|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| deme wrote:Am făcut azi beta si valoarea este 0,2 in z5 ,Progesteron 117ng. Nu mai am speranțe 😪 Maftei a zis ca e totusi devreme si sa repet luni, dar stiu ca tot asa o sa fie 😪😪😪
Deme, mai e puțin pana luni, doar puțin. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1896
| Castanuta wrote:Deme, mai e puțin pana luni, doar puțin.
Nu are ce sa se mai schimbe. |
|
| Castanuta wrote:
Deme, toate gândurile bune către tine, așteptam vesti bune ❤️😘🎈
Fetele, eu nu am mai obținut o sarcina de fix 3 ani de zile. Am luat DHEA, Vitex, vit D, magneziu-seleniu-zinc, am încercat și Aspenter, nici un rezultat. Am mers și la Dr Tutunaru care, atunci când a auzit ca am peste 40 de ani mi-a dat direct protocol pentru FIV pe ciclu natural. Nu va povestesc nivelul de frustrare, este oribil. Însă, săptămâna viitoare avem programare la un consilier pentru adopții, sunt foarte emoționată. Dacă va spun ca as vrea 3 frățiori o sa spuneti ca sunt nebuna. Și eu cred la fel, dar măcar doi parca tot mi-as dori. Soțul își dorește mult măcar un copil, acum sa vedem ce o ieși. ❤️
Iti tin pumnii sa aveti 3 floricele 🌸 |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:Am făcut azi beta si valoarea este 0,2 in z5 ,Progesteron 117ng. Nu mai am speranțe 😪 Maftei a zis ca e totusi devreme si sa repet luni, dar stiu ca tot asa o sa fie 😪😪😪 Oana e devreme inca, ziua 5. Fi realista, dar incearca sa pastrezi o doza de optimism 🤗oricum ar fi, sa ti dea Domnul multa putere ,curaj ai din plin🤗🤗😘 |
|
| Irinan wrote: Oana e devreme inca, ziua 5. Fi realista, dar incearca sa pastrezi o doza de optimism 🤗oricum ar fi, sa ti dea Domnul multa putere ,curaj ai din plin🤗🤗😘
Sunt realista ca e negativ. Azi z7 test alb total si de ieri ma dor uneori sanii. Am fost si la beta sa confirm acel 0,2. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Deme o imbratisare mare ! |
|
| freya1 wrote:Deme o imbratisare mare !
Asta este .. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 364
| deme wrote:
Sunt realista ca e negativ. Azi z7 test alb total si de ieri ma dor uneori sanii. Am fost si la beta sa confirm acel 0,2.
Imi pare sincer rau! Te îmbrățișez! |
|
| Beta 0,2 in z7.
Nici urma de implantare. |
|
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| deme wrote:Beta 0,2 in z7.
Nici urma de implantare.
Îmi pare rau Deme |
|
| Am vorbit cu Maftei, mi-a spus că factorii principali sunt varsta urmata de endometrioza si receptorul FSH modificat. Vedem in functie de profilul hormonal de ziua 2 si numarul de foliculi ce doze/ preparate de FSH incercam. Aștept menstruatia sa incepem FIV4. Ma ia de cap. Am încercat sa ii propun soțului ovo donate si nu a vrut sa auda "pana cand nu ne spune ca sunt sanse 0, nu".
Sunt obosita si nu mai vad lumina de la capătul tunelului. Nu as fi crezut niciodată cand am intrat pe forum acum aproape 4 ani, ca o sa fiu fix in același punct. Ma uit la burta mea plina de galme si vanatai si ma întreb "de ce?". In decembrie fac 41. Viața este nedreaptă uneori . Cica Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce, dar cred ca am ajuns la limita. Cand i-am spus soțului ca este negativ, a început sa plângă. Atat. 41 si frustrata.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/13/2023 Mesaje: 25
| Imi pare tare rau, deme, mi se rupe sufletul sa vad ca viata este nedreapta. Nu pot decat sa iti transmit imbratisari si sa iti amintesc cat de puternici ati fost pana acum, sunt sigura ca nimic nu e in zadar si ca merita sa nu va dati batuti. ❤️ |
|
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 152
| deme wrote:Am vorbit cu Maftei, mi-a spus că factorii principali sunt varsta urmata de endometrioza si receptorul FSH modificat. Vedem in functie de profilul hormonal de ziua 2 si numarul de foliculi ce doze/ preparate de FSH incercam. Aștept menstruatia sa incepem FIV4. Ma ia de cap. Am încercat sa ii propun soțului ovo donate si nu a vrut sa auda "pana cand nu ne spune ca sunt sanse 0, nu".
Sunt obosita si nu mai vad lumina de la capătul tunelului. Nu as fi crezut niciodată cand am intrat pe forum acum aproape 4 ani, ca o sa fiu fix in același punct. Ma uit la burta mea plina de galme si vanatai si ma întreb "de ce?". In decembrie fac 41. Viața este nedreaptă uneori . Cica Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce, dar cred ca am ajuns la limita. Cand i-am spus soțului ca este negativ, a început sa plângă. Atat. 41 si frustrata.
Deme sunteti amândoi foarte puternici și sunt sigură că toată suferința și așteptarea o să se merite. Ești o persoană foarte puternica și un exemplu pentru multe fete, sunt sigură că în curând ne vei da vesti bune, nu îți pierde speranța te rog. Big hug 🤗 |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:Beta 0,2 in z7.
Nici urma de implantare. Imi pare rau Oana. Te imbratizez |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 463
| Imi pare rau, Deme.. Capul sus, vor veni si momente mai bune. |
|
Andreea_neacsu, Rebecca10 |