Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Saturday, February 17, 2024 9:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
deme wrote:

Stiam ca o sa fie bine beta, Irina .

Buddy1
Nicaieri88
Scris: Saturday, February 17, 2024 9:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:

Incercam un duostim cu ale mele si daca nu este cu noroc, următorul cu donate.

La primul isi vinde sotul un rinichi, apoi vedem :)

Deme, esti un model pentru noi. Esti fffff puternica, mai rar am intalnit oameni ca tine.

Pana la urma tot trebuie sa iasa si sa fie si anul tau. coeur
Nicaieri88
Scris: Saturday, February 17, 2024 9:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Irinan wrote:

Da,hearts mai repet luni si sper sa nu mai fie nevoie

Felicitari si sarcina usoara! coeur
maria2013
Scris: Sunday, February 18, 2024 12:21 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Deme, draga de tine! Îți admir puterea, determinarea și sper din suflet să reușești data viitoare! Ai atâtea gânduri bune îndreptate spre tine, încât trebuie sa vina si binele!
Irinan
Scris: Sunday, February 18, 2024 1:54 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Nicaieri88 wrote:

Felicitari si sarcina usoara! coeur

hearts
Geanina36
Scris: Sunday, February 18, 2024 5:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2022
Deme așa rău îmi pare de tot ce ți se întâmplă , dar sunt convinsă ca ai să reușești intr-un final , trebuie să fie cu un deznodământ fericit , având în vedere prin câte ați trecut..Îți trimit o îmbrățișare 🤗

Dragele mele vroiam să vă întreb: cum mâine sunt liberă și am timp : pot doza progesteronul în Z20?
deme
Scris: Sunday, February 18, 2024 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Geanina36 wrote:
Deme așa rău îmi pare de tot ce ți se întâmplă , dar sunt convinsă ca ai să reușești intr-un final , trebuie să fie cu un deznodământ fericit , având în vedere prin câte ați trecut..Îți trimit o îmbrățișare 🤗

Dragele mele vroiam să vă întreb: cum mâine sunt liberă și am timp : pot doza progesteronul în Z20?

Doar daca stii ca ai ovulat in z13 de ex .
Geanina36
Scris: Sunday, February 18, 2024 8:13 PM
Nivel

Multumesc pt răspuns Deme .. Nu sunt sigură când am ovulat .. E a doua lună în care încerc să deslușesc testele de ovulație .. Sunt indecisă dacă am ovulat în Z13 sau 14..
deme
Scris: Sunday, February 18, 2024 8:16 PM
Nivel

Geanina36 wrote:
Multumesc pt răspuns Deme .. Nu sunt sigură când am ovulat .. E a doua lună în care încerc să deslușesc testele de ovulație .. Sunt indecisă dacă am ovulat în Z13 sau 14..

Sa stii ca nu sunt foarte sigure
Eu de ex am urmărit ecografic vreo 2 luni ovulatia si nu se pupa cu testele (uneori ieșeau negative si eu ovulasem).
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, February 18, 2024 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
deme . imi pare rau Cray
citisem mesajele cu primele beta si am sperat … insa cand am ajuns si la cele in care beta nu era ok … mi s-a rupt sufletul … imi pare rau ca trebuie sa treceti prin atata durere si atata dezamagire plans
Sa va dea Dzeu putere , pe toate partile . si sufleteasca si psihica si financiara sa va vedeti visul implinit si sa va tineti in brate bebelusul .
iti trimit o imbratisare si un pupic ! SimplyLove
Geanina36
Scris: Sunday, February 18, 2024 10:16 PM
Nivel

deme wrote:

Sa stii ca nu sunt foarte sigure
Eu de ex am urmărit ecografic vreo 2 luni ovulatia si nu se pupa cu testele (uneori ieșeau negative si eu ovulasem).

Deme sincer nu am multă experiență..Mie îmi ies pozitive exact în perioada când am simptome de ovulație (mucusul cervical) , dar vroiam mai mult să văd și dacă ovulez dozând progesteronul..Nu știu să apreciez f bine..La mine testele au ieșit cam așa:
- Z12 - linia a ieșit aproape roșie ca și cea de control ( am făcut un test la prânz și unul la 21 seara era la fel)
Z13 - linia a ieșit mult mai roșie decât cea de contro
( am făcut un test la prânz și unul la 21 seara și ambele teste erau exact la fel)
Z14 -deja linia de control era mai închisă decât cealaltă
În Z15 deja era negativ ..
De asta nu prea știu cum când am ovulat cu exactitate pt ca nu știu să interpretez exact.Ovulatia se produce între 12-48 de ore așa e?
deme
Scris: Monday, February 19, 2024 7:55 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
deme . imi pare rau Cray
citisem mesajele cu primele beta si am sperat … insa cand am ajuns si la cele in care beta nu era ok … mi s-a rupt sufletul … imi pare rau ca trebuie sa treceti prin atata durere si atata dezamagire plans
Sa va dea Dzeu putere , pe toate partile . si sufleteasca si psihica si financiara sa va vedeti visul implinit si sa va tineti in brate bebelusul .
iti trimit o imbratisare si un pupic ! SimplyLove

computerlove
deme
Scris: Monday, February 19, 2024 7:56 AM
Nivel

Geanina36 wrote:

Deme sincer nu am multă experiență..Mie îmi ies pozitive exact în perioada când am simptome de ovulație (mucusul cervical) , dar vroiam mai mult să văd și dacă ovulez dozând progesteronul..Nu știu să apreciez f bine..La mine testele au ieșit cam așa:
- Z12 - linia a ieșit aproape roșie ca și cea de control ( am făcut un test la prânz și unul la 21 seara era la fel)
( am făcut un test la prânz și unul la 21 seara și ambele teste erau exact la fel)
De asta nu prea știu cum când am ovulat cu exactitate pt ca nu știu să interpretez exact.Ovulatia se produce între 12-48 de ore așa e?

Cand linia de test este mai intensa ca cea de control ovulatia se produce in 36-48h .
Multa bafta, sa fie cu noroc 🍀
freya1
Scris: Monday, February 19, 2024 9:54 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
deme, o imbratisare mare, mare Cheek Kiss felicitari pentru hotararea ta si iti pumnii stransi pt viitor !

freya1
Scris: Monday, February 19, 2024 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Geanina36 wrote:

da, asa e, probabil in z14 ai ovulat. eu incetam sa testez cand linia de test era cel putin la fel de intensa fata de cea de control
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.