|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:
Teoretic ziua a5a ar fi azi dupa ora 12 :)
Se vedea bine !
Tu cât progesteron administrezi? |
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1871
| Irinan wrote: Tu cât progesteron administrezi?
2 duphaston , 1 crinone, 1 prolutex , 2 utrogestan
Beta 6,3 Progesteron 16ng |
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Acum se implanteaza deme, e ok zic eu |
| Roser wrote:Acum se implanteaza deme, e ok zic eu
Doamne ajuta sa fie bine !vedem sâmbătă 🍀 |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 312
| Deme, sa fie cu succes! Pana acum doar semne bune, Doamne ajuta cu un rezultat pozitiv! Intrebare: crinone de unde ai luat? Din Iasi sau Constanta? Ca eu la primul transfer n-am gasit pe nicaieri, comandasem unul care a ajuns destul de greu, 2 saptamani, il am acum in sertar. Banuiesc ca o sa mi-l prescrie iar la urmatorul. |
| Isa294 wrote:Deme, sa fie cu succes! Pana acum doar semne bune, Doamne ajuta cu un rezultat pozitiv! Intrebare: crinone de unde ai luat? Din Iasi sau Constanta? Ca eu la primul transfer n-am gasit pe nicaieri, comandasem unul care a ajuns destul de greu, 2 saptamani, il am acum in sertar. Banuiesc ca o sa mi-l prescrie iar la urmatorul.
Isa 🥰🥰
Am avut 3 cutii de la o prietena care este in 16 săptămâni acum (+ cycloprogynova, prolutex vreo 2 cutii, vreo 20 de utrogestan).
Mereu am avut crinone. Daca vrei ma interesez in Cta si iti pot pune la curier. |
| deme wrote:
Isa 🥰🥰
Am avut 3 cutii de la o prietena care este in 16 săptămâni acum (+ cycloprogynova, prolutex vreo 2 cutii, vreo 20 de utrogestan).
Mereu am avut crinone. Daca vrei ma interesez in Cta si iti pot pune la curier.
Esti tare draguta acum sa vad cum se aliniaza la mine treburile, ce-mi iese la biopsia de endometru (Maftei a zis ca vizual nu parea sa fie endometrita, sa vad si cu bacteriile cum stau), fac un Diphereline in ziua 21, apoi banuiesc ca la prima menstra dupa incep pregatirea, daca nu am alt tratament de luat, nici nu stiu cum e cu Diphereline facut asa. |
| Isa294 wrote:Esti tare draguta acum sa vad cum se aliniaza la mine treburile, ce-mi iese la biopsia de endometru (Maftei a zis ca vizual nu parea sa fie endometrita, sa vad si cu bacteriile cum stau), fac un Diphereline in ziua 21, apoi banuiesc ca la prima menstra dupa incep pregatirea, daca nu am alt tratament de luat, nici nu stiu cum e cu Diphereline facut asa.
Ti-l faci direct in buca :)
In ziua 28 parca după diphereline incepi pregătirea. |
| deme wrote:
2 duphaston , 1 crinone, 1 prolutex , 2 utrogestan
Beta 6,3 Progesteron 16ng
Mie mi a dat doar 3 utrogestan. Imi pare putin |
| Irinan wrote: Mie mi a dat doar 3 utrogestan. Imi pare putin
Mereu am avut crinone, arefam si prolutex, acum mi-a dat si duphaston. Cu o zi înainte de transfer Progesteronul erabl 17ng (nu administrasem dimineața dozele) |
| deme wrote:
Mereu am avut crinone, arefam si prolutex, acum mi-a dat si duphaston. Cu o zi înainte de transfer Progesteronul erabl 17ng (nu administrasem dimineața dozele)
La transferul anterior am avut și eu și crinone și prontogest. Acum nu știu de ce m a lăsat doar cu utrogestan. |
| deme wrote:
Ti-l faci direct in buca :)
In ziua 28 parca după diphereline incepi pregătirea.
Stiu ca in buca :)) am mai facut 2 bucati, dar in ziua 2 de cm, nu 21. Pregatirea tot asa cu cycloprogynova, nu? |
| Isa294 wrote:
Stiu ca in buca :)) am mai facut 2 bucati, dar in ziua 2 de cm, nu 21. Pregatirea tot asa cu cycloprogynova, nu?
Da, tot cu cycloprogynova si plasturi cu estrogen din prima zi de menstruatie (de obicei începeam in a2a zi). |
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 452
| Deme, eu zic ca e pozitiv.
Am facut si eu un test de sarcina cand aveam beta 300+, dar nu cu urina de dimineata (de curiozitate) si chiar si la beta asa mare, a doua linie nu era la fel de intensa ca cea de control.
La tine inca e devreme si de asta e mai pala. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 143
| Testele Laboquick sunt pozitive deme ! Am făcut cam 100, deci le cunosc, aia nu e linie de uscare! Sunt foarte sensibile deși nu sunt ultrasensibile. Doamne ajuta sa fie bine pana la final! Țin pumnii 🤗🤗🤗🙏🏻 |
|
Minune2024, stefy.any |