Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Saturday, June 11, 2022 3:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Bibii wrote:
Buna fetelor
Ce analize hormonale li s-au recomandat sotilor vostri sa faca ?

FSH, LH, TSH, estradiol, prolactina, testosteron si testosteron liber parca a facut al meu, cred ca urologul poate spune cel mai bine ce e necesar
iris11
Scris: Saturday, June 11, 2022 12:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
Bibii wrote:
Buna fetelor
Ce analize hormonale li s-au recomandat sotilor vostri sa faca ?

Buna ,noua dl dr. Voinea i-a recomandat soțului:
Fsh,Lh,Testosteron, Estradiol, Inhibina-b , Prolactina.
Dacă dorești te pot ajuta cu nr lui de telefon sau cu numerele de telefon pt programare la toate clinicile unde el consultă.

Soțul meu momentan urmează un tratament cu fertilovit m plus si un produs natural cu pile si miere, apoi peste o lună reface spermograma. În funcție de rezultat stabilim următorii pasi spre un bebe .
Bibii
Scris: Saturday, June 11, 2022 4:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/28/2021
iris11 wrote:

Buna ,noua dl dr. Voinea i-a recomandat soțului:
Fsh,Lh,Testosteron, Estradiol, Inhibina-b , Prolactina.
Dacă dorești te pot ajuta cu nr lui de telefon sau cu numerele de telefon pt programare la toate clinicile unde el consultă.

Soțul meu momentan urmează un tratament cu fertilovit m plus si un produs natural cu pile si miere, apoi peste o lună reface spermograma. În funcție de rezultat stabilim următorii pasi spre un bebe .

Tot fertilovit m plus i-a dat si sotului din cauza spermogramei .
Lui i-a dat sa faca fsh , lh, testosteron si prolactina.
Urmeaza sa repete spermograma dupa tratamentul cu fertilovit.
iris11
Scris: Saturday, June 11, 2022 7:44 PM
Nivel

Bibii wrote:

Tot fertilovit m plus i-a dat si sotului din cauza spermogramei .
Lui i-a dat sa faca fsh , lh, testosteron si prolactina.
Urmeaza sa repete spermograma dupa tratamentul cu fertilovit.

3 luni face tratament cu fertilovit?

Soțul meu trebuie să repete spermograma ,dar nu ne permitem să așteptăm 3 luni să termine tratamentul Sper din tot sufletul sa iasă mai bine după o lună de tratament .
Bibii
Scris: Saturday, June 11, 2022 7:59 PM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2021
iris11 wrote:

Soțul meu trebuie să repete spermograma ,dar nu ne permitem să așteptăm 3 luni să termine tratamentul Sper din tot sufletul sa iasă mai bine după o lună de tratament .

Tin pumnii sa iasa bine !
Dna doctor a zis 3 luni , iar daca nu se intampla minunea ne vedem cu spermograma plus hormonalele sa vedem ce e de facut.
E greu cu rabdarea , stresul , nici nu stiu incotro s-o luam.
iris11
Scris: Saturday, June 11, 2022 8:08 PM
Nivel

Bibii wrote:

Tin pumnii sa iasa bine !
Dna doctor a zis 3 luni , iar daca nu se intampla minunea ne vedem cu spermograma plus hormonalele sa vedem ce e de facut.
E greu cu rabdarea , stresul , nici nu stiu incotro s-o luam.

Asa este, este greu dar trebuie să luptăm în continuare! Uneori obosim ,alteori ne demoralizam ,dar mergem mai departe!
Pt îmbunătățirea spermogramei am comandat o mixtura se propolis brut, miere + laptisor de matca .
Prima spermograma a iesit de prost ,fără nici un spermatozoid, însă nu a fost făcută la centru Ruam, și l-a recoltat acasă si l-au preluat după vreo 50 de minute.
Dr Voinea a recomandat să refacă într-un centru Ruam si să facă analizele hormonale ce ți-am scris. Așteptăm și sperăm toate cele bune!
freya1
Scris: Saturday, June 11, 2022 10:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
iris11 wrote:

A recomandat 3 luni deoarece atat dureaza spermatogeneza, nu se pot vedea imbunatatiri intr-o luna daca pentru a se produce spermatozoizi noi e nevoie de 3 luni. Iti spun asta ca sa nu fiti dezamagiti inutil
Alexandra3001
Scris: Monday, June 13, 2022 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/13/2022
Buna fetelor! Sunt noua in acest grup. Voiam sa va cer si voua o parere. Incercam sa facem un bebe de doar 3 luni. Abia de luna aceasta am incercat cu teste de ovulatie. Pana acum imi monitorizam doar mucusul cervical. Am un ciclu menstrual relativ neregulat, intre 28 si 31 de zile de obicei, insa am avut si unele cicluri de 24 zile( mai rar) si de 32 de zile (tot rar). Ultima menstruatie am avut-o pe 25 mai ( a inceput seara la ora 11 dar am calculat-o ca prima zi). Conform calendarului ar fi trebuit sa ovulez in data de 9 iunie si urmatoarea menstruatie sa vina in data de 23 iunie. Am inceput sa fac teste de ovulatie inca din data de 4 iunie ( adica ziua 11 a cm) insa niciunul nu a iesit pozitiv pana astazi. Am facut testele in fiecare zi la aceeasi ora(ora 18:00), iar in perioada cand se presupunea ca o sa fie ovulatia am facut chiar 2 pe zi. Toate negative, nicio liniuta nu era la fel de intensa ca cea de control. Mentionez ca sunt teste barza. Totusi, in data de 4 si 5 iunie am avut seara mucus albus de ou, dar in cantitate mica. Am reusim sa bebelim in mai multe zile (zilele 8,9, 11,14,15, 17 si 18 ale cm incercand sa acoperim ovulatia cand ar fi fost ea). Acum de 2 zile ma dor sanii desi teoretic mai sunt aproape 2 sapt pana la urmatoarea menstra. Voi ati patit sa aveti teste de ovulatie negative si totusi sa ramaneti insarcinate? Pot sa consider totusi acele zile cu mucus albus de ou zilele cu ovulatia chiar daca testele erau negative? Scuze pentru roman, as fi recunoscatoare sa primesc parerea voastra.
deme
Scris: Monday, June 13, 2022 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Alexandra3001 wrote:
Buna fetelor! Sunt noua in acest grup. Voiam sa va cer si voua o parere. Incercam sa facem un bebe de doar 3 luni. Abia de luna aceasta am incercat cu teste de ovulatie. Pana acum imi monitorizam doar mucusul cervical. Am un ciclu menstrual relativ neregulat, intre 28 si 31 de zile de obicei, insa am avut si unele cicluri de 24 zile( mai rar) si de 32 de zile (tot rar). Ultima menstruatie am avut-o pe 25 mai ( a inceput seara la ora 11 dar am calculat-o ca prima zi). Conform calendarului ar fi trebuit sa ovulez in data de 9 iunie si urmatoarea menstruatie sa vina in data de 23 iunie. Am inceput sa fac teste de ovulatie inca din data de 4 iunie ( adica ziua 11 a cm) insa niciunul nu a iesit pozitiv pana astazi. Am facut testele in fiecare zi la aceeasi ora(ora 18:00), iar in perioada cand se presupunea ca o sa fie ovulatia am facut chiar 2 pe zi. Toate negative, nicio liniuta nu era la fel de intensa ca cea de control. Mentionez ca sunt teste barza. Totusi, in data de 4 si 5 iunie am avut seara mucus albus de ou, dar in cantitate mica. Am reusim sa bebelim in mai multe zile (zilele 8,9, 11,14,15, 17 si 18 ale cm incercand sa acoperim ovulatia cand ar fi fost ea). Acum de 2 zile ma dor sanii desi teoretic mai sunt aproape 2 sapt pana la urmatoarea menstra. Voi ati patit sa aveti teste de ovulatie negative si totusi sa ramaneti insarcinate? Pot sa consider totusi acele zile cu mucus albus de ou zilele cu ovulatia chiar daca testele erau negative? Scuze pentru roman, as fi recunoscatoare sa primesc parerea voastra.

Uneori testele de ovulatie dau rateuri, mergea la monitorizare si vedeam ca am ovulat si totusi teste erau negative.
Cred ca al tau corp stie mai bine . Multa bafta si sa nu stai foarte mult pe aici :)
iris11
Scris: Monday, June 13, 2022 4:38 PM
Nivel

freya1 wrote:

A recomandat 3 luni deoarece atat dureaza spermatogeneza, nu se pot vedea imbunatatiri intr-o luna daca pentru a se produce spermatozoizi noi e nevoie de 3 luni. Iti spun asta ca sa nu fiti dezamagiti inutil

Trebuie să facă spermograma la o lună pt a vedea diagnosticul, dar va continua tratamentul.
Alexandra3001
Scris: Monday, June 13, 2022 5:22 PM
Nivel

deme wrote:

Uneori testele de ovulatie dau rateuri, mergea la monitorizare si vedeam ca am ovulat si totusi teste erau negative.
Cred ca al tau corp stie mai bine . Multa bafta si sa nu stai foarte mult pe aici :)

Multumesc frumos pentru raspuns. O sa astept sa vad cand vine menstra, atunci o sa imi dau seama cand am ovulat. Sau, in cazul mai fericit, sa nu vina.
Bia_S
Scris: Monday, June 13, 2022 6:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/27/2021
Alexandra3001 wrote:

Eu am patit cu teste de ovulatie negative si tind sa cred ca erau real negative. Am ramas insarcinata in luna in care si testele de ovulatie au iesit pozitive. In functie de varsta voastra, eu zic ca puteti sa mai incercati asa cateva luni si daca nu se intampla minunea sa incepeti investigatiile. Testele pot fi fals negative sau sa nu fi prins tu exact peak-ul. La mine problema a fost rezistenta la insulina si implicit greutatea. Mult succes.
Alexandra3001
Scris: Monday, June 13, 2022 8:11 PM
Nivel

Bia_S wrote:

Eu am patit cu teste de ovulatie negative si tind sa cred ca erau real negative. Am ramas insarcinata in luna in care si testele de ovulatie au iesit pozitive. In functie de varsta voastra, eu zic ca puteti sa mai incercati asa cateva luni si daca nu se intampla minunea sa incepeti investigatiile. Testele pot fi fals negative sau sa nu fi prins tu exact peak-ul. La mine problema a fost rezistenta la insulina si implicit greutatea. Mult succes.

Multumesc frumos pentru raspuns. Eu am 30, sotul 31. M-am gandit ca nu am prins peak-ul(stiu ca unele femei il au foarte scurt, de cateva ore) sau ca nu am ovulat luna asta. De obicei corpul imi spune clar cand e ovulatia, am mucus fertil evident(2 zile apos apoi albus de ou), uneori si cu mic spotting sau crampe pe partea cu ovarul. Luna asta a fost putin diferit, doar putin mucus albus de ou in zilele 11 si 12 ale cm, apoi foarte putin mucus albicios zilnic. Poate si stresul din cauza ca ne dorim mult bebe ma face sa nu interpretez bine lucrurile. O sa mai incerc si luna viitoare cu testele de ovulatie, eventual o sa le incep imediat dupa menstra ca sa ma lamuresc. Tot ce pot sa fac acum este sa astept menstra.
iris11
Scris: Tuesday, June 14, 2022 11:24 AM
Nivel

Bia_S wrote:

Bia cum ai reusit sa scazi rezistența la insulina ?
Bia_S
Scris: Tuesday, June 14, 2022 12:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/27/2021
Am primit tratament cu metformin. Nu stiu daca a scazut sau nu pt ca nu am repetat analiza, dar a aparut ovulatia. Medicul a zis ca metformin isi face efectul cam dupa 5-6 luni si asa a fost si la mine.
Utilizatori in acelasi subiect
Gaby 41, Iudita , Rebecca10
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.