|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 365
| Felicitariii Loreee!!!🤩🥰🥳🥳🥳🥳❤❤❤❤ Deme tu urmezi!!!
E mega bucurie și veselie în grup ! A început startul testelor pozitive!!! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| Bineinteles ca am luat si eu covid de la sot si acum sunt panicata ca nu o sa mearga bine embriotransferul din cauza asta... |
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| iris11 wrote:Felicitariii Loreee!!!🤩🥰🥳🥳🥳🥳❤❤❤❤ Deme tu urmezi!!!
E mega bucurie și veselie în grup ! A început startul testelor pozitive!!! Mulțumesc iris11! Doamne ajuta la toate sa aveți beta pozitiv și sa devina realitate cele mai de preț dorințe din viata unei femei! 🤗 😘 🙏🙏🙏 |
Inregistrat: 2/8/2023 Mesaje: 23
| Lore35 wrote:Salut fetelor gata au venit rezultatele la beta este pozitiv.. ❤️❤️❤️ Vineri repet beta și în seara asta mia spus sa fac și 6 clicuri de ovitrelle. Doamne ajuta sa fie ok pana la capăt. 🙏🙏🙏 Va multumesc din suflet pentru suportul vostru. 😘🤗🤗Va aștept și pe voi cu rezultate pozitive!! 🙏🙏🙏🍀🍀🍀
Felicitariiii!! Sa vina numai vesti bune si in continuare la beta si eco! |
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 365
| MissyAM wrote:Bineinteles ca am luat si eu covid de la sot si acum sunt panicata ca nu o sa mearga bine embriotransferul din cauza asta...
Stiu ca e greu ce zic ,dar încearcă să te liniștești. Bebe va veni cand trebuie să vina, o lună în plus sau în minus nu contează, cel mai important este sa fie rezultatul pozitiv ! |
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| Felicitari, Lore! Ce beta baban Sa dea Domnul sa decurga toate bine si peste 9 luni sa-ti tii puiul in brate |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1928
| Lore35 wrote: Mulțumesc!! beta este 93.8mUI/ml
Loreeee, felicitări!!!! Stiam eu . Sarcina la termen si ușoară!!! Ce fericire, supeeeer 🥰🥰🥰💃💃💃 |
| MissyAM wrote:Bineinteles ca am luat si eu covid de la sot si acum sunt panicata ca nu o sa mearga bine embriotransferul din cauza asta...
No panica man !!! Toate se întâmplă cu un motiv. Sunt convinsa ca o sa fie bine . Încearcă doar gânduri pozitive 🤗🤗🤗 |
| iris11 wrote:Felicitariii Loreee!!!🤩🥰🥳🥳🥳🥳❤❤❤❤ Deme tu urmezi!!!
E mega bucurie și veselie în grup ! A început startul testelor pozitive!!!
Oh, sa te auda cine trebuie sa auda :) 🥰 |
|
Inregistrat: 2/8/2023 Mesaje: 23
Missy, parca la voi mai dura putin pana la transfer, sunt sigura ca o sa scapi de tot covidul pana atunci! |
|
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| Iris si deme: stiu ca aveti dreptate, da :(.Nu ma deranjeaza ca trebuie sa astept, prefer sa astept decat sa risc dar nu stiu, sunt setata pe modul de anxietate dupa atatea pierderi..si fix covidul mai lipsea. Multumesc pentru gandurile pozitive fetelor, ma mai ajuta sa imi mai spun ofurile pe aici
maria0202:da, ne amanase doamna dr o luna insa zilele trecute cand am vb cu ea inca nu aveam eu testul pozitiv, il avea doar sotul, deci probabil ma gandesc ca acum ne va amana putin mai mult...cred. O sa ii mai scriu maine sa vedem. Doamne ajuta!Sper sa scap repede. |
|
| MissyAM wrote:Iris si deme: stiu ca aveti dreptate, da :(.Nu ma deranjeaza ca trebuie sa astept, prefer sa astept decat sa risc dar nu stiu, sunt setata pe modul de anxietate dupa atatea pierderi..si fix covidul mai lipsea. Multumesc pentru gandurile pozitive fetelor, ma mai ajuta sa imi mai spun ofurile pe aici maria0202:da, ne amanase doamna dr o luna insa zilele trecute cand am vb cu ea inca nu aveam eu testul pozitiv, il avea doar sotul, deci probabil ma gandesc ca acum ne va amana putin mai mult...cred. O sa ii mai scriu maine sa vedem. Doamne ajuta!Sper sa scap repede. Stai linistita important este ca ai blasto care stau cuminte și te așteaptă. Multă sănătate și stai linistita pentru ca o sa fie bine. 🙏 🙏 🙏 |
|
| deme wrote: Loreeee, felicitări!!!! Stiam eu . Sarcina la termen si ușoară!!! Ce fericire, supeeeer 🥰🥰🥰💃💃💃
Mulțumesc deme va aștept pe toate sa veniți doar cu asemenea vesti, grupul asta are nevoie de vibe pozitiv. Va îmbrățișez! 🤗🤗🙏🙏🙏 |
|
| Isa294 wrote:Felicitari, Lore! Ce beta baban Sa dea Domnul sa decurga toate bine si peste 9 luni sa-ti tii puiul in brate Mulțumesc Isa Doamne ajuta ca totul sa decurgă ok și bebe sa vina pe lume sănătos asta este tot ce ne dorim. 🙏🙏🙏 |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 143
| [quote=Lore35] Felicitări Lore!!! Doamne ajută să fie bine până la final, să ai sarcină ușoară ❤️🤗
Eu cred că iar trec printr-o sarcină chimică pentru că ieri (11,12 DPO) s-a văzut iar liniuta pe barza ultrasensibil, slab dar roz și în max 5 minute , azi-dimineata era alb, cred că nu o să mai cumpăr teste și sa încerc să nu mai testez devreme. Din analizele recomandate am reușit să fac cariotipul de cuplu care a iesit normal, fără modificări, urmează KiR-ul. Mult succes la toate fetele! 😘🤗 |
|
Capsunica2024, MariaS |