Felicitari! Cam cat dureaza pana vin rezultatele?
4 - 6 săptămâni, oricum trebuie sa fac si diphereline 2 luni la rand, deci .. :) Doar sa speram ca avem macar 1 bun genetic, de transferat |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1540
| Iudita wrote:Eu in ultimi 11 ani nu am mai rămas însărcinată. Mă gândesc că cu înaintare a în vârstă rămâi mai greu.Daca nu am rămas când aveam 30 și de ani mă gândesc că nu am cum acuma la 43. De aia am zis că se poate la 43 .sunt așa stresată. Mai aștept până joi ce trebuie să îmi vină menstruația. Bună!Eu am rămas însărcinată la 42 de ani așa că e posibil să fi însărcinată.Fă un test de sarcină dacă poți. |
|
Minune2024, stefy.any |