|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| Dellialilliana wrote:[quote=Lore35] Felicitări Lore!!! Doamne ajută să fie bine până la final, să ai sarcină ușoară ❤️🤗
Eu cred că iar trec printr-o sarcină chimică pentru că ieri (11,12 DPO) s-a văzut iar liniuta pe barza ultrasensibil, slab dar roz și în max 5 minute , azi-dimineata era alb, cred că nu o să mai cumpăr teste și sa încerc să nu mai testez devreme. Din analizele recomandate am reușit să fac cariotipul de cuplu care a iesit normal, fără modificări, urmează KiR-ul. Mult succes la toate fetele! 😘🤗 Mulțumesc frumos și Doamne ajuta sa fie bine pentru toate fetele. Îmi doresc din toată inima ca toate sa reușim anul asta. Va aștept cu cât mai multe teste pozitive! Sa vina berzele! 🤗 😘 🙏🙏🙏 |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1859
| Lore35 wrote: Mulțumesc frumos și Doamne ajuta sa fie bine pentru toate fetele. Îmi doresc din toată inima ca toate sa reușim anul asta. Va aștept cu cât mai multe teste pozitive! Sa vina berzele! 🤗 😘 🙏🙏🙏
Lore, hai cu beta dubla ! 🥰 |
| deme wrote:
Lore, hai cu beta dubla ! 🥰
Doamne ajuta deme🙏🙏🙏 |
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 450
| Fix la asta ma gandeam si eu.
Asteptam vesti bune! :* |
| Nicaieri88 wrote:Fix la asta ma gandeam si eu. Asteptam vesti bune! :* Doamne ajuta. 🙏 🙏 🙏 Și eu stau ca pe ace și aștept rezultatul. |
| Lore35 wrote: Doamne ajuta. 🙏 🙏 🙏 Și eu stau ca pe ace și aștept rezultatul.
Mai e un pic pana la 18 :) |
| Gata fetelor am primit și beta la 48h este 269mUI/ml. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2023 Mesaje: 23
| Lore35 wrote:Gata fetelor am primit și beta la 48h este 269mUI/ml.
Suuper!!! Ai grija de tine in continuare si sa vii numai cu vesti bune! |
|
| maria0202 wrote:Suuper!!! Ai grija de tine in continuare si sa vii numai cu vesti bune! Mulțumesc maria Doamne ajuta la toate sa avem numai vesti bune! 🙏🙏🙏 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1859
Amazing!!! Ma bucur mult,Lore 🥰🤗🤗🤗 |
|
Este super!!! Ma bucur mult |
|
| deme wrote:
Amazing!!! Ma bucur mult,Lore 🥰🤗🤗🤗
Mulțumesc deme abea astept sa vad și de la tine aceleași vesti. 😘 🤗 🤗 |
|
| Nicaieri88 wrote:Este super!!! Ma bucur mult Mulțumesc Nicaieri88! Aștept sa vad numai vesti bune pe aici. 😘 🤗 🤗 Sa vina bebeiiii! 🤰🤰🤰 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| Lore35 wrote:Gata fetelor am primit și beta la 48h este 269mUI/ml. Felicitari, Lore!!!!Sarcina usoara si sanatoasa! |
|
| Fetelor, la prima menstruatie dupa histeroscopie ati avut dureri mai mari?
La mine este prima zi azi, cu o zi mai devreme si vad ca nu am mai avut spotting premenstrual, a venit direct.
Am niste crampe destul de puternice, ma doare cu tot cu spate si pe picioare. Eu aveam ceva crampe in ziua 1, dar in seara asta sunt mai puternice. Momentan m-a mai lasat durerea dupa un no spa si stat la caldura. |
|
Alice11, Flrinar, Isa294, Nimeni |