|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1893
| Maria2508 wrote:
Felicitaari!!🥰🥰 Asteptam cu nerabdare rezultatul, ma bucur ca este unul bun!! Sa o tineti tot asa!❤️
Doamne ajuta, trebuie sa fie bine 🍀 |
| Irinan wrote:Felicitari Oana , ce bucurie
A crescut frumos, sa il vedem luni 🍀 |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1541
| deme wrote:
A crescut frumos, sa il vedem luni 🍀
Ai primit rezultatul de la beta? |
| Gaby 41 wrote:Ai primit rezultatul de la beta?
29,1 |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 462
| deme wrote:
Roz super pal asa, daca nu te uitai atent nu se vedea.
Beta 29,3 Progesteron 19,1 ng
Felicitaaari!!!
Sa fie intr-un ceas bun, sa se dubleze bine
Progesteronul cred ca mai trebuie un pic suplimentat. Doctorul ce a zis? |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 147
| Hello fetele,
Sunt Ana_Bella, dar nu mai pot intra cu acel user. Am stat cu sufletul la gură și am urmărit evoluția voastră. Mulțumesc pentru că v-ați deschis sufletul și ați împărtășit așa de multe informații.
Deme, foarte mult m-am bucurat când am văzut rezultatele. Doamne ajuta sa fie bine și să ți se împlinească visul de a-ți tine puiuțul în brațe
Și eu am fost azi la puncție. Am un singur ovocit și aștept telefonul embriologului. 🙏
|
| Nicaieri88 wrote:Felicitaaari!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa se dubleze bine Progesteronul cred ca mai trebuie un pic suplimentat. Doctorul ce a zis?
Nu este micut pt z7 ? A spus ca este bine si sa ne auzim luni dupa rezultate. |
| deme wrote:
Nu este micut pt z7 ? A spus ca este bine si sa ne auzim luni dupa rezultate.
Nu, de ce, tinand cont ca ai avut si scurgerea roz, tocmai ce se implanteaza mai bine, nu exista un timp fix.
Importanta e evolutia, nu valoarea.
Eu iti recomand sa repeti luni si progesteronul, sa fie macar 19-20.
|
| Liliana1878 wrote:Hello fetele,
Sunt Ana_Bella, dar nu mai pot intra cu acel user. Am stat cu sufletul la gură și am urmărit evoluția voastră. Mulțumesc pentru că v-ați deschis sufletul și ați împărtășit așa de multe informații.
Deme, foarte mult m-am bucurat când am văzut rezultatele. Doamne ajuta sa fie bine și să ți se împlinească visul de a-ți tine puiuțul în brațe
Și eu am fost azi la puncție. Am un singur ovocit și aștept telefonul embriologului. 🙏
Bafta multa sa evolueze intr-un bastocist de cea mai buna calitate! Tinem pumnii |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Liliana1878 wrote:Hello fetele,
Doamne ajuta sa se fertilizeze si sa se dezvolte bine |
| Nicaieri88 wrote:Nu, de ce, tinand cont ca ai avut si scurgerea roz, tocmai ce se implanteaza mai bine, nu exista un timp fix. Importanta e evolutia, nu valoarea. Eu iti recomand sa repeti luni si progesteronul, sa fie macar 19-20.
Azi era 19 progesteronul |
| deme wrote:
Azi era 19 progesteronul
Ce ai in schema?
Eu aveam 3 Duphaston, 3 Arefam si un Prolutex.
|
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Felicitari deme!! Ține-o tot așa In legătură cu progesteronul, eu l-am avut 9.1 ng când am făcut beta 2, mi-a spus Dra ca e ok ca la nivelul uterului e mult mai mare valoarea. |
|
| Nicaieri88 wrote:
Ce ai in schema?
Eu aveam 3 Duphaston, 3 Arefam si un Prolutex.
2 utrogestan, 2 duphaston, 1 crinone, 1 prolutex |
|
| Roser wrote:Felicitari deme!! Ține-o tot așa In legătură cu progesteronul, eu l-am avut 9.1 ng când am făcut beta 2, mi-a spus Dra ca e ok ca la nivelul uterului e mult mai mare valoarea.
Sunt sigura ca o sa fie bine, daca am ajuns aici dupa atata vreme, trebuie sa fie ♥️ |
|
Nicaieri88 |