Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicaieri88
Scris: Friday, March 24, 2023 10:27 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Lore35 wrote:

Aseară am visat numai prostii... Îmi doresc din toată inima ca totul sa fie ok. 🙏🙏🙏Număr orele pana la beta nu știu dc am întrat asa într-o panica.... Offf 😥😥😥

E doar un cosmar. Incearca sa iti iei mintea si sa te relaxezi, ai facut tot ce a tinut de tine. Plimba-te, uita-te la o comedie ceva.

Pe mine ma ajuta si cand ma apuca starile de rau fizic de la anxietate. Pun piua gandurilor mele si ma concentrez pe ce fac pe moment.

O sa fie bine :)
Lore35
Scris: Friday, March 24, 2023 11:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/7/2022
Nicaieri88 wrote:

E doar un cosmar. Incearca sa iti iei mintea si sa te relaxezi, ai facut tot ce a tinut de tine. Plimba-te, uita-te la o comedie ceva.

Pe mine ma ajuta si cand ma apuca starile de rau fizic de la anxietate. Pun piua gandurilor mele si ma concentrez pe ce fac pe moment.

O sa fie bine :)

Mulțumesc de încurajări. Asta încerc sa fac sa îmi distrag gândurile de aici și sa ma uit la filme. 😘 🤗
maria0202
Scris: Monday, March 27, 2023 8:50 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/8/2023
Neata, fetelor!
Ce mai faceti? hearts sper ca ati avut un weekend placut si ca v-ati bucurat de vremea din weekend.
Stiu ca suntem in momente diferite din ”calatoria” aceasta, insa cred ca ajuta pe oricine mai citeste sau va mai citi despre toate aceste etape :)
Eu de luna aceasta am inceput sa imi iau temperatura bazala, voi incerca sa monitorizez ovulatia in felul acesta, sa vedem ce iese, momentan sunt z10, temp este inca scazuta. Luna trecuta am avut un ciclu de 34 de zile, deci ma gandesc ca am ovulat undeva prin Z20, sa vedem luna aceasta.
Va pup, va tin pumnii celor la testare sau aflate in puncte importante in cadrul procedurilor si va doresc o saptamana usoara!
Lore35
Scris: Monday, March 27, 2023 12:24 PM
Nivel

maria0202 wrote:
Neata, fetelor!
Ce mai faceti? hearts sper ca ati avut un weekend placut si ca v-ati bucurat de vremea din weekend.
Stiu ca suntem in momente diferite din ”calatoria” aceasta, insa cred ca ajuta pe oricine mai citeste sau va mai citi despre toate aceste etape :)
Eu de luna aceasta am inceput sa imi iau temperatura bazala, voi incerca sa monitorizez ovulatia in felul acesta, sa vedem ce iese, momentan sunt z10, temp este inca scazuta. Luna trecuta am avut un ciclu de 34 de zile, deci ma gandesc ca am ovulat undeva prin Z20, sa vedem luna aceasta.
Va pup, va tin pumnii celor la testare sau aflate in puncte importante in cadrul procedurilor si va doresc o saptamana usoara!

Multumim pentru gândurile bune, cu cât "călătoria" devine mai înaintată cu atât este mai grea, mai greu de suportat așteptarea.... Dar pana la urma cred ca toate ne dorim ca finalul "călătoriei" sa aibă același rezultat. Încerc sa ma mențin calma și sa nu ma gândesc dar este foarte greu. Va doresc la toate sa fie numai rezultate pozitive și visele noastre cele mai de preț sa prindă contur în burticile noastre. Va pup și Doamne ajuta la teste pozitive. 🤗 😘🙏🙏🙏
MissyAM
Scris: Monday, March 27, 2023 12:48 PM
Nivel

Inregistrat: 5/20/2022
Vesti destul de bune de la mine fetelor. Avem un blasto 4AA, unul 2BA si alti 3 pe care doamna embriolog a zis sa ii lasam pana in z6. Am zis sa nu mai testam nimic, sa ii congelam pe cei 2 si ramane sa vedem cand facem transferul caci sotul a facut covid cu penumonie...
deme
Scris: Monday, March 27, 2023 1:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
MissyAM wrote:
Vesti destul de bune de la mine fetelor. Avem un blasto 4AA, unul 2BA si alti 3 pe care doamna embriolog a zis sa ii lasam pana in z6. Am zis sa nu mai testam nimic, sa ii congelam pe cei 2 si ramane sa vedem cand facem transferul caci sotul a facut covid cu penumonie...

Suna bine!!! Mai puțin ca soțul este bolnav :( sănătate maxima !!!

Noi am tras o fuga vineri si ne-am intors ieri pana la Brașov, sa ne mai deconectam.. am pus într-o geanta termica cele 2 injectii care le aveam de făcut de dimi, cand am ajuns in camera le-am pus la frigider, toate bune si frumoase. Ieri cand am plecat analizam sejurul si mi-a picat fisa ca atunci cand noi ieseam din camera , luam cartela si frigiderul bănuiesc ca nu functiona 🙄
Doar asta am in cap acum ..

Loreeee, inca puțin 🍀🍀🍀
deme
Scris: Monday, March 27, 2023 1:06 PM
Nivel

maria0202 wrote:
Neata, fetelor!

Niciodată nu mi-am luat temperatura bazala, mi s-a părut cel mai mare stressss ever. Plus ca nici nu inteleg eu foarte bine principiul 😂🙈
Lore35
Scris: Monday, March 27, 2023 1:43 PM
Nivel

MissyAM wrote:

Super.... Multă bafta mai departe🙏🙏🙏așteptăm vesti bune cat mai curand.
Lore35
Scris: Monday, March 27, 2023 1:47 PM
Nivel

deme wrote:

Suna bine!!! Mai puțin ca soțul este bolnav :( sănătate maxima !!!

Noi am tras o fuga vineri si ne-am intors ieri pana la Brașov, sa ne mai deconectam.. am pus într-o geanta termica cele 2 injectii care le aveam de făcut de dimi, cand am ajuns in camera le-am pus la frigider, toate bune si frumoase. Ieri cand am plecat analizam sejurul si mi-a picat fisa ca atunci cand noi ieseam din camera , luam cartela si frigiderul bănuiesc ca nu functiona 🙄
Doar asta am in cap acum ..

Loreeee, inca puțin 🍀🍀🍀

Asa este încă puțin... Stresul e maxim oricât caut simptome nu apare nimic cred ca asta ma stresează cel mai tare.
Nu cred ca sa încălzit asa tare încât sa fi afectat cu ceva injecțiile. Nu te mai gândi la asta. Bafta multa pe mai departe. 🙏🙏🙏🍀🍀🍀
Nicaieri88
Scris: Monday, March 27, 2023 3:21 PM
Nivel

Bafta, ferelor!

MissyAM..sanatate multa sotului.

Eu nu am vesti momentan. Astept menstruatia pe 1.
Mi se pare ca am risipit luna asta..dar oricum fara histeroscopia asta n-aveam sanse oricum natural, deci ce mai e o luna de asteptat dupa 1 an jumate degeaba.

Am zis ca vom incerca natural luna aceasta ca oricum ovulatia ar fi in vinerea mare (sper ca nu e pacat..) si nu stiu daca ar fi liber la clinica.

Si in mai facem inseminarea 2.
Roser
Scris: Monday, March 27, 2023 6:54 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Deme am intrat doar să îți spun ca frigiderul funcționează chiar dacă iesi din cameră Lol
Doar luminile si aerul condiționat sunt conectate la cartelă așa ca nu te mai gândi la asta :)
Iti tin pumni ca de data asta să fie cu noroc!pupici
MissyAM
Scris: Monday, March 27, 2023 6:59 PM
Nivel

Inregistrat: 5/20/2022
Multumesc pentru gandurile bune deme, lore si Nicaieri

Lore, asteptam vestea cea buna! Bafta tuturor!
deme
Scris: Monday, March 27, 2023 7:04 PM
Nivel

Roser wrote:
Deme am intrat doar să îți spun ca frigiderul funcționează chiar dacă iesi din cameră Lol
Doar luminile si aerul condiționat sunt conectate la cartelă așa ca nu te mai gândi la asta :)
Iti tin pumni ca de data asta să fie cu noroc!pupici

Stiu ca par tâmpă, insa in mintea mea asa am inteles, ca toate chestiile racordate la curent, se sting din momentul in care scoti cartela si pleci 😂🙈🙈

Muuuuuulțumesc 🤗
Nicaieri88
Scris: Monday, March 27, 2023 8:46 PM
Nivel

deme wrote:

Stiu ca par tâmpă, insa in mintea mea asa am inteles, ca toate chestiile racordate la curent, se sting din momentul in care scoti cartela si pleci 😂🙈🙈

Muuuuuulțumesc 🤗

Asa credeam si eu, dar cand ajungeam in concediu, era mereu apa rece in frigider :)
Lore35
Scris: Monday, March 27, 2023 9:39 PM
Nivel

MissyAM wrote:
Multumesc pentru gandurile bune deme, lore si Nicaieri

Lore, asteptam vestea cea buna! Bafta tuturor!

Mult a fost puțin mai este. 🙏🙏🙏 Abea astept și eu sa trec de perioada asta. E cea mai grea din tot procesul de fiv.
Utilizatori in acelasi subiect
Iudita
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.