Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dellialilliana
Scris: Friday, September 16, 2022 8:28 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/17/2022
Mesaje: 66
Am făcut și astăzi încă un test Viola, ziua 12 DPO, 23 CM (CM 26-27 de zile), îl atașez aici... am avut ieri și ceva dureri ușoare asemănătoare celor premenstruale + furnicături în partea de jos a abdomenului. Și azi am tot asa , dureri nu le pot numi în comparație cu ce am eu la CM dar furnicaturile îs tare ciudate, nu am mai avut, mă ghidilă parcă, nu sunt intepaturi cum aveam înainte de CM. Am făcut și un test dr max confort de 10 dar a ieșit doar o umbra pe care eu pot sa o văd dar în foto nu se prea observa.
Îmi doresc din tot sufletul sa fie bine, nu am spus nimănui încă, mă descarc aici deocamdată:)


Dellialilliana attached the following image(s):
20220916_065635.jpg20220916_070351.jpg20220916_065930.jpg20220916_065806.jpg

deme
Scris: Friday, September 16, 2022 12:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Mesaje: 1124
Dellialilliana wrote:
Am făcut și astăzi încă un test Viola, ziua 12 DPO, 23 CM (CM 26-27 de zile), îl atașez aici... am avut și ceva dureri ușoare asemănătoare celor premenstruale + furnicături în partea de jos a abdomenului. Și azi am tot asa , dureri nu le pot numi în comparație cu ce am eu la CM dar furnicaturile îs tare ciudate, nu am mai avut, mă ghidilă parcă, nu sunt intepaturi cum aveam înainte de CM. Am făcut și un test dr max confort de 10 dar a ieșit doar o umbra pe care eu pot sa o văd dar în foto nu se prea observa.
Îmi doresc din tot sufletul sa fie bine, nu am spus nimănui încă, mă descarc aici deocamdată:)


Felicitări, eu zic ca este pozitiv! Sa fie bine pana la capăt!

Eu nu mai am noutăți, pe 13 am programare la controlul de 3 luni de la operație la Timișoara si apoi pe 14 histeroscopia la Iași Maftei.
Trebuie sa aștept apoi un ciclu dupa anticoncepționale si apoi sa incepem ,teoretic in Decembrie,insa fiind decembrie, mai mult ca sigur o sa fie Ianuarie 🙄
Sotul tot spune ca până in ianuarie o sa raman gravida, mai ales ca m-am operat si teoretic nu mai sunt probleme..eu nu cred.
Dellialilliana
Scris: Friday, September 16, 2022 1:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/17/2022
Mesaje: 66
deme wrote:


Felicitări, eu zic ca este pozitiv! Sa fie bine pana la capăt!

Eu nu mai am noutăți, pe 13 am programare la controlul de 3 luni de la operație la Timișoara si apoi pe 14 histeroscopia la Iași Maftei.
Trebuie sa aștept apoi un ciclu dupa anticoncepționale si apoi sa incepem ,teoretic in Decembrie,insa fiind decembrie, mai mult ca sigur o sa fie Ianuarie 🙄
Sotul tot spune ca până in ianuarie o sa raman gravida, mai ales ca m-am operat si teoretic nu mai sunt probleme..eu nu cred.

Asa și eu, refuz sa cred și sa ma bucur de frica sa nu fie alte probleme. Eu după HSG am sperat mai mult și m-am relaxat oarecum știind ca nu mai sunt alte probleme. Acum ideea este sa fie bine pana la capăt,
Rămâne să nu ne pierdem totuși speranța..
Oricum eu nu visez la nimic momentan.
Lore35
Scris: Friday, September 16, 2022 5:11 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/7/2022
Mesaje: 125
deme wrote:


Felicitări, eu zic ca este pozitiv! Sa fie bine pana la capăt!

Eu nu mai am noutăți, pe 13 am programare la controlul de 3 luni de la operație la Timișoara si apoi pe 14 histeroscopia la Iași Maftei.
Trebuie sa aștept apoi un ciclu dupa anticoncepționale si apoi sa incepem ,teoretic in Decembrie,insa fiind decembrie, mai mult ca sigur o sa fie Ianuarie 🙄
Sotul tot spune ca până in ianuarie o sa raman gravida, mai ales ca m-am operat si teoretic nu mai sunt probleme..eu nu cred.

Hei salut deme ce ma bucur sa mai vad vesti de la tine. Nu iti pierde speranța... Pentru mine ești un exemplu de tărie si curaj când pic ma gândesc la tine și merg mai departe.sper cât mai curând sa avem și noi veștile mult dorite și sa trecem la un nou capitol în viata noastră.bafta pe mai departe și te așteptăm cu vesti.
Lore35
Scris: Friday, September 16, 2022 5:13 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/7/2022
Mesaje: 125
Dellialilliana
Scris: Sunday, September 18, 2022 8:36 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/17/2022
Mesaje: 66
Bună fetelor , sunt tare nedumerita ... am făcut ieri barza ultrasensibil 13 DPO, doctorita mi-a zis ca pare o sarcina incipienta dar logic sa dozez beta. Ok, azi m-au mâncat degetele din nou, aveam doar hylan normal si un dr. Max confort ( care s-au dovedit a fi foarte nașpa, nu s-au pozitivat cumsecade nici când le-am făcut impreuna cu barza sau viola, doar umbre, azi a ieșit ceva mai intens) Nu ar trebui sa fie liniutele mult mai intense în ziua 14 DPO? Mai am 2 zile pana la CM. Îmi monitorizez ovulația de un an și jumătate prin teste și de 2 luni ecografic, ovulez undeva între zilele 10-12 și am un ciclu regulat de 26-27 de zile. Am făcut și doua teste de ovulatie, barza și dr. Max( acestea au mai fost folosite de o prietena și s-au pozitivat la începutul sarcinii iar acum o are în curs) Deja parca sunt dezamăgită, ma așteptăm să fie mai intense :(


Dellialilliana attached the following image(s):
20220917_061725.jpg20220918_083817.jpg20220918_073933.jpg20220918_081501.jpg

Dellialilliana
Scris: Sunday, September 18, 2022 8:50 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/17/2022
Mesaje: 66
Maine dimineață merg la Beta ca o iau razna ... cele de ovulatie arata super dar cele de sarcina nu îmi plac... temperatura 37,1 dimineața. Ce ziceți?
Nicaieri88
Scris: Sunday, September 18, 2022 10:14 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/2/2022
Mesaje: 49
Dellialilliana wrote:
Maine dimineață merg la Beta ca o iau razna ... cele de ovulatie arata super dar cele de sarcina nu îmi plac... temperatura 37,1 dimineața. Ce ziceți?


Buna :)

Eu zic ca sunt destul de intense, mai cu seama ca nici nu a intarziat CM. O colega de-ale mele avea testele cu linii sterse si la o saptamana de intarziere. Si acum are o fetita de 5 ani.

Pot iesi mai sterse cat timp nu beta nu are valoarea sensibilitatii testelor. Din ce am inteles eu de la doctori, e mai important sa se dubleze beta la 24h, de asta se insista cu dozarea din sange. Dinamica lui e cea mai importanta.

Ai reusit azi sa ajungi la recolare?
Dellialilliana
Scris: Sunday, September 18, 2022 10:22 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/17/2022
Mesaje: 66
Nicaieri88 wrote:


Buna :)

Eu zic ca sunt destul de intense, mai cu seama ca nici nu a intarziat CM. O colega de-ale mele avea testele cu linii sterse si la o saptamana de intarziere. Si acum are o fetita de 5 ani.

Pot iesi mai sterse cat timp nu beta nu are valoarea sensibilitatii testelor. Din ce am inteles eu de la doctori, e mai important sa se dubleze beta la 24h, de asta se insista cu dozarea din sange. Dinamica lui e cea mai importanta.

Ai reusit azi sa ajungi la recolare?

Of Doamne că simt că înnebunesc, eu mă așteptam să fie mult mai intense pe zi ce trece, mâine dimineață merg să recoltez. Mulțumesc frumos de răspuns, ma ajuta enorm măcar să nu mă mai stresez atâta... Sper sa fie bine ..
Nicaieri88
Scris: Sunday, September 18, 2022 10:29 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/2/2022
Mesaje: 49
Noi mai avem azi de luat antibiotic si am scapat de cele 10 zile, sper ca la retestare peste 3 saptamani sa iasa negativ, sa reusesc si eu sa fac HSG intr-un final.

Mi-e teama sa nu am si eu vreo problema ceva, ca nici sotul nu sta bine.

A avut la dnul Gagiu saptamana asta si interpretarea ultimei spermograme arata oligoasgenozoospermie severa si teratospermie moderata. La palpare i-a zis ca are varicocel si la stangul si la dreptul, dar ca par de gradul 2.

Trebuie sa revina la dansul pentru ecografie ca sa vada dilatatia venelor din varicocei si intre timp a primit inca 2 analize hormonale de facut.

Doctorul suspecteaza ca nu varicoceii sunt problema, ci testosteronul usor scazut sub pragul de referinta. Ne-a pus sa il repetam la un alt laborator independent. Si mai trebuie sa faca si inhibina B care este foarte importanta in dinamica spermatogenezei.

Trebuie sa faca si o evaluare bacteriologica completa tract spermatic si urinar si pe urma vedem si noi ce are de facut mai departe, daca se ajunge la operatie sau nu. Intre timp a primit tratament cu Fertilovit M Plus.

Sper sa reusim si noi pana la finele anului sa facem toate investigatiile macar si din ianuarie sa vedem ce facem mai departe.

Am mare incredere in domnul doctor.
Sper sa iasa ceva bun la final.

Am facut noi calculele..si numai aceste investigatii ne duc undeva la 1000 de euro.
Nicaieri88
Scris: Sunday, September 18, 2022 10:33 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/2/2022
Mesaje: 49
Dellialilliana wrote:

Of Doamne că simt că înnebunesc, eu mă așteptam să fie mult mai intense pe zi ce trece, mâine dimineață merg să recoltez. Mulțumesc frumos de răspuns, ma ajuta enorm măcar să nu mă mai stresez atâta... Sper sa fie bine ..


Pana maine incearca sa te linistesti un pic, stresul nu ajuta la nimic. Ia un magneziu daca ai, nu face minuni 1, dar ajuta un pic la ameliorare stres.

Iti tin pumnii, sa vii cu vesti bune! Doamne ajuta :)

Dellialilliana
Scris: Sunday, September 18, 2022 10:40 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/17/2022
Mesaje: 66
Da, știu ca nu ajuta stresul dar e inevitabil, doar dacă nu ti-ar pasa nu te-ai stresa. O sa fie bine și la tine o sa vezi, eu cred ca HSG m-a ajutat enorm ca să vad cele doua liniuțe, dar nu știu cum o sa fie pana la capăt dar măcar le-am văzut și e o oarecare ușurare. A doua luna de la HSG sa vad liniutile cred ca e o mare realizare. Mai vedem ce va fi, cu speranța mergem înainte!
Nicaieri88
Scris: Sunday, September 18, 2022 10:51 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/2/2022
Mesaje: 49
Dellialilliana wrote:
Da, știu ca nu ajuta stresul dar e inevitabil, doar dacă nu ti-ar pasa nu te-ai stresa. O sa fie bine și la tine o sa vezi, eu cred ca HSG m-a ajutat enorm ca să vad cele doua liniuțe, dar nu știu cum o sa fie pana la capăt dar măcar le-am văzut și e o oarecare ușurare. A doua luna de la HSG sa vad liniutile cred ca e o mare realizare. Mai vedem ce va fi, cu speranța mergem înainte!


Da, inteleg, si eu as fi stresata maxim. Dar sa stii ca Mg chiar ajuta cu reducerea lui. Eu il iau ca tratament pentru anxietate si dupa ce il iau, la vreo ora asa, ma simt muuult mai linistita.

Sper sa iasa ok HSG-ul si sa fie ca la tine :). Asa mi-a zis si mie ginecoloaga, ca a avut f multe cazuri cand au ramas fix in luna cu HSG sau la o luna diferenta.

La noi nu cred ca va functiona, spermatoizii lui sunt putini si lenesi. Are si rapid progresivi, dar putini si aceia. Andrologul ne-a zis ca putem concepe si natural, doar ca sunt sanse mai mici, undeva la 10%. Si cand a auzit ca incercam de 1 an, s-a mirat ca n-am ramas nici macar o data.

Dellialilliana
Scris: Sunday, September 18, 2022 11:11 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/17/2022
Mesaje: 66
Nicaieri88 wrote:


Da, inteleg, si eu as fi stresata maxim. Dar sa stii ca Mg chiar ajuta cu reducerea lui. Eu il iau ca tratament pentru anxietate si dupa ce il iau, la vreo ora asa, ma simt muuult mai linistita.

Sper sa iasa ok HSG-ul si sa fie ca la tine :). Asa mi-a zis si mie ginecoloaga, ca a avut f multe cazuri cand au ramas fix in luna cu HSG sau la o luna diferenta.

La noi nu cred ca va functiona, spermatoizii lui sunt putini si lenesi. Are si rapid progresivi, dar putini si aceia. Andrologul ne-a zis ca putem concepe si natural, doar ca sunt sanse mai mici, undeva la 10%. Si cand a auzit ca incercam de 1 an, s-a mirat ca n-am ramas nici macar o data.


Dar ai văzut, eu de 1 an și jumătate încercăm și nimic, la HSG în prima faza lichidul nu a trecut prin trompe, am văzut cu ochii mei, pe urma după presiune repetată de 2 ori a trecut iar dr m-a "laudat" și a zis ca se intampla la multe paciente, pe trompe se depozitează lichid sau sânge în timp și e imposibil sa rămâi asa. La soț tot motilitatea era problema și a luat profertil 3 luni, mai știu un caz de profertil și a rămas fata tot după 3 luni de tratament. Eu cred ca și Normens ajuta, eu l-am luat ca exemplu de la prietena mea și ulterior la recomandarea medicului. Aveam menstra dureroasa, am simțit imediat după începerea folosirii diminuarea durerilor menstruale de la 4-5 Neurofen Forte la maxim 2 pe menstra. Și cantitatea de sânge a scăzut considerabil, de regulat îl aveam tot regulat și nu a influențat. Am mai luat si eu fel de fel, tot ce am prins (profecund, Mio sun care m-au și îngrășat vreo 5 kg, Q10, magneziu, b3, acid folic maca, branca ursului, ceai de crețisoară dar eu cred ca majoritatea fără rost). Cele mai importante sunt analizele în sine , urmat tratament la recomandarea medicului și câte un pic de rugăciune:)
Dellialilliana
Scris: Sunday, September 18, 2022 11:25 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/17/2022
Mesaje: 66
Și la noi a făcut figuri la spermograma dar uite , și dacă sunt putini important e sa ajungă la destinație. Când motilitatea e mai scazuta e bine sa faci la 2 zile, eu începeam din ziua 6,8,10,12,14... ultimul ciclu tot asa doar ca am ajuns la monitorizare în ziua 12 CM și s-a constatat ca ovulasem recent și mi-a zis sa mai facem odată și în ziua aia dacă mai avem vreme :). În ziua anterioara consultului făcusem de altfel și știu ca am stat vreo 2 ore întinsă după. Știam din ziua 10 CM ca ovulez ca mi-a ieșit testul de ovulatie intens pozitiv, linia de test mai intensa decât cea de control și mie îmi iese doar o singura zi din luna asa , chiar eram curioasa și i-am zis soțului ca sigur am ovulat în 11 CM și pe când merg la control nu mai are ce vedea. Urma sa facem dirijat cu ovitrell și letrozol eventual iar apoi inseminare, ăsta era planul. Vom vedea ce și cum..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.