|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1848
| O sa vedem rezultatul final astăzi la prânz |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 143
| Doamne ajută să fie bine deme 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Situațiile astea sunt foarte grele din punct de vedere emoțional 😔, ne rămâne speranța și trebuie sa ramai pozitivă cât poți de tare. Lasă rezervările că oricum suntem tari și trecem peste orice 🤗😘 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 445
| Bafta, Deme! Tin pumnii maxim |
|
| 119 :(
Asta a fost tot 😔 |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:119 :(
Asta a fost tot 😔 Sunt fara cuvinte.. multă putere sa treci peste |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 445
Asta a fost tot 😔
Oof, imi pare tare rau..
Fara cuvinte. Nu gasesc nimic bun de zis..
|
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 352
Asta a fost tot 😔
Ooofff!!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2023 Mesaje: 37
| [quote=deme]119 :(
Asta a fost tot 😔[/quote Offf Deme nimic din ce pot spune acum nu te poate ajuta. Îți doresc multă putere sa treci peste toate. |
|
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 108
| Deme, toate gândurile mele bune sunt spre tine. Multa putere îți doresc. Te îmbrățișez cu mult drag 🤗 |
|
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 151
Asta a fost tot 😔
eu tot mă gândesc că poate evoluția este lentă și își revine...testele erau foarte pronunțate deci se vedea ceva evoluție...medicul ce spune ? |
|
| Iulia123 wrote: eu tot mă gândesc că poate evoluția este lentă și își revine...testele erau foarte pronunțate deci se vedea ceva evoluție...medicul ce spune ? De la 117 la 119 in 48 h, din pacate nu mai putem vorbi de evolutie. Cu siguranta toate noi ne am dori sa fie rezultatul diferit, mai ales Deme. Dar asta e realitatea Oana, din nou multa putere tie si la soțul tau La mine au aparut scurgeri maronii de ieri.. |
|
| Iulia123 wrote: eu tot mă gândesc că poate evoluția este lentă și își revine...testele erau foarte pronunțate deci se vedea ceva evoluție...medicul ce spune ?
Ce evolutie..
Medicul a spus testati embrionii genetic data viitoare, in special datorita vârstei.
La cat timp v-a venit menstruatia după?
As mai incerca o data,insa nu stiu daca se merita cu ovocitele mele, sau cu donate direct (sotul nu vrea sa audă momentan de asa ceva) . |
|
| Irinan wrote:De la 117 la 119 in 48 h, din pacate nu mai putem vorbi de evolutie. Cu siguranta toate noi ne am dori sa fie rezultatul diferit, mai ales Deme. Dar asta e realitatea Oana, din nou multa putere tie si la soțul tau La mine au aparut scurgeri maronii de ieri..
Irina, cum esti? |
|
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 151
| Irinan wrote:De la 117 la 119 in 48 h, din pacate nu mai putem vorbi de evolutie. Cu siguranta toate noi ne am dori sa fie rezultatul diferit, mai ales Deme. Dar asta e realitatea Oana, din nou multa putere tie si la soțul tau La mine au aparut scurgeri maronii de ieri..
:((...da...este greu și nedrept |
|
| deme wrote:
Irina, cum esti?
Binisor sa zicem,in stres. Am scurgeri maro doar cand merg la baie momentan. Voiam sa nu mai testez hcg pana luni, dar am fost azi. Am dat mesaj si la clinica ,au zis sa le trimit rezultatul la analiza cand il am. Si vedem de acolo, azi sunt ziua 10 dupa transfer. Asteptam |
|
Flrinar, Iudita , Liliana1878, Minune2024, Rebecca10 |