|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1892
| Irinan wrote:Am și eu easy at home, am vreo 50 de teste ramase de acum 2 ani. Nici nu m am uitat daca sunt expirate . Mai vreo 2 zile si încep si eu. Mai mult nu cred ca rezist.
Ai avut deja et ?? |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 152
| deme wrote:https://ibb.co/87d8nSd
Si un barza de 20mIU
clar pozitivvvv !!! Doamne ajută!!!
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:
Ai avut deja et ??
Da. Miercuri azi sunt ziua 3 dupa |
| Irinan wrote:Da. Miercuri azi sunt ziua 3 dupa
Ohhh credeam ca urmează, sa fie duble liniile :) eu asa cred, oricum 🍀 |
|
Astept la recoltat beta !
Azi de dimi am avut si o scurgere mica apoasa roz pal. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| deme wrote:
Azi de dimi am avut si o scurgere mica apoasa roz pal.
Așa am avut și eu la prima sarcină de cateva ori. M-am speriat rău atunci, dar se pare că e normal. Așteptam beta |
|
| deme wrote:
Ohhh credeam ca urmează, sa fie duble liniile :) eu asa cred, oricum 🍀
Doamne ajuta |
|
| deme wrote:
Te asteptam cu vesti bune |
|
| Am inceput sa fac injectiile cu prontogest din proprie inititiva. Si pentru ca am citit pe prospect ca se pot face si subcutanat, le fac singura in burta, si asa fac si clexane. Doar ca se inroseste locul si e dureros. Cu ce ma pot da oare? Tot asa pateam si cand le faceam in sold, atunci dadeam cu hepatrombin.. |
|
| Irinan wrote:Am inceput sa fac injectiile cu prontogest din proprie inititiva. Si pentru ca am citit pe prospect ca se pot face si subcutanat, le fac singura in burta, si asa fac si clexane. Doar ca se inroseste locul si e dureros. Cu ce ma pot da oare? Tot asa pateam si cand le faceam in sold, atunci dadeam cu hepatrombin..
Poti pune niște gheata după sau înainte sa amorteasca locul. Daca te învinețesti poti da cu arnigel (un gel pe baza de arnica)
Si pe mine ma doare clexane si prolutex am si mici vanatai, dar am luat niste ace super mici si cand ma intep le pun pe astea și nu mai simt.
https://ibb.co/Rgdggpq
Sunt 100 de ace la cutie, sunt convenabile mai ales ca eu o sq fac clexane toata sarcina |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 460
| deme wrote:
Pana la 17 eu zic ca iese rezultatul, sa fie pozitiv, tin pumnii!
Legat de scurgere, eu am avut de 4 ori deja, ultima fiind acum la 3 luni in cap. Nu se stie de ce, doar pe hartie se vedea ceva. Aparent placenta inca "invata" ce are de facut pana pe la 16-18 saptamani, deci mai pot aparea inca. Important e sa nu fie rosu si cantitativ. |
|
| Nicaieri88 wrote:
Pana la 17 eu zic ca iese rezultatul, sa fie pozitiv, tin pumnii!
Legat de scurgere, eu am avut de 4 ori deja, ultima fiind acum la 3 luni in cap. Nu se stie de ce, doar pe hartie se vedea ceva. Aparent placenta inca "invata" ce are de facut pana pe la 16-18 saptamani, deci mai pot aparea inca. Important e sa nu fie rosu si cantitativ.
Roz super pal asa, daca nu te uitai atent nu se vedea.
Beta 29,3 Progesteron 19,1 ng |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/13/2023 Mesaje: 25
| deme wrote:
Beta 29,3 Progesteron 19,1 ng
Felicitaari!!🥰🥰 Asteptam cu nerabdare rezultatul, ma bucur ca este unul bun!! Sa o tineti tot asa!❤️ |
|
| deme wrote:Poti pune niște gheata după sau înainte sa amorteasca locul. Daca te învinețesti poti da cu arnigel (un gel pe baza de arnica) Si pe mine ma doare clexane si prolutex am si mici vanatai, dar am luat niste ace super mici si cand ma intep le pun pe astea și nu mai simt. https://ibb.co/RgdggpqSunt 100 de ace la cutie, sunt convenabile mai ales ca eu o sq fac clexane toata sarcina Clexane fac cu acele lor, iar la prontogest fac cu niste seringi cu ac mic care mi au ramas cand am facut stimularea pt fiv, cred ca de la menopur, nu mai stiu exact. Se inroseste locul si se intareste, nu e vanataie. Cand le faceam in sold si pateam asa, imi spunea asistenta ca sunt uleioase si de asta https://ibb.co/J5y3yY3 |
|
| deme wrote:
Beta 29,3 Progesteron 19,1 ng
Felicitari Oana , ce bucurie |
|
|