Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicaieri88
Scris: Monday, October 3, 2022 11:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/2/2022

Quote:

Salut noi am făcut analizele date de dna doctor soțul are pe 14 programare la dr voinea o sa trebuiasca sa se opereze el nu are de ales iar eu miam făcut pe 13 la endocrinolog deoarece am anti tpo mare și am zis sa ma duc la o consultație. Ce ma supăra acum este ca nea spus doctorita când avem analizele gata sa vb cu asistenta pentru următoarea programare doar ca ea nu răspunde la tel. Și nu știu cum sa procedez în situația data.

Si daca suni direct la call centre si zici ca esti pacienta dansei si ai nevoie de o programare n-o fi ok?
Georgiana0104
Scris: Tuesday, October 4, 2022 8:03 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/28/2020
Buna dimineata! Vineri la eco aveam 3 foliculi, 21 unul de 19,9 si altul de 18,3. Endometru de 6.8 trilaminar, Estradiol 219ng/mL, lh 7,7ui/L si progesteron 0.59 ng/mL. Am facut sambata la ora 20 ovitrelle, am avut contact sambata si duminica. Am facut stimulare usoara cu letrozol 5 zile 2 pastile pe zi. Am citit ca unui folicul matur ii revine 200-300 ng/mL de estradiol. Oare am avut doar un folicul matur?
Lore35
Scris: Tuesday, October 4, 2022 10:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
Nicaieri88 wrote:

Si daca suni direct la call centre si zici ca esti pacienta dansei si ai nevoie de o programare n-o fi ok?

Am rezolvat mia raspuns pe whattap trebuie sa o abordez pentru histeroscopie in prima zi de menstra. Mia iesit streptococ b si mia spus ca pot face investigatia si ca nu se da tratament pentru el. Voi ce stiti?
freya1
Scris: Wednesday, October 5, 2022 12:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Da, streptococul b se trateaza doar in aarcina, inainte de nastere, altfel face parte din flora normala
Lore35
Scris: Wednesday, October 5, 2022 5:47 PM
Nivel

freya1 wrote:
Da, streptococul b se trateaza doar in aarcina, inainte de nastere, altfel face parte din flora normala

Mulțumesc de răspuns freya deja intrasem în panica doar ca am niște scurgeri ca în perioada de ovulație și am crezut ca este de la el.
Bibii
Scris: Wednesday, October 5, 2022 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2021
Buna fetele
Sotul meu a facut acum 3 luni spermograma iesind 27 mil . Acum , duoa 3 luni a repetat-o la alt laborator si a iesit 1 milion.
Ce parere aveti?
E posibil ?
Nicaieri88
Scris: Wednesday, October 5, 2022 9:47 PM
Nivel

Inregistrat: 8/2/2022
Bibii wrote:
Buna fetele
Sotul meu a facut acum 3 luni spermograma iesind 27 mil . Acum , duoa 3 luni a repetat-o la alt laborator si a iesit 1 milion.
Ce parere aveti?
E posibil ?

Buna!

Din ce ne-a zis andrologul sotului, la 3 luni sa naste o generatie noua de spermatozoizi.

La noi dupa 6 luni chiar avea aceleasi probleme marcate cu chenar, doar ca unele s-au mai inbunatatit si altele au scazut mai mult. Sotul le-a facut pe toate la regina.

Doctorul ce zice?
Bibii
Scris: Wednesday, October 5, 2022 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2021
Nicaieri88 wrote:

Buna!

Din ce ne-a zis andrologul sotului, la 3 luni sa naste o generatie noua de spermatozoizi.

La noi dupa 6 luni chiar avea aceleasi probleme marcate cu chenar, doar ca unele s-au mai inbunatatit si altele au scazut mai mult. Sotul le-a facut pe toate la regina.

Doctorul ce zice?

Nu am apucat sa ajungem. Nu prea avem incredere oricum in ce a iesit la laboratorul acesta.
Practic dupa 3 luni de prifertil sa scada de la 27 mil la 1 mil ?
freya1
Scris: Wednesday, October 5, 2022 10:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Da, este posibil, spermatogeneza chiar dureaza 3 luni... ce laboratoare sunt? Mergeti la o clinica RUAM ca sa fie rezultatul corect
Mada95
Scris: Thursday, October 6, 2022 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 10/6/2022
Buna fetelor! Sunt noua si doresc sa ma alatur si eu mamicilor aspirante. Am 27 de ani si imi doresc un copil. Am fost la ginecolog si acesta mi-a recomandat Inogest. Il iau deja de 2 luni si inca nu s-a intamplat minunea. Am vazut aici pe forum ca mai sunt fete carora le-a fost prescris. Problema mea e insa ca luna aceasta am avut ceva emotii dupa ce am avut o intarziere de 5 zile( eu am un cm de 26-27 zile, acum mi-a venit la 33 de zile), iar acum ma aflu in a6a zi de menstruatie si desi nu mai e acelasi flux ca la inceput, cred eu ca ma mai tine o zi, maxim doua(deobicei tine 4 zile) ,curge mai putin dar tot rosu aprins.(imi dau seama ca se apropie de final cand curge mai maroniu). Sa fie oare de la Inogest? Daca a mai trecut cineva printr-o situatie asemanatoare m-ar ajuta o parere. Voi face si o programare la ginecolog curand.
Multumesc pt eventualele raspunsuri si va doresc tuturor sa va vedeti visul implinit cat mai curand!
Dellialilliana
Scris: Friday, October 7, 2022 1:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2022
Bună Mădă.. eu nu știu ce sa îți zic de Inogest ca nu am luat niciodată dar.. nu ai fost curioasa sa faci un test când ti-a întârziat menstruatia ? Cel mai indicat este un control după ce nu mai sângerezi. Eu am un ciclu relativ ca și al tău, 26-27 de zile și durează la fel,undeva o medie de 4 zile. Luna trecuta am avut o sarcina biochimica eliminata natural printr-o menstruatie întârziată 10 zile, primele 2 zile am avut flux mare apoi încă vreo 2 zile normale și plus încă vreo 3 zile scurgeri /rosu/maronii. Fi liniștită, o sa vina bebe! Cheek Kiss
Dellialilliana
Scris: Friday, October 7, 2022 2:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2022
Astăzi am fost la control după sarcina biochimica de luna trecuta, e totul ok, endometrul arata "fenomenal" ziua 9 CM (sau dupa avort spontan), 8.5 mm cu folicul de 15 mm pe ovarul drept (se pare ca ovulez imediat după avortul spontan fără pauza, și tot de la ovarul drept ca și luna trecuta). Doctorul mi-a zis ca pentru el este un semn foarte bun ca am rămas, chiar daca am pierdut, a avut mai multe cazuri de avort spontan după HSG și ar putea fi de la faptul ca ovulul ar fi putut fi radiat, asta este părerea lui. Mi-a recomandat și analizele de trombofilie iar luna asta la cererea mea mă mai lasă natural si de luna viitoare injectii cu ovitrel.
Chiar mă ajută foarte mult acest doctor, de fiecare data când ies din cabinet sunt plina de curaj, speranțe și mult mai linistita, apoi ce va fi nu știu...Doamne ajuta!
Lore35
Scris: Friday, October 7, 2022 6:39 PM
Nivel

Dellialilliana wrote:
Astăzi am fost la control după sarcina biochimica de luna trecuta, e totul ok, endometrul arata "fenomenal" ziua 9 CM (sau dupa avort spontan), 8.5 mm cu folicul de 15 mm pe ovarul drept (se pare ca ovulez imediat după avortul spontan fără pauza, și tot de la ovarul drept ca și luna trecuta). Doctorul mi-a zis ca pentru el este un semn foarte bun ca am rămas, chiar daca am pierdut, a avut mai multe cazuri de avort spontan după HSG și ar putea fi de la faptul ca ovulul ar fi putut fi radiat, asta este părerea lui. Mi-a recomandat și analizele de trombofilie iar luna asta la cererea mea mă mai lasă natural si de luna viitoare injectii cu ovitrel.
Chiar mă ajută foarte mult acest doctor, de fiecare data când ies din cabinet sunt plina de curaj, speranțe și mult mai linistita, apoi ce va fi nu știu...Doamne ajuta!

Doamne ajuta. O sa fie bn pana la urma. Important este sa fii pozitiv oriunde de duce drumul.
anna96maria
Scris: Friday, October 7, 2022 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2022
Buna! A trecut cineva prin pierderea unei sarcini dupa 20 saptamani(ruperea prematura a membranelor, chiar si cu serclaj si pesar) din cauza infectiei la nivelul lichidului amniotic?
Din pacate, este a doua sarcina pe care am pierdut-o...martea aceasta...
Prima a fost la 23 saptamani acum 2 ani,tot rupere prematura de membrane.

Am toate analizele posibile facute...
Mi-a iesit in lichid Klebsiella si doar atat...
In urina nimic, in secretii nimic....
Simt ca nu au legatura...
Daca stiti ceva, va rog sa ma ajutati...
Mada95
Scris: Friday, October 7, 2022 11:59 PM
Nivel

Inregistrat: 10/6/2022
Dellialilliana wrote:
Bună Mădă.. eu nu știu ce sa îți zic de Inogest ca nu am luat niciodată dar.. nu ai fost curioasa sa faci un test când ti-a întârziat menstruatia ? Cel mai indicat este un control după ce nu mai sângerezi. Eu am un ciclu relativ ca și al tău, 26-27 de zile și durează la fel,undeva o medie de 4 zile. Luna trecuta am avut o sarcina biochimica eliminata natural printr-o menstruatie întârziată 10 zile, primele 2 zile am avut flux mare apoi încă vreo 2 zile normale și plus încă vreo 3 zile scurgeri /rosu/maronii. Fi liniștită, o sa vina bebe! Cheek Kiss

Multumesc pt raspuns! Am fost chiar foarte curioasa, mi-a fost greu sa astept pana la data la care stiam ca trebuie sa imi vina ras . Am facut doua teste barza ultrasensibil in prima si a treia zi de intarziere, ambele negative, asa ca am exclus sarcina biochimica. Azi a fost ultima zi de sangerari, ma voi programa la ginecolog.

In alta ordine de idei, ma bucur ca ai vesti bune de la ginecologul tau. E important sa pleci cu ganduri pozitive si cu incredere! Doamne ajuta sa fie cum va doriti!

Utilizatori in acelasi subiect
Alice11, Flrinar, Nimeni
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.