|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Mda...cam mică valoarea, când beta e asa mica de obicei își dublează valoarea+ puțin peste. Să ne spui ce zice Maftei. |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| deme wrote:Beta 16 🙄
Aștept sa scada.. am crezut ca azi e sub 5
Deme n-am mai intrat de mult pe forum și când intru văd că ai test pozitiv
Eu sper pentru tine și spre să îți meargă din bine în mai bine și sa duci sarcina până la capăt fără probleme
Pupici și îmbrățișări! |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1896
| MariaS wrote:Deme n-am mai intrat de mult pe forum și când intru văd că ai test pozitiv Eu sper pentru tine și spre să îți meargă din bine în mai bine și sa duci sarcina până la capăt fără probleme Pupici și îmbrățișări!
Eh Maria mulțumesc, insa la asa anemie de beta, ce sperante sa am . Sunt frustata, aia e. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 143
| [quote=deme] E mica valoarea și nu poți avea mari speranțe dar totuși este o valoare pozitiva și implantarea a avut loc , se zice că e de bine și că femeile care au sarcini biochimice în general au și sarcini normale duse până la sfârșit ...🙏 De teoria asta mă agăț și eu.. |
|
| Dellialilliana wrote:[quote=deme] E mica valoarea și nu poți avea mari speranțe dar totuși este o valoare pozitiva și implantarea a avut loc , se zice că e de bine și că femeile care au sarcini biochimice în general au și sarcini normale duse până la sfârșit ...🙏
Uite pozitiva grupului :))
Mi-a spus Maftei sa repet miercuri sa vedem evoluția. Depinde cand s-a implantat, ori este oprita din evoluție ori este extrem de incipient. |
|
| deme wrote:
Uite pozitiva grupului :))
Mi-a spus Maftei sa repet miercuri sa vedem evoluția. Depinde cand s-a implantat, ori este oprita din evoluție ori este extrem de incipient.
Pozitivă pe naiba...dacă ai ști😄... Dar totuși încerc să mă agăț de orice și să fiu realistă în același timp. M-am gândit și eu la varianta cu extrem de incipientă, să fi ovulat târziu , că nu ai avut eco de confirmare a ovulatiei din câte îmi amintesc .. |
|
| Dellialilliana wrote: Pozitivă pe naiba...dacă ai ști😄... Dar totuși încerc să mă agăț de orice și să fiu realistă în același timp. M-am gândit și eu la varianta cu extrem de incipientă, să fi ovulat târziu , că nu ai avut eco de confirmare a ovulatiei din câte îmi amintesc ..
Nu , nu am monitorizat nimic luna asta, clasic 😂😂😂
Progesteronul a iesit 33 nmol, mi-a zis sa iau 2 ovule de 200 seara si 2 dimineața, de utrogestan si vedem apoi. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| Deme, mai citeam pe SOSI de femei care se pregateau de fiv si au ramas spontan, dupa ce ani la rand n-au ramas deloc, deci niciodata sa nu spui niciodata :)). Eu iti tin pumnii sa evolueze in bine
Cat despre mine, azi am facut a doua injectie diphereline intramuscular, peste 21 de zile incep si eu pregatirea pentru transfer. Mi-au iesit si ceva bacterii prezente in secretii pentru care cel mai probabil voi lua acum un tratament, la eco s-a vazut un potential polip refacut deci inca o histero inainte de transfer, dar ce sa facem, jucam dansul pana la capat :). |
|
| Isa294 wrote:Deme, mai citeam pe SOSI de femei care se pregateau de fiv si au ramas spontan, dupa ce ani la rand n-au ramas deloc, deci niciodata sa nu spui niciodata :)). Eu iti tin pumnii sa evolueze in bine Cat despre mine, azi am facut a doua injectie diphereline intramuscular, peste 21 de zile incep si eu pregatirea pentru transfer. Mi-au iesit si ceva bacterii prezente in secretii pentru care cel mai probabil voi lua acum un tratament, la eco s-a vazut un potential polip refacut deci inca o histero inainte de transfer, dar ce sa facem, jucam dansul pana la capat :).
Isa 🤗 nu spun niciodată, spun beta anemica rau :))
Eiii ,nu te face pe tine o histero 🙈🤗🤗🤗 |
|
| deme wrote:
Isa 🤗 nu spun niciodată, spun beta anemica rau :))
Eiii ,nu te face pe tine o histero 🙈🤗🤗🤗
Test ai mai făcut dimineața? |
|
| Dellialilliana wrote: Test ai mai făcut dimineața?
Mi-a luat sotul unul digital pe care scrie mare NOT PREGNANT, asa ca astept menstruatia clar. Am fost si la beta sa fiu sigura. |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| deme wrote:
Mi-a luat sotul unul digital pe care scrie mare NOT PREGNANT, asa ca astept menstruatia clar. Am fost si la beta sa fiu sigura.
Off deme îmi pare rău.... 😔😔😔Dar pana nu apare cm mai este o șansă așteaptă și beta. Te îmbrățișez! 🙏🙏🙏 |
|
| deme wrote:
Mi-a luat sotul unul digital pe care scrie mare NOT PREGNANT, asa ca astept menstruatia clar. Am fost si la beta sa fiu sigura.
Trece și asta și vin altele, bune sau rele cum vor fi, le primim cu brațele deschise și luptam până nu mai putem. Corect?! 🤗😘 |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| Deme, stiu ca erau mici sansele, dar eu tot vad treaba asta cu ochi buni. Eu din 2020 de cand incerc n-am vazut niciodata 2 liniute, macar acolo o tentativa de... nimic. Cand mi s-a spus ca e de FIV situatia, parca am rasuflat usurata cumva, ca pot face ceva concret. Si au mai fost poticneli si de atunci, cum vad si la voi, fetele care postati pe aici, dar cum zicea si Dellialilliana, le luam pe toate cum vin si mergem inainte, alt optiune nu e (dar sa stii ca avem dreptul la refulari, multi de fuck si damn it au curs si la noi ) |
|
| Beta azi 15,8.
|
|
|