|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1818
| Roser wrote:Mult succes deme, fi încrezătoare! După o săptămână vreau să te văd ca vii cu un test pozitiv, nu mai ai nicio scuză
Roser 🥰
Doamne ajuta, am putine emoții acum, sper sa fie totul bine. Mulțumesc fetelor🤗🤗🍀 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/24/2023 Mesaje: 15
| InaLina wrote:
Îmi pare rău că ai această problemă dar ține-te tare, nu dispera. Acum știi ce ai și ce trebuie să faci. Nu știu pe nimeni cu așa ceva, dar sper să ții sarcina asta, să fie cu ochișori! O să mă rog și pentru tine. Îmbrățișări 🤗🤗❤️
Muuultumesc mult ❤️❤️❤️❤️❤️ |
|
| Gata fetele, astazi z1 post transfer. Totul a decurs bine, am si vazut embrionul înainte de a-l transfera (sotul m-a întrebat daca i-am văzut puta🙈). Beta pe 26 , dar sunt convinsa ca nu o sa pot astepta pana atunci, mai ales ca sunt in concediu si mult timp liber, din moment ce nu pot merge la plaja 😂. Ceva sfaturi ? Ati avut ceva simptome ? Eu de astazi simt asa ovarele putin inflamate, si nu e de la cat progesteron bag in mine , caci pana azi nu am simțit nimic si am început de 6 zile Prolutex , crinone si arefam. |
|
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| deme wrote:Gata fetele, astazi z1 post transfer. Totul a decurs bine, am si vazut embrionul înainte de a-l transfera (sotul m-a întrebat daca i-am văzut puta🙈). Beta pe 26 , dar sunt convinsa ca nu o sa pot astepta pana atunci, mai ales ca sunt in concediu si mult timp liber, din moment ce nu pot merge la plaja 😂. Ceva sfaturi ? Ati avut ceva simptome ? Eu de astazi simt asa ovarele putin inflamate, si nu e de la cat progesteron bag in mine , caci pana azi nu am simțit nimic si am început de 6 zile Prolutex , crinone si arefam.
Bafta deme! Eu am avut ft multe crampe de tot felul imediat dupa transfer dar simptomele difera de la corp la corp. Te asteptam cu beta+! Imbratisari! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 338
| deme wrote:Gata fetele, astazi z1 post transfer. Totul a decurs bine, am si vazut embrionul înainte de a-l transfera (sotul m-a întrebat daca i-am văzut puta🙈). Beta pe 26 , dar sunt convinsa ca nu o sa pot astepta pana atunci, mai ales ca sunt in concediu si mult timp liber, din moment ce nu pot merge la plaja 😂. Ceva sfaturi ? Ati avut ceva simptome ? Eu de astazi simt asa ovarele putin inflamate, si nu e de la cat progesteron bag in mine , caci pana azi nu am simțit nimic si am început de 6 zile Prolutex , crinone si arefam.
Felicitări! Ce veste buna! Hai bebe hai !🥰
O sa fie bine!!! Pupici |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3232
| deme wrote:Gata fetele, astazi z1 post transfer. Totul a decurs bine, am si vazut embrionul înainte de a-l transfera (sotul m-a întrebat daca i-am văzut puta🙈). Beta pe 26 , dar sunt convinsa ca nu o sa pot astepta pana atunci, mai ales ca sunt in concediu si mult timp liber, din moment ce nu pot merge la plaja 😂. Ceva sfaturi ? Ati avut ceva simptome ? Eu de astazi simt asa ovarele putin inflamate, si nu e de la cat progesteron bag in mine , caci pana azi nu am simțit nimic si am început de 6 zile Prolutex , crinone si arefam. Eu am inceput cu testele din ziua 5 dupa transfer. In ziua 6 am avut test pozitiv🥰, |
|
| Irinan wrote: Eu am inceput cu testele din ziua 5 dupa transfer. In ziua 6 am avut test pozitiv🥰,
Maine a abia ziua a3a, zilele trec foarte greu si-mi e teama sa nu fiu dezamăgită la sfârșit. |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| deme wrote:
Maine a abia ziua a3a, zilele trec foarte greu si-mi e teama sa nu fiu dezamăgită la sfârșit.
Nu îmi mai aduc aminte dacă am avut simptome doar ca ceva în sufletul meu îmi spunea ca e bebe. Test slab pozitiv în ziua 6 seara. Iti ținem pumnii și gândește pozitiv. 🙏 🙏 🙏 Așteptăm vesti bune. |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 432
| deme wrote:
Maine a abia ziua a3a, zilele trec foarte greu si-mi e teama sa nu fiu dezamăgită la sfârșit.
Bafta multa, Deme! |
|
| Nicaieri88 wrote:Bafta multa, Deme!
Mulțumesc frumos, azi z4 si este totul normal :) |
|
| Ieri am fost cu Adi sa ne plimbam pe ghiol si pe dreapta parca sub operatia de apendicita, am simțit ca un disconfort continuu pana am ajuns acasa. Au fost si mici înțepături la ovare si cam atat. Maine m-as risca la un test, ar fi z5 dupa transfer. Cea mai mare temere este sa nu fie nimic. Nu cred ca as mai putea sa trec prin fiv 4 😪 |
|
Inregistrat: 7/24/2023 Mesaje: 2
| Mada95 wrote:
Offf, imi pare tare rau sa citesc prin cate ai trecut... sper sa fi foarte aproape de indeplinirea visului si sa reusiti cu fiv! Esti foarte puternica! Mult succes! 🤗
Azi am fost la analizele din z14...am primit o parte din rezultate, toate par in intervale dar ma ingrijoreaza faptul ca estradiolul e mai mic decat in z4. Si nici in z4 nu era foarte mare In z4 era 67 si interval 21-251... In z14 este 44 iar intervalul la faza ovulatorie este 38-649.
INNA92, ai menstruatii regulate? Faci teste de ovulatie?
Da, am menstruatii regulate. de 2 luni fac si teste de ovulatie dar inca nu m-am lamurit 100% cu ele. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 184
| deme wrote:Ieri am fost cu Adi sa ne plimbam pe ghiol si pe dreapta parca sub operatia de apendicita, am simțit ca un disconfort continuu pana am ajuns acasa. Au fost si mici înțepături la ovare si cam atat. Maine m-as risca la un test, ar fi z5 dupa transfer. Cea mai mare temere este sa nu fie nimic. Nu cred ca as mai putea sa trec prin fiv 4 😪
Deme, toate gândurile bune către tine, așteptam vesti bune ❤️😘🎈
Fetele, eu nu am mai obținut o sarcina de fix 3 ani de zile. Am luat DHEA, Vitex, vit D, magneziu-seleniu-zinc, am încercat și Aspenter, nici un rezultat. Am mers și la Dr Tutunaru care, atunci când a auzit ca am peste 40 de ani mi-a dat direct protocol pentru FIV pe ciclu natural. Nu va povestesc nivelul de frustrare, este oribil. Însă, săptămâna viitoare avem programare la un consilier pentru adopții, sunt foarte emoționată. Dacă va spun ca as vrea 3 frățiori o sa spuneti ca sunt nebuna. Și eu cred la fel, dar măcar doi parca tot mi-as dori. Soțul își dorește mult măcar un copil, acum sa vedem ce o ieși. ❤️ |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Deme, eu la primul transfer (fresh, negativ) nu am simțit nimic, poate din cauză că nici nu luam mult progesteron. La al doilea transfer (frozen), primele 3 zile nu am simțit nimic, apoi ma durea ovarul drept, așa niste junghiuri mici, enervante :). Eu, cum nu aveam prea mari speranțe, eram sigură că se pregătește uterul pt menstruație, dar totuși nu înțelegeam de ce ma doare ovarul si nu uterul :)). Am făcut primul test a 8-a zi după transfer si se vedea destul de bine a doua liniuță. Ufff ce grea e așteptarea asta, nu? |
|
| Am făcut azi beta si valoarea este 0,2 in z5 ,Progesteron 117ng. Nu mai am speranțe 😪 Maftei a zis ca e totusi devreme si sa repet luni, dar stiu ca tot asa o sa fie 😪😪😪 |
|
|