|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1925
| Nicaieri88 wrote:Fetelor, la prima menstruatie dupa histeroscopie ati avut dureri mai mari?
La mine este prima zi azi, cu o zi mai devreme si vad ca nu am mai avut spotting premenstrual, a venit direct.
Am niste crampe destul de puternice, ma doare cu tot cu spate si pe picioare. Eu aveam ceva crampe in ziua 1, dar in seara asta sunt mai puternice. Momentan m-a mai lasat durerea dupa un no spa si stat la caldura.
Eu dupa prima histero am avut dureri mari, insa asa le aveam si la menstruatie, înainte de operatia de endo. A2a histero făcuta după operație, care a fost si fara sedare, nu am avut nici o durere. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 474
| deme wrote:
Eu dupa prima histero am avut dureri mari, insa asa le aveam si la menstruatie, înainte de operatia de endo. A2a histero făcuta după operație, care a fost si fara sedare, nu am avut nici o durere.
Multumesc, Deme. Eu de obicei am crampe usoare in ziua 1, dar aseara s-au simtit mult mai rau, efectiv simteam intepaturile si in uter si in ambele ovare. Au trecut cam intr-o ora jumatate.
In dimineata asta vad ca nu mai am, am doar sangerare un pic mai abundenta ca de obicei.
Cred ca asa e dupa "reparatii" mai intense. Macar sa se lipeasca un bebe de acum incolo. :)
|
| Nicaieri88 wrote:
Multumesc, Deme. Eu de obicei am crampe usoare in ziua 1, dar aseara s-au simtit mult mai rau, efectiv simteam intepaturile si in uter si in ambele ovare. Au trecut cam intr-o ora jumatate.
In dimineata asta vad ca nu mai am, am doar sangerare un pic mai abundenta ca de obicei.
Cred ca asa e dupa "reparatii" mai intense. Macar sa se lipeasca un bebe de acum incolo. :)
Doamne ajută!! Poate a pus niste super glue acolo in timp histeroscopiei :)
Fetele sunt putin confuza. Dupa cum stiti am început protocolul lung in z21 cu decapeptyl. Am înțeles ca menstruatia ar trebui sa apara undeva in z7-z10. Astazi e z11 si nici urma de ea, Maftei a zis ca e posibil uneori sa intarzie. Teoretic astăzi ar fi trebuit sa imi vina si mie CM, insa de vreo 3 zile am sanii asa plini si tot am așteptat sa apara. Aveam in casa un dr max uitat prin raft sj am zis sa il fac asa la misto, doar ca mi se pare ca se vede a2a liniuta. Este posibil sau am eu probleme la mansarda?
https://ibb.co/XXfjw6y |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2023 Mesaje: 23
| deme wrote:Doamne ajută!! Poate a pus niste super glue acolo in timp histeroscopiei :) Fetele sunt putin confuza. Dupa cum stiti am început protocolul lung in z21 cu decapeptyl. Am înțeles ca menstruatia ar trebui sa apara undeva in z7-z10. Astazi e z11 si nici urma de ea, Maftei a zis ca e posibil uneori sa intarzie. Teoretic astăzi ar fi trebuit sa imi vina si mie CM, insa de vreo 3 zile am sanii asa plini si tot am așteptat sa apara. Aveam in casa un dr max uitat prin raft sj am zis sa il fac asa la misto, doar ca mi se pare ca se vede a2a liniuta. Este posibil sau am eu probleme la mansarda? https://ibb.co/XXfjw6y
Si eu vad o umbra pe test :)) Doar ca parca nu are culoare, dar in acelasi timp poate e si devreme? |
| maria0202 wrote:
Si eu vad o umbra pe test :)) Doar ca parca nu are culoare, dar in acelasi timp poate e si devreme?
Poza e făcută la 4min, am inchis eu puțin imaginea de fundal, sa se vada. Sunt convinsa ca nu e nimic , doar ca wtf 😂 |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2023 Mesaje: 23
| deme wrote:
Poza e făcută la 4min, am inchis eu puțin imaginea de fundal, sa se vada. Sunt convinsa ca nu e nimic , doar ca wtf 😂
You never know :))) Poate daca nu vine nici maine mai incerci de dimineata un test.. Ma sperie poza ta daca este doar linie de uscare, teste Dr Max am si eu, cel de 10 e si asta al tau? Am apucat sa il fac luna trecuta, a doua zi au venit uratii, dar din fericire al meu a iesit clar negativ. |
| maria0202 wrote:
You never know :))) Poate daca nu vine nici maine mai incerci de dimineata un test.. Ma sperie poza ta daca este doar linie de uscare, teste Dr Max am si eu, cel de 10 e si asta al tau? Am apucat sa il fac luna trecuta, a doua zi au venit uratii, dar din fericire al meu a iesit clar negativ.
Da, dr max de 10, doar pe astea le folosesc si livsane de la help net. Mi-a iesit o singura data anul trecut cand a fost biochimica, in rest nimic. Am fost la beta acum, macar sa nu ma fac cu capul :)) |
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Deme nu știu ce să zic dar exact așa mi-a ieșit si mie ziua 10 dpo la a doua sarcină:). O vedeam doar eu cu ochii minții ca să zic așa:). Peste o zi se vedea puțin mai intens. So...eu cred ca e ceva acolo sau poate fi de la FSH/LH-ul din Decapeptyl?... |
| Roser wrote:Deme nu știu ce să zic dar exact așa mi-a ieșit si mie ziua 10 dpo la a doua sarcină:). O vedeam doar eu cu ochii minții ca să zic așa:). Peste o zi se vedea puțin mai intens. So...eu cred ca e ceva acolo sau poate fi de la FSH/LH-ul din Decapeptyl?...
Vedem dupa ora 15, ca am mers la beta 🙈🙈 care ar fi șansele 😂 |
| Acum citeam despre Decapeptyl ca eu nu am luat niciodată. Ar fi chiar SF să fi rămas in timp ce îl iei:) |
| deme wrote:
Vedem dupa ora 15, ca am mers la beta 🙈🙈 care ar fi șansele 😂
Doamne ajuta! Ce tare ar fi, Deme! Iti tin pumnii
Si eu vad a doua liniuta.
Eu folosesc si Surecheck, Dr Max, Viola, Barza si niciodata n-am vazut a doua linie pe niciunul, nici macar linie de uscare la finalul zilei.
Baftaaaa, asteptam vesti bunee! |
| Nicaieri88 wrote:Doamne ajuta! Ce tare ar fi, Deme! Iti tin pumnii Si eu vad a doua liniuta. Eu folosesc si Surecheck, Dr Max, Viola, Barza si niciodata n-am vazut a doua linie pe niciunul, nici macar linie de uscare la finalul zilei. Baftaaaa, asteptam vesti bunee!
Mi-a iesit progesteronul 79,7nmol si beta 9.4 🙈
Nu cred, probabil o biochimica 🙄 ce fac acum? |
|
| deme wrote:
Mi-a iesit doar progesteronul 79,7nmol
Iese si beta curand atunci daca e in lucru. E foarte buna valoarea.
Eu aveam 37nmol in ziua 21 si ziceau ca e bun, ca as putea sa sustin sarcina.
Eu zic ca e sarcina, Deme, e f mare in conditiile in care tie ar fi trebuit sa iti vina menstruatia de ieri. :) |
|
| OMG deme cum a fost posibil cu Decapeptyl??? Nu trage concluzii, ai prins-o chiar la început, e clar ca ai ovulat după valoarea progesteronului (se presupune ca Decapeptyl-ul inhibă ovulatia nu?). Repeta la 48 de ore poate si mai repede sa vezi dacă e in creștere, dacă e sarcină nu poti lua Decapeptyl. |
|
| deme wrote:
Mi-a iesit progesteronul 79,7nmol si beta 9.4 🙈
Nu cred, probabil o biochimica 🙄 ce fac acum?
Pai pt ziua 11 eu zic ca e o valoare buna. Abia se implanteaza teoretic. Eu zic sa ii scrii si medicului si sa repeti la 48h.
Iti tin pumnii sa fie totul ok. |
|
Capsunica2024, Isa294, Nicaieri88, Rebecca10 |