Buna! Ti-am citit mesajele de mult timp si vreau sa te felicit pentru minunea pe care v-a oferit-o Dumnezeu!
Vreau sa te linistesc in primul rand si sa iti spun si eu, asa cum au spus si celelalte din clubul aspirantelor , ca este pozitiv.
Te sfatuiesc sa pui ovule de arefam, chiar si cate 3 pe zi ,sa iei Folate 400 unitati( este inlocuitorul la acidul folic, dar varianta care se absoarbe imediat in corp) si no-spa , in caz ca simti crampe/dureri- la nevoie.
Iti spun din experienta nefericita a 3 sarcini pierdute...
(prima am pierdut-o la aproape 6 luni pentru ca mi s-a deschis colul , am 2 mutatii MTHFR, adica trombofolie, si carenta de fier - din pacate, doctorita care s-a ocupat de monitorizare nu mi-a oferit sfaturile necesare,mai deloc...la 6 luni de la eveniment, am zis sa incercam iar, insa sarcina nu se dezvolta corect tocmai datorita problemelor pe care le-am enumerat mai sus, +ureaplasma + chlamydia...a trebuit sa fac chiuretaj pentru ca HCG nu se dubla, cu toate ca crestea..problema a fost ca nu am luat nici macar un ovul de arefam, pt ca nu mi s-a recomandat...nimic!...Nu exista cuvinte pentru suferinta prin care am trecut impreuna cu sotul meu...Zile in sir, stateam in pat imbratisati si nu spuneam nimic...eu plangeam, iar el incerca sa ma linisteasca, insa nimic nu putea schimba situatia.
Am zis sa incercam la doctori renumiti, in Bucuresti.Rezultatul: sa incerc iar....fara analize concrete,fara nimic...doar aspenter, folate, magneziu.Am incercat, insa a fost o sarcina biochimica...s-a oprit HCG la 54. Si s-a eliminat singura prin menstruatie.
Dupa toate aceste experiente, am cautat si iar cautat...si am aflat de spitalul Euromaterna din Constanta.Mi-am facut programare in noiembrie anul 2021, la doamna doctor Cupsa, despre care se vorbeste si online ,cum ca reda fertilitatea femeilor cu probleme.Nu mai aveam nici o speranta, va spun sincer din tot sufletul..Am stat aproape o ora pentru ca verifica tot istoricul meu medical+ consult+ eco.
Mi-a oferit o lista cu analize despre care nu am auzit pana in acel moment, mi-a oferit numarul de telefon pentru a trimite rezultatele cand erau gata toate. Am inceput cu analizele de sange, apoi cele pentru secretii si din col.Datorita problemelor financiare, am reusit sa le termin pe toate tocmai in ianuarie.
Rezultatul: trombofilie cu MTHFR-2 mutatii, ureaplasma , chlamydia, e-coli in secretii, deficit de fier plus infectie urinara din cauza unei pietre la rinichiul drept.
Am crezut ca nu voi scapa vreodata, insa am primit tratament treptat, pentru toate enumerate...plus recomandarea de a merge la nefrolog in continuare.Am scapat ca prin minune de infectii dupa tratamentul cu antibiotice si toate celelalte suplimente.
In luna aprilie, am fost din nou la control si mi-a recomandat sa incerc peste 1 luna...Am crezut ca e gluma si nu puteam crede.
Pe 20 mai,am avut ultima menstruatie.Doamna doctor a avut dreptate si am ramas natural...Acum am aproape 18 saptamani de sarcina.Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunile si mi-a oferit si mie o minune...un mic baietel.
Nu a fost totul roz la inceput: imediat cum am aflat ca sunt gravida,primul HCG a fost 78, am inceput injectii cu progesteron in burtica + ovule arefam,3 pe zi, aspenter si no-spa la nevoie.Al doilea HCG era deja 198...la 48 de ore.
Nu am crezut ca o sa fie bine...eram atat de derutata, insa incepeam sa ma simt rau..incepeau deja greturile,ametelile, rau de miscare , greata de la mirosuri,gust ciudat in gura dimineata etc...
Incet,incet, bebe a crescut, insa colul incepuse sa se deschida deja de la 8 saptamani.Atunci am inceput sa fiu monitorizata si de doamna doctor Mocanu, impreuna cu doamna Cupsa, avand in vedere istoricul meu nefericit...
Mi-au facut serclaj si mi-au implantat pesar, la aproape 14 saptamani. Am dormit in timpul procedurii si m-am trezit cam la o ora dupa si in jumatate de ora, deja eram externata, totul mersese perfect.Acum sunt in afara oricarui pericol, insa cu cel mai mare sacrificiu:nu mai am voie sa fac nimic...nimic nimic..doar acasa, cat mai mult intinsa, fara sa ridic ceva.
Vreau sa te sfatuiesc sa pui ovule arefam pentru a ajuta procesul de dezvoltare si sa nu faci efort, nu ridici greutati, pentru a ajuta bebe sa se lipeasca bine acolo in burtica.
Pupici si scuze daca v-am plictisit cu istorioara mea...pentru ca as putea chiar sa scriu si o carte prin cate am trecut, si inca trec,pentru a-mi tine in brate baietelul...Sufletelul pe care ni l-am dorit de atatia ani...