|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| Rebecca10 wrote:Am atașat aici. A fost făcută pentru a vedea dacă am ovulat sau nu, însă ciclul menstrual este destul de neregulat https://ibb.co/5M17qzH
Pare ca ești în grafic deși nu e f mare valoarea.. Dar cum spuneau și fetele cred ca ecografia e sfântă pt a vedea dacă am ovulat sau nu.. Sunt diverși factori care pot influența și valoarea progesteronului … |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1871
| Gata fetele, s-au recoltat 4 ovocite, acum asteptam. Care ajunge in ziua a5a, il testeaza, iar testarea durează intre o luna si 2 luni 🙈 |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 342
| deme wrote:Gata fetele, s-au recoltat 4 ovocite, acum asteptam. Care ajunge in ziua a5a, il testeaza, iar testarea durează intre o luna si 2 luni 🙈
Doamne ajută, Deme!!! 🙏🙏🙏 |
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2023 Mesaje: 37
| deme wrote:Gata fetele, s-au recoltat 4 ovocite, acum asteptam. Care ajunge in ziua a5a, il testeaza, iar testarea durează intre o luna si 2 luni 🙈
Mult succes Deme o sa fie bine de data asta🤗 |
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 312
Deme care era atmosfera la clinica? 😁
Rebeca, parca tin minte ca ai scris candva ca ai cicluri scurte, valoarea progesteronului se incadreaza ca post-ovulator, doar ca e mic pentru perioada asta in scopul sustinerii unei sarcini, nu cunosc un prag exact dar la transferuri de exemplu medicii il vor ideal la un minim de 20 ng. |
| Nimeni wrote:
Mult succes Deme o sa fie bine de data asta🤗
Heh.. vedem de ajunge vreunul in z5 sj apoi daca sunt ok la testare..greu drumul |
| Isa294 wrote:Deme care era atmosfera la clinica? 😁 Rebeca, parca tin minte ca ai scris candva ca ai cicluri scurte, valoarea progesteronului se incadreaza ca post-ovulator, doar ca e mic pentru perioada asta in scopul sustinerii unei sarcini, nu cunosc un prag exact dar la transferuri de exemplu medicii il vor ideal la un minim de 20 ng.
Erau o MULTIME de oameni, agitatie . Au fost multe punctii, transferuri, histeroscopii.. bahaos.
Am ajuns la 12 si am plecat la 15 si ceva :) A spus ca nu e fezabil acum duo stim, ca el nu a văzut foliculi mici, dar sa fac un eco joi si daca sunt mai mult de 3 foliculi cu peste 9mm, incercam. |
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 452
| deme wrote:
Heh.. vedem de ajunge vreunul in z5 sj apoi daca sunt ok la testare..greu drumul
E super daca faceti si testare genetica :) Hai, Doamne ajuta, sa fie toti ok! |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Rebecca10 wrote:Am atașat aici. A fost făcută pentru a vedea dacă am ovulat sau nu, însă ciclul menstrual este destul de neregulat https://ibb.co/5M17qzH Din ce stiu eu, progesteronul sub 5 ,inseamna ca nu ai ovulat. Sau daca ai ovulat mai tarziu, si e facut prea repede nu are timp sa creasca. De regula progesteronul se recolteaza a 7 zi de la ovulație |
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 356
| deme wrote:
Heh.. vedem de ajunge vreunul in z5 sj apoi daca sunt ok la testare..greu drumul
Deme îți ținem pumnii din toată inima !🥰 |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:Gata fetele, s-au recoltat 4 ovocite, acum asteptam. Care ajunge in ziua a5a, il testeaza, iar testarea durează intre o luna si 2 luni 🙈 Oana |
| Revin si eu cu vesti dupa punctie, s-au recoltat luni 4 ovocite, iar astazi in ziua a2a toate cele 4 sunt in evoluție si arata bine.
Maine ma duc la eco sa vedem daca sunt foliculi mici care ar merge crescuti, sa incercam duostim, chiar daca Maftei spune ca nu văzuse nimic la punctie. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2023 Mesaje: 37
| deme wrote:Revin si eu cu vesti dupa punctie, s-au recoltat luni 4 ovocite, iar astazi in ziua a2a toate cele 4 sunt in evoluție si arata bine.
Maine ma duc la eco sa vedem daca sunt foliculi mici care ar merge crescuti, sa incercam duostim, chiar daca Maftei spune ca nu văzuse nimic la punctie.
Bună Deme ma bucur sa aud asta 🤗 |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 143
| deme wrote:Revin si eu cu vesti dupa punctie, s-au recoltat luni 4 ovocite, iar astazi in ziua a2a toate cele 4 sunt in evoluție si arata bine.
Maine ma duc la eco sa vedem daca sunt foliculi mici care ar merge crescuti, sa incercam duostim, chiar daca Maftei spune ca nu văzuse nimic la punctie. Doamne ajută deme 🙏🏻 🤗😘 |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 452
| La multi ani, fetelor! Sa aveti o primavara superba si toate dorintele sa devina realitate!
|
|
|