|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Tin pumnii, deme sa fie cu noroc de data asta ! |
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1886
| freya1 wrote:Tin pumnii, deme sa fie cu noroc de data asta !
Sa fie 🤗🍀 |
| Dellialilliana wrote: Mulțumesc 🤗
Cum ești? |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 361
| deme wrote:
4 ovo scoase ieri, astazi 3 fertilizate.
Doamne ajută să fie cu noroc! Tinem pumnii tare tare 🥰 |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 143
| Deocamdată bine, marți sau miercuri repet beta. Încă nu s-a oprit, testele sunt tot mai stridente, stiu că nu mai sunt relevante dupa 6 zile de întârziere. Nu am dureri nici sangerari , dacă e ca dătile trecute abia după ce a scăzut beta hcg au început toate. Nu am întrerupt tratamentul, nu am putut...parca mai am putina speranța și ma rog lui Dumnezeu sa fie bine intr-un fel sau altul. O Duminica frumoasa fetelor și o săptămână cu succese ! 🙏🤗 Dellialilliana attached the following image(s):
|
| Dellialilliana wrote: Deocamdată bine, marți sau miercuri repet beta. Încă nu s-a oprit, testele sunt tot mai stridente, stiu că nu mai sunt relevante dupa 6 zile de întârziere. Nu am dureri nici sangerari , dacă e ca dătile trecute abia după ce a scăzut beta hcg au început toate. Nu am întrerupt tratamentul, nu am putut...parca mai am putina speranța și ma rog lui Dumnezeu sa fie bine intr-un fel sau altul. O Duminica frumoasa fetelor și o săptămână cu succese ! 🙏🤗
Hey , hai ca mai exista speranta!!
Acum m-a sunat embriologul, 2 arata f bine, 1 mai ametit. Vedem maine in z3 cam cum stam si daca incercam un fresh de z5 sau..cine stie. |
| Si-au ramas 2, care arata bine, 7 si respectiv 9 celule. Pt ziua 3, embrionul ar trebui sa aiba 8 celule din ce știu eu A zis ca ar vrea sa congeleze ambii, dar ne auzim in ziua a5a. |
| deme wrote:Si-au ramas 2, care arata bine, 7 si respectiv 9 celule. Pt ziua 3, embrionul ar trebui sa aiba 8 celule din ce știu eu A zis ca ar vrea sa congeleze ambii, dar ne auzim in ziua a5a. Doamne ajută 🙏 |
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2023 Mesaje: 37
| Bună fetelor mi am făcut curaj după 3 luni în care v am citit zilnic sa va scriu, va spun pe scurt povestea mea de aproximativ 4 luni încercăm sa avem un bebe lucru care nu s a întâmplat și am decis sa facem o spermograma la embryos , eu pana în prezent am făcut i ecografie la dr Masawi Tarig care a ieșit bine în schimb spermograma soțului a ieșit cu Teratozoospermie nu știu sa o încarc sa o vedeți și voi. Pe lângă asta mi a dat și un set lung de analize de făcut pentru mine , în schimb când am întrebat dacă trebuie sa mergem și la un urolog a spus nu. Aveți idee cât de grava este situația? Sau ce ma sfătuiți. Mulțumesc anticipat Am uitat sa menționez eu am 32 de ani el 35 . |
| Nimeni wrote:Bună fetelor mi am făcut curaj după 3 luni în care v am citit zilnic sa va scriu, va spun pe scurt povestea mea de aproximativ 4 luni încercăm sa avem un bebe lucru care nu s a întâmplat și am decis sa facem o spermograma la embryos , eu pana în prezent am făcut i ecografie la dr Masawi Tarig care a ieșit bine în schimb spermograma soțului a ieșit cu Teratozoospermie nu știu sa o încarc sa o vedeți și voi. Pe lângă asta mi a dat și un set lung de analize de făcut pentru mine , în schimb când am întrebat dacă trebuie sa mergem și la un urolog a spus nu. Aveți idee cât de grava este situația? Sau ce ma sfătuiți. Mulțumesc anticipat Am uitat sa menționez eu am 32 de ani el 35 .
Buna, cred ca ai încarcat poza la poza de profil :) Eu as merge si la un urolog. Nu știu cine este dnul dr, daca este specializat pe infertilitate, daca nu, l-as schimba si as merge la un dr cu specializare infertilitate. |
| deme wrote:
Buna, cred ca ai încarcat poza la poza de profil :) Eu as merge si la un urolog. Nu știu cine este dnul dr, daca este specializat pe infertilitate, daca nu, l-as schimba si as merge la un dr cu specializare infertilitate.
Buna da am văzut din gresala, da este specializat în infertilitate la clinica embryos din București. Mulțumesc frumos pentru sfat asa am sa fac . |
| Nimeni wrote:
Buna da am văzut din gresala, da este specializat în infertilitate la clinica embryos din București. Mulțumesc frumos pentru sfat asa am sa fac .
Nu pot incarca poza dar din câte vad la leucocite apare 6,7 mil/ml iar la interval este < 1mil/ml ma gândesc oare sa fie o infecție? |
| Gata, încă una pierdută notată în palmares ...asta e, cu Dumnezeu înainte. Beta azi 295, probabil este în scădere. Cred ca scap și de extrauterina din moment ce beta hcg e asa mic... Sper să scap ușor cu eliminarea deși de fiecare data a fost oribil însă cum am mai trecut prin asta nu mă mai sperie.. Sa ne auzim și cu vesti mai bune fetelor 😘 |
| Dellialilliana wrote:Gata, încă una pierdută notată în palmares ...asta e, cu Dumnezeu înainte. Beta azi 295, probabil este în scădere. Cred ca scap și de extrauterina din moment ce beta hcg e asa mic... Sper să scap ușor cu eliminarea deși de fiecare data a fost oribil însă cum am mai trecut prin asta nu mă mai sperie.. Sa ne auzim și cu vesti mai bune fetelor 😘
Eu trageam putine sperante totuși. Este prea mica valoarea sau nu s-a dublat ?
Acum m-au sunat de la Iasi, au spus ca 1 e ok probabil maine il congeleaza si 1 mai lent, eventual o sa il lase pana in z6. Sper sa recupereze. |
|
| deme wrote:
Eu trageam putine sperante totuși. Este prea mica valoarea sau nu s-a dublat ?
Acum m-au sunat de la Iasi, au spus ca 1 e ok probabil maine il congeleaza si 1 mai lent, eventual o sa il lase pana in z6. Sper sa recupereze.
Și eu trageam speranțe către zero de aceea nici nu m-a luat prin surprindere. Beta este mica și nici nu s-a dublat deci mai mult ca sigur o biochimică. Succes cu puiutii!! 🤗 |
|
|