Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dellialilliana
Scris: Friday, September 15, 2023 1:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2022
deme wrote:

Daca as fi acasa nu as avea probleme cu dulcele, insa la munca mereu vin clienții cu bomboabe, prajituri, chestii din astea interzise 😊😊

Aoleu , înseamnă că ai un servici cu multa energie pozitiva, la mine vin mai mult cu înjurături 🤣
Și apropo de vârstă, cred că cifra ne stresează cel mai mult chiar dacă fizic noi nu o simțim...și cred ca are foarte mare legătură cu chestia stiintifica cu femeile peste 35 de ani...eu după vârsta aia deja mă lua spaima și acum ma gândesc ca e prea târziu. În schimb în jurul meu am atâtea cazuri după 40 și alea chiar nu sunt stresate de toate riscurile pe care noi le cunoaștem asa ca poate uneori e mai bine sa nu ști unele chestii dar e inevitabil în lupta asta cu infertilitatea. Sa rămânem pozitive ,asta e important!
iris11
Scris: Friday, September 15, 2023 1:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
deme wrote:

Aoleeeeu, si la tine tot asa minunat :) poate așteptarea asta e incununata de succes 🍀

Da da ...e tot mai minunat .
De dieta ce să zic ...am slăbit 14 kg și încă tin in continuare si sport ....sa nu existe nici cel mai mic motiv că nu am facut suficient

Cu vitaminele e o altă poveste...nu stiu cum sunteți voi dar mie îmi vine să vomit de fiecare dată....simt ca nu mai pot sa înghit pastile...am făcut o pauză dar trebuie să le reiau neapărat...
deme
Scris: Friday, September 15, 2023 2:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Dellialilliana wrote:

Aoleu , înseamnă că ai un servici cu multa energie pozitiva, la mine vin mai mult cu înjurături 🤣
Și apropo de vârstă, cred că cifra ne stresează cel mai mult chiar dacă fizic noi nu o simțim...și cred ca are foarte mare legătură cu chestia stiintifica cu femeile peste 35 de ani...eu după vârsta aia deja mă lua spaima și acum ma gândesc ca e prea târziu. În schimb în jurul meu am atâtea cazuri după 40 și alea chiar nu sunt stresate de toate riscurile pe care noi le cunoaștem asa ca poate uneori e mai bine sa nu ști unele chestii dar e inevitabil în lupta asta cu infertilitatea. Sa rămânem pozitive ,asta e important!

Sunt asistent veterinar :)

Cam asa decurge o zi de munca

https://ibb.co/DDXcFHH
https://ibb.co/d0LGbM2
https://ibb.co/3BRw2xb

Soțul mereu spune, "uite aia la 42 si a ramas gravida " lasa ca am auzit si dupa 40. Pana mea, dacaa se putea pana acum reuseam si noi, dar avem 4 fivuri si pauza :) .
deme
Scris: Friday, September 15, 2023 2:25 PM
Nivel

iris11 wrote:

Da da ...e tot mai minunat .
De dieta ce să zic ...am slăbit 14 kg și încă tin in continuare si sport ....sa nu existe nici cel mai mic motiv că nu am facut suficient

Cu vitaminele e o altă poveste...nu stiu cum sunteți voi dar mie îmi vine să vomit de fiecare dată....simt ca nu mai pot sa înghit pastile...am făcut o pauză dar trebuie să le reiau neapărat...

Felicitări!
Eu de azi am început cu dieta antiinflamatoare, sper sa ma pot tine !
Mergeam la sala înainte de a începe fiv3, de 3 ori pe săptămână ma duceam de la 6 dimi pana la 7:30, apoi acasă, munca etc. Doar ca soțul tot zicea ca dimi nu petrecem timp împreună, si am renunțat (cu toate ca spunea "pai mergi, eu nu am spus sa nu mergi) 😁😁

La cate pastile bag in mine de 3 ani, mi se pare floare la ureche. Le iau pe toate odata, adica uneori luam cate 6 pastile🙈
diana.dmn
Scris: Friday, September 15, 2023 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 11/29/2018
deme wrote:

Nu stiu daca merge la mine pe natural avand in vedere endometrioza. Si eu am Kir BX, totul ok acolo precum si la cariotip.

Eu iau Elevit si Magneziu.
Ai avut mai mulți congelati?
La mine xa sa încerce diverse scheme, trebuiebsa fac si fivuri, caci se pare ca 1 fiv= 1 blastocist 🙈
Mai avem bani de 1 fiv, dar sper sa nu mai ajungem acolo, caci ma simt epuizata.

Sincer, as manca si **** daca as stii ca funcționează.
La cum mi-am facut socoteala, cred ca transferul o sa fie pe la jumătatea lui Noiembrie iar eu in Decembrie fac 41🙄

Sigur Maftei va lua decizia cea mai buna privind cazul tau.
Si noi am reusit abia la FIV 3. FIV 1 - 3 blasto, FIV 2 - 1 blasto, FIV 3 - 3 blasto.

Iti pumnii! Felicitari pt perseverenta si pt puterea de a o lua mereu de la capat.
Sunt sigura ca vei reusi intr-un final Cheek Kiss
Dellialilliana
Scris: Friday, September 15, 2023 7:32 PM
Nivel

deme wrote:

Sunt asistent veterinar :)

Cam asa decurge o zi de munca

https://ibb.co/DDXcFHH
https://ibb.co/d0LGbM2
https://ibb.co/3BRw2xb

Soțul mereu spune, "uite aia la 42 si a ramas gravida " lasa ca am auzit si dupa 40. Pana mea, dacaa se putea pana acum reuseam si noi, dar avem 4 fivuri si pauza :) .

Ce frumoooos cu animaluțele ...și noi adorăm animăluțele și avem și pisică și cățel în casă...maica-mea zice că de aia nu fac copii că sunt prea atașată de animalute ☺️
Eu sunt polițistă și când văd cum nasc țigăncile pe bandă rulantă și după 35! îmi vine rău ...și nu merg la spital până nasc 🥴..
Câtă nedreptate ..
Nicaieri88
Scris: Sunday, September 17, 2023 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 8/2/2022
Buna, fetelor!

Delia, imi pare tare rau..
Deme, multa bafta, sa fie cu noroc de data asta!

Eu am pierdut nu o luna, ci 2 luni degeaba..
Medicul a cam uitat de mine, s-a dus in concediu dupa ce am anuntat prima zi de menstruatie cu cateva zile inainte. Adica stia ca va pleca..dar nu mi-a zis nimic.
A incercat sa ma pasese unei colege, dar hormonalele au iesit cam varza, am ovulat ffff devreme, in ziua 7 aveam deja progesteronul 0.3 ng. Trebuia sa facem pe natural.

Luna trecuta in ziua 9 se pare ca ovulasem, fix in ziua in care stabilisem punctia. :(

Stabilisem sa facem pe natural, dar controlat, sa nu mai ovulez asa devreme. A uitat si tura 2 de luna asta, desi i-am reamintit ca pe controlat trebuie.

Acum mi-a zis ca luna viitoare ar vrea sa punem piua cu totul, sa iau anticonceptionale, sa resetam ovarele. Deci 3 luni pierdute.

Asa ca am luat decizia sa revenim la Embryos, ca tot avem inca si voucherele, am refacut acum si ultimele analize de pe lista lor. Asteptam rezultatele si pe urma mergem la intocmire dosar.

Eu cred ca m-am dereglat f tare pe stres. La inseminari ovulam in ziua 12-13.

Am obosit sa ne lovim de toate cele, speram ca facand fiv fa vi mai usor, dar vad ca mereu e alta problema.
Dellialilliana
Scris: Monday, September 18, 2023 2:46 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:
Buna, fetelor!

Delia, imi pare tare rau..
Deme, multa bafta, sa fie cu noroc de data asta!

Eu am pierdut nu o luna, ci 2 luni degeaba..
Medicul a cam uitat de mine, s-a dus in concediu dupa ce am anuntat prima zi de menstruatie cu cateva zile inainte. Adica stia ca va pleca..dar nu mi-a zis nimic.
A incercat sa ma pasese unei colege, dar hormonalele au iesit cam varza, am ovulat ffff devreme, in ziua 7 aveam deja progesteronul 0.3 ng. Trebuia sa facem pe natural.

Luna trecuta in ziua 9 se pare ca ovulasem, fix in ziua in care stabilisem punctia. :(

Stabilisem sa facem pe natural, dar controlat, sa nu mai ovulez asa devreme. A uitat si tura 2 de luna asta, desi i-am reamintit ca pe controlat trebuie.

Acum mi-a zis ca luna viitoare ar vrea sa punem piua cu totul, sa iau anticonceptionale, sa resetam ovarele. Deci 3 luni pierdute.

Asa ca am luat decizia sa revenim la Embryos, ca tot avem inca si voucherele, am refacut acum si ultimele analize de pe lista lor. Asteptam rezultatele si pe urma mergem la intocmire dosar.

Eu cred ca m-am dereglat f tare pe stres. La inseminari ovulam in ziua 12-13.

Am obosit sa ne lovim de toate cele, speram ca facand fiv fa vi mai usor, dar vad ca mereu e alta problema.

Stresul...majoritatea problemelor se pun pe baza stresului.. dar cum să nu fi stresată când pleci pe drumul ăsta și apar atâtea piedici ? N-ai cum..
Eu am început "eliminarea" ieri , fiind la o nuntă și a trebuit sa plec acasa timp de vreo 2 ore din cauza abundentei.. apoi am revenit cu zâmbetul pe buze că așa trebuie să mascăm noi durerile (mai ales acelea psihice) și lumea sa ne vadă fericite. În fine.. nu renunț dar îmi continui drumul acesta mult mult mai rezervată și momentan nu mai sunt dispusa la orice.. atâtea suferințe și dureri fizice și psihice , timp pierdut , visuri spulberate.. ne trec anii încă ai tinereții indopându-ne de medicamente, cu o grămadă de "restrictii" și cu gândul zi de zi la țelul suprem de a fi mamă .. și dacă nu se întâmplă, mă dărâm? Adopția rămâne încă o soluție sau dacă nu animalutele îmi vor satisface parțial aceasta necesitate.
Fetelor, fiți puternice și aveți grija de voi în primul rand, de sănătatea psihica și fizica. Apoi restul.. ❤️🤗
Dumnezeu să ne dea ce e mai bine pentru noi🙏
Nicaieri88
Scris: Monday, September 18, 2023 3:22 PM
Nivel

Inregistrat: 8/2/2022
Dellialilliana wrote:

Stresul...majoritatea problemelor se pun pe baza stresului.. dar cum să nu fi stresată când pleci pe drumul ăsta și apar atâtea piedici ? N-ai cum..
Eu am început "eliminarea" ieri , fiind la o nuntă și a trebuit sa plec acasa timp de vreo 2 ore din cauza abundentei.. apoi am revenit cu zâmbetul pe buze că așa trebuie să mascăm noi durerile (mai ales acelea psihice) și lumea sa ne vadă fericite. În fine.. nu renunț dar îmi continui drumul acesta mult mult mai rezervată și momentan nu mai sunt dispusa la orice.. atâtea suferințe și dureri fizice și psihice , timp pierdut , visuri spulberate.. ne trec anii încă ai tinereții indopându-ne de medicamente, cu o grămadă de "restrictii" și cu gândul zi de zi la țelul suprem de a fi mamă .. și dacă nu se întâmplă, mă dărâm? Adopția rămâne încă o soluție sau dacă nu animalutele îmi vor satisface parțial aceasta necesitate.
Fetelor, fiți puternice și aveți grija de voi în primul rand, de sănătatea psihica și fizica. Apoi restul.. ❤️🤗
Dumnezeu să ne dea ce e mai bine pentru noi🙏

Eu am inceput sa imi impun sa nu ma mai agat de sperante false. Am reluat planurile personale pe care le pusesem pe hold ca vine "acum" sarcina. Ultimii nostri 2 ani s-au invartit in jurul gandului ca trebuie sa fie si pentru noi pana la urma si..printre medici. Ne-am uitat cum rand pe rand prietenii nostri fac copii, altii trec si la incercat pentru al doilea. Ne-am bucurat pentru ei, dar a si fost ca un cutit in suflet sincer, la fiecare ecografie, povestire, ma bucuram cu ei dar cand ajungeam acasa aveam un mare gol in suflet si eu si sotul.
Am zis ca facem acest fiv si daca nu si nu..vom adopta.
Nu ne vom opri din incercat natural curand, dar nici nu mai poate fi asta centrul vietii noastre.

Multa putere sa avem sa trecem cu zambetul pe buze prin orice!
deme
Scris: Tuesday, September 26, 2023 9:45 AM
Nivel

Buna dimi fetele, ce liniște pe aici, nimeni cu vesti ?
Eu pe 8 am programata histeroscopie la dnul George Diaconu, este din București, insa o data pe luna vine si la Constanța.
Mi-a cerut un eco 3d al uterului, dna dr la care merg aici, a zis ca este ok, forma trapezoidala etc insa el a spus ca este posibil nevoie de usoara corectie in zona fundica si parte laterala stanga 🙄 (ati facut asa ceva?) asa ca ma duc duminica iar luni ma externeaza.
Pe 17 Octombrie fac si a2a injectie cu diphereline si apoi încep pregătirea pt ET.
iris11
Scris: Tuesday, September 26, 2023 12:17 PM
Nivel

deme wrote:
Buna dimi fetele, ce liniște pe aici, nimeni cu vesti ?
Eu pe 8 am programata histeroscopie la dnul George Diaconu, este din București, insa o data pe luna vine si la Constanța.
Mi-a cerut un eco 3d al uterului, dna dr la care merg aici, a zis ca este ok, forma trapezoidala etc insa el a spus ca este posibil nevoie de usoara corectie in zona fundica si parte laterala stanga 🙄 (ati facut asa ceva?) asa ca ma duc duminica iar luni ma externeaza.
Pe 17 Octombrie fac si a2a injectie cu diphereline si apoi încep pregătirea pt ET.

Heyy, chiar vroiam să scriu ce liniște s-a așternut pe grup.
Suntem alături de tine să fie totul bine . La noi doua binele are o mica-mare întârziere dar stiu ca ajunge și la noi.
Eu azi sunt în ziua 10 , merg la eco la noi în oraș să măsoare endometru și să vedem pe când se anunță ovulatia. Dacă totul merge ok până la final la începutul lunii octombrie facem transfer pe ciclu natural.
deme
Scris: Tuesday, September 26, 2023 2:02 PM
Nivel

iris11 wrote:

Heyy, chiar vroiam să scriu ce liniște s-a așternut pe grup.
Suntem alături de tine să fie totul bine . La noi doua binele are o mica-mare întârziere dar stiu ca ajunge și la noi.
Eu azi sunt în ziua 10 , merg la eco la noi în oraș să măsoare endometru și să vedem pe când se anunță ovulatia. Dacă totul merge ok până la final la începutul lunii octombrie facem transfer pe ciclu natural.

Iti tin pumnii sa fie totul ok !!🍀🍀🍀
iris11
Scris: Wednesday, September 27, 2023 4:01 PM
Nivel

deme wrote:

Iti tin pumnii sa fie totul ok !!🍀🍀🍀

Multumesc! Doamne ajută!

Am fost aseara la eco, endometrul e ok însă a văzut ceva hiperecogen de 3mm dar încă nu stie cu exactitate dacă e polip sau nu .
Imi venea sa leșin.
Vineri de dimineata merg la analize apoi din nou la eco .
Mergem cu Dumnezeu înainte, chiar dacă uneori simt ca nu mai am putere
Clover
Scris: Wednesday, October 4, 2023 12:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/20/2023
Buna, new member here :)
Va urmaresc si eu de ceva timp "din umbra" dar acum tocmai ce am trimis dosarul FIV catre aprobare, asa ca e destul de oficial.

As vrea sa va intreb in cat timp dupa ce ati trimis dosarul ati primit inapoi un numar de inregistrare? Eu am trimis pe 29.09 si am primit doar un mail de confirmare ca l-au primit.
deme
Scris: Wednesday, October 4, 2023 1:16 PM
Nivel

Clover wrote:
Buna, new member here :)
Va urmaresc si eu de ceva timp "din umbra" dar acum tocmai ce am trimis dosarul FIV catre aprobare, asa ca e destul de oficial.

As vrea sa va intreb in cat timp dupa ce ati trimis dosarul ati primit inapoi un numar de inregistrare? Eu am trimis pe 29.09 si am primit doar un mail de confirmare ca l-au primit.

Bine ai venit, sper sa nu stai mult pe la noi !

La mine a durat 5 luni,insa cred ca s-au mai organizat puțin.
Utilizatori in acelasi subiect
Alice11, Flrinar, freya1, Iudita , Rebecca10
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.