|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 501
| Lore35 wrote: Salut, iti țin pumnii va aștept pe toate cu vesti bune cat mai repede. Va îmbrățișez! 🤗
Ce faci, Lore, ce face bebele? :) |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| Nicaieri88 wrote: Ce faci, Lore, ce face bebele? :) Noi suntem bine, bebele creste am fost sâmbăta la o ecografie sa vedem ce mai face bebe și fata de acum 2 săptămâni sa dublat la lungime am auzit pentru prima data bătăile inimii și a fost emoționant. ❤️Acum pe 25 mai mergem la București sa facem morfo de trim 1 și teste genetice non-invazive. Speram ca bebe sa fie sănătos și sa avem o sarcina usoara. Abea va aștept și pe voi sa veniți cu vesti bune. 🙏 🙏 |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 501
| Lore35 wrote: Noi suntem bine, bebele creste am fost sâmbăta la o ecografie sa vedem ce mai face bebe și fata de acum 2 săptămâni sa dublat la lungime am auzit pentru prima data bătăile inimii și a fost emoționant. ❤️Acum pe 25 mai mergem la București sa facem morfo de trim 1 și teste genetice non-invazive. Speram ca bebe sa fie sănătos și sa avem o sarcina usoara. Abea va aștept și pe voi sa veniți cu vesti bune. 🙏 🙏
Ma bucur mult si imi imaginez ce emotionant e sa auzi bataile inimii!
La morfologie stiu ca dureaza mult ecografia, ca masoara tot, deci o ocazie sa buna sa asculti/vezi mai mult bebele.
Multumim de gandurile bune! :* Sa auzim numai de bine de acum inainte :) |
| Nicaieri88 wrote:Ma bucur mult si imi imaginez ce emotionant e sa auzi bataile inimii! La morfologie stiu ca dureaza mult ecografia, ca masoara tot, deci o ocazie sa buna sa asculti/vezi mai mult bebele. Multumim de gandurile bune! :* Sa auzim numai de bine de acum inainte :) Cu mare drag abea astept sa aud vesti bune de la fiecare în parte. Și sunt sigura, cât de curând o sa vina și veștile bune de la voi. Va îmbrățișez 🤗😘 |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| deme wrote:
Aww ce tareeeee, si eu mi-am dorit sa ma vad cu fetele, insa nu a fost sa fie. Daca cineva este in Iasi dupa 20 Mai ...noi suntem acolo, sau daca veniti la Constanța vreodată...🥰
Dupa 20? Pe 19 mai merg cu bebe la Cuza Voda, la control. M au chemat cei de la ATI neonatologie. Mi ar fi placut sa ne vedem🤗 |
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| Acum am vazut mesajul Deme, eu dupa 21 sigur o sa fiu la monitorizare la Maftei, ne dam intalnire? |
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Isa294 wrote:Acum am vazut mesajul Deme, eu dupa 21 sigur o sa fiu la monitorizare la Maftei, ne dam intalnire?
Offf mi-as fi dorit, trebuia sa fim pe 21 la Iași, insa vineri am facut eco si analize iar progesteronul era f mare, asa ca mi-a mai dat inca 5 zile de decapeptyl si maine merg la eco si analize iar. Teoretic, cred ca dupa 26 ajungem. Vedem maine ce spune si Maftei. |
| deme wrote:
Offf mi-as fi dorit, trebuia sa fim pe 21 la Iași, insa vineri am facut eco si analize iar progesteronul era f mare, asa ca mi-a mai dat inca 5 zile de decapeptyl si maine merg la eco si analize iar. Teoretic, cred ca dupa 26 ajungem. Vedem maine ce spune si Maftei.
Tu astepti sa incepi stimularea? Ce inseamna progesteronul mare, asta creste dupa ovulatie, nu?
|
| Isa294 wrote:
Tu astepti sa incepi stimularea? Ce inseamna progesteronul mare, asta creste dupa ovulatie, nu?
Paaaai am inceput in 28 aprilie decapeptyl ca sa imi puna ovarele pe pauza, trebuia sa vina menstruatia intre 7 si 10 zile, dar nu q venit. Maftei a zis ca se mai întâmplă. Buuuun am fost la analize si eco urmand ca a2a zi sa încep rekovelle si menopur, ceea ce nu s-a întâmplat pt ca era progesteronul mare deci urma sa vina cu întârziere. Mi-a zis sa continui cu decapeptyl inca 5 zile si sa repet eco+analize.
|
| deme wrote:
Paaaai am inceput in 28 aprilie decapeptyl ca sa imi puna ovarele pe pauza, trebuia sa vina menstruatia intre 7 si 10 zile, dar nu q venit. Maftei a zis ca se mai întâmplă. Buuuun am fost la analize si eco urmand ca a2a zi sa încep rekovelle si menopur, ceea ce nu s-a întâmplat pt ca era progesteronul mare deci urma sa vina cu întârziere. Mi-a zis sa continui cu decapeptyl inca 5 zile si sa repet eco+analize.
Hai sa fie cu folos! Ca prea au fost poticneli si la tine, macar sa vezi inceputa stimularea si apoi luate toate pe rand. Eu vineri am eco si analize, vedem cum se prezinta situatia pt transfer, ar fi ceva sa ne iasa pe ciclu natural Tu monitorizarile le faci la tine in oras, nu? Eu merg pt prima data in alta parte pt ca suntem plecati din localitate, dar in faza asta medicul a zis ca e ok. |
| Isa294 wrote:Hai sa fie cu folos! Ca prea au fost poticneli si la tine, macar sa vezi inceputa stimularea si apoi luate toate pe rand. Eu vineri am eco si analize, vedem cum se prezinta situatia pt transfer, ar fi ceva sa ne iasa pe ciclu natural  Tu monitorizarile le faci la tine in oras, nu? Eu merg pt prima data in alta parte pt ca suntem plecati din localitate, dar in faza asta medicul a zis ca e ok.
Daaa, simt ca nu mai ajungem acolo, am îmbătrânit înainte de termen :)) Da, fac aici vreo 2 si restul la Iasi. Acum i-am trimis analizele, sa imi trimita cum trebuie sa continui si cand trebuie sa fiu la Iasi, de data asta sper sa ajungem 😂
Multa bafta Isa!!! 🍀🍀🍀 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| Buna fetelor
Noi azi am avut ET si acum stam cuminti .Peste o saptamana vedem cum sta treaba. Poate de data asta e cu noroc.
Bafta tuturor! |
|
| [quote=MissyAM]Buna fetelor
Noi azi am avut ET si acum stam cuminti .Peste o saptamana vedem cum sta treaba. Poate de data asta e cu noroc.
Bafta tuturor Nivel: Avansat
| MissyAM wrote:Buna fetelor Noi azi am avut ET si acum stam cuminti  .Peste o saptamana vedem cum sta treaba. Poate de data asta e cu noroc. Bafta tuturor!
Heeey, super !! Peste o săptămână sa vii cu vesti bune 🥰
Noi pe 26 plecam la Iași iar pe 31 avem punctia. |
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| deme wrote:
Heeey, super !! Peste o săptămână sa vii cu vesti bune 🥰
Noi pe 26 plecam la Iași iar pe 31 avem punctia.
Succes !!! |
|
Iudita |