|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| Mulțumesc mult pt răspuns fetelor.. Mâine sunt în Z21 și voi merge să dozez progesteronul..Chiar sunt curioasă … Vedem ca așa ce grea devine așteptarea asta … |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 502
| deme wrote:
O sa fie bine, ai sa vezi.
Noi ne-am decis sa facem si fiv 5. Astept menstruatia
Deme, îmi pare rău! Îți doresc să reuşeşti la următorul! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/19/2024 Mesaje: 1
| Geanina36 wrote:Mulțumesc mult pt răspuns fetelor.. Mâine sunt în Z21 și voi merge să dozez progesteronul..Chiar sunt curioasă … Vedem ca așa ce grea devine așteptarea asta … |
| Bună seara … Azi în Z21 progesterone 9,84 ng/ml.. Ce părere aveți ? Referințele sunt între 1.70 - 27.00.. Deci să înțeleg ca am ovulat .. asa e? |
|
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 143
| Of câte avem de tras, îmi pare asa de rău deme, chiar prinsesem și eu curaj când am văzut ca ai reușit, deci sa ști ca palma pe care ai luat-o tu am luat-o și noi astea care îți suntem alături și pe care orice reusita ne motivează... și eu am fost dezamăgită luna asta, pe cand sa încep procedurile (IUI pe ciclu natural) , ciclu anovulator luna asta 🙁... Asa ca rămâne pe luna viitoare. RABDARE, RABDARE... Irina felicitări sincere și sarcina usoara si la termen! 🥰 Geanina, da, eu cred ca ai ovulat. Dar totuși sa ști ca ecografia e sfanta pentru confirmarea ovulatiei 😉 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1871
| Geanina36 wrote:Bună seara … Azi în Z21 progesterone 9,84 ng/ml.. Ce părere aveți ? Referințele sunt între 1.70 - 27.00.. Deci să înțeleg ca am ovulat .. asa e?
Banuiesc ca da , ar trebui sa ai si valorile de referință la rezultat. |
|
| Dellialilliana wrote:Of câte avem de tras, îmi pare asa de rău deme, chiar prinsesem și eu curaj când am văzut ca ai reușit, deci sa ști ca palma pe care ai luat-o tu am luat-o și noi astea care îți suntem alături și pe care orice reusita ne motivează... și eu am fost dezamăgită luna asta, pe cand sa încep procedurile (IUI pe ciclu natural) , ciclu anovulator luna asta 🙁... Asa ca rămâne pe luna viitoare. RABDARE, RABDARE... Irina felicitări sincere și sarcina usoara si la termen! 🥰 Geanina, da, eu cred ca ai ovulat. Dar totuși sa ști ca ecografia e sfanta pentru confirmarea ovulatiei 😉
Astăzi am fost la eco in z2 sa vedem foliculii antrali.. cine stie poate acum chiar e ok.
Te înțeleg, ce nu inteleg eu de ce mereu trebuie sa trecem prin toate kkturile |
|
| Mulțumesc mult pt răspuns fetelor … luna viitoare am să mă duc să văd ecografic cum stă treaba cu ovulația .. Deme cât de puternică ești.. Eu nici un sfert nu am trecut față de tine și nu știu dacă aș putea să o iau iar și iar de la capăt..Doamne Ajută tura asta să fie cu succes..Îți țin pumnii 🍀🤗 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 342
| Bună! Sunt nouă aici, însă am citit tot topicul, începând din anul 2019. Sper să citiți și mesajul meu. Din august 2023 incercam sa avem un copil, însă nimic. Pe 17 februarie, sâmbătă, am fost la control la ginecolog și mi-a spus ca la ovarul drept e totul în regula, chiar aveam și un folicul, însă la stangul vede o formațiune de 13 mm care nu știe dacă e chist sau hidrosalpinx. Mi-a spus ca dacă e hidrosalpinx voi putea face copii doar prin fiv. Parca mi-a dat cu ceva în cap, am plecat plângând din cabinet. Aștept rezultatele la lamă, soțul e deja programat luni la spermograma și spermocultura. În funcție de rezultatele la lamă, dacă nu am nicio infecție, trebuie sa ma programez la histerosalpingografie. Ma rog zilnic sa pot rămâne însărcinată pe cale naturala! Nu înțeleg de ce mi-a spus ca voi rămâne gravida doar prin fiv, dacă am o trompa bună...
|
|
| Geanina36 wrote:Mulțumesc mult pt răspuns fetelor … luna viitoare am să mă duc să văd ecografic cum stă treaba cu ovulația .. Deme cât de puternică ești.. Eu nici un sfert nu am trecut față de tine și nu știu dacă aș putea să o iau iar și iar de la capăt..Doamne Ajută tura asta să fie cu succes..Îți țin pumnii 🍀🤗
O data ce intri in hora ...
Am început primele injectii pt stimulare. Marea mea problema este ca nu găsesc deloc Ovitrelle 250 :( Ma poate ajuta cineva ,daca găsiți prin oras sa il puna la curier la rece si trimit banii ?
Daca totul merge bine, pe 3 martie este punctia. |
|
| Rebecca10 wrote:Bună! Sunt nouă aici, însă am citit tot topicul, începând din anul 2019. Sper să citiți și mesajul meu. Din august 2023 incercam sa avem un copil, însă nimic. Pe 17 februarie, sâmbătă, am fost la control la ginecolog și mi-a spus ca la ovarul drept e totul în regula, chiar aveam și un folicul, însă la stangul vede o formațiune de 13 mm care nu știe dacă e chist sau hidrosalpinx. Mi-a spus ca dacă e hidrosalpinx voi putea face copii doar prin fiv. Parca mi-a dat cu ceva în cap, am plecat plângând din cabinet. Aștept rezultatele la lamă, soțul e deja programat luni la spermograma și spermocultura. În funcție de rezultatele la lamă, dacă nu am nicio infecție, trebuie sa ma programez la histerosalpingografie. Ma rog zilnic sa pot rămâne însărcinată pe cale naturala! Nu înțeleg de ce mi-a spus ca voi rămâne gravida doar prin fiv, dacă am o trompa bună...
Buna si bine ai venit ! Sper ca sederea ta aici sa fie cat mai scurta ! Ce varsta si amh ai ? Hidrosalpinx inseamna lichid in trompe deci ar trebui clipsate/scoase, insa acest lucru il vei vedea la HSG. Fruntea sus ! |
|
| deme wrote:
Buna si bine ai venit ! Sper ca sederea ta aici sa fie cat mai scurta ! Ce varsta si amh ai ? Hidrosalpinx inseamna lichid in trompe deci ar trebui clipsate/scoase, insa acest lucru il vei vedea la HSG. Fruntea sus !
Bună! Mulțumesc pentru primire! Am 31 de ani împliniți în decembrie. AMH-ul trebuie să îl fac luna viitoare, dna doctor mi-a spus ca trebuie făcut în ziua 3/4/5 de c.m., iar când am fost sâmbăta la cabinet deja trecuseră. Nu știu cum sa pun poze aici, v-as arata ce mi-au scris de la cabinet |
|
| Rebecca10 wrote:
Bună! Mulțumesc pentru primire! Am 31 de ani împliniți în decembrie. AMH-ul trebuie să îl fac luna viitoare, dna doctor mi-a spus ca trebuie făcut în ziua 3/4/5 de c.m., iar când am fost sâmbăta la cabinet deja trecuseră. Nu știu cum sa pun poze aici, v-as arata ce mi-au scris de la cabinet
Intri pe imgbb.com si incarci poza apoi dai copy paste la link.
Varsta este de partea ta ,curaj ! Ahh o săgetătoare, ca mine ")
Amh se poate face oricand. As recomanda ca sotul sa faca spermograma intr-un centru RUAM ( nu stiu din ce oras esti) caci altfel este irelevanta iar tu sa fi vazuta de un medic cu specializare in infertilitate. |
|
| deme wrote:
Intri pe imgbb.com si incarci poza apoi dai copy paste la link.
Varsta este de partea ta ,curaj ! Ahh o săgetătoare, ca mine ")
Amh se poate face oricand. As recomanda ca sotul sa faca spermograma intr-un centru RUAM ( nu stiu din ce oras esti) caci altfel este irelevanta iar tu sa fi vazuta de un medic cu specializare in infertilitate.
https://ibb.co/pdbLZBB și https://ibb.co/mqyWdBx
Dna doctor ne-a îndrumat și către clinica, cred ca e centru RUAM. Sper din tot sufletul sa nu fie hidrosalpinx. Nu am înțeles dacă hidrosalpinxul are legătură cu primele analize de la lamă... dacă nu iese nimic pozitiv de acolo, clamydya și restul, se poate sa nu fie hidrosalpinx? |
|
| Rebecca10 wrote:https://ibb.co/pdbLZBB și https://ibb.co/mqyWdBxDna doctor ne-a îndrumat și către clinica, cred ca e centru RUAM. Sper din tot sufletul sa nu fie hidrosalpinx. Nu am înțeles dacă hidrosalpinxul are legătură cu primele analize de la lamă... dacă nu iese nimic pozitiv de acolo, clamydya și restul, se poate sa nu fie hidrosalpinx?
Sunteti din Iasi :) Eu merg la dnul dr Maftei de la Origyn (venim tocmai din Cta).
hidrosalpinx = lichid in trompe, restul sunt infectii (sau nu ) genitale. |
|
|