|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
|
Irina, felicitari! Sarcina usoara! Am intrat fix sa vad daca ai postat beta. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1033
| super a crescut beta !! |
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1933
|
Fabulos 🥰🥰 |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Multumesc fetelor |
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| Irinan wrote:Multumesc Ellena Felicitari și sarcina usoara. |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| Irina felicitări!Te așteptăm la graviduțe! |
| Gaby 41 wrote:Irina felicitări!Te așteptăm la graviduțe! Astept si beta de luni Gabi |

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 366
|
Suuuper! Ma bucur mult , o să fie bine până la capăt |
| iris11 wrote:Suuuper! Ma bucur mult , o să fie bine până la capăt Doamne ajuta pt toate noi |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/3/2022 Mesaje: 6
| Felicitări Irina!
|
| iris11 wrote:
Buna si bine ai venit! Ședere scurtă. De unde esti ? Eu sunt din Târgu Mureș poate suntem mai aproape și ne putem ajuta cu sfaturi .
Salut Iris! Nu sunt din zona. La Tg Mures am fost pentru primul fiv,nereusit din pacate. |

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 366
| Cataleya wrote: Salut Iris! Nu sunt din zona. La Tg Mures am fost pentru primul fiv,nereusit din pacate.
Imi pare rau pt nereușită. Eu am zis ca urmatoarea spermograma să îl facă la Zygota , apoi dacă va fi caz de inseminare sau fiv am opta pt Sibiu . |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Cataleya... la Cluj sunt 2 clinici RUAM: Venus Med si Regina Maria. |
|
| Bia_S wrote:Cataleya... la Cluj sunt 2 clinici RUAM: Venus Med si Regina Maria. Anul acesta ma gandeam sa accesam acel program din partea Ministerului sănătății. Am sunat la Regina Maria dar au spus ca ei nu lucreaza cu acesta(cu toate ca pe site nu asa scrie) . De clinica Venus Med...nu stiu nimic
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Cataleya wrote: Anul acesta ma gandeam sa accesam acel program din partea Ministerului sănătății. Am sunat la Regina Maria dar au spus ca ei nu lucreaza cu acesta(cu toate ca pe site nu asa scrie) . De clinica Venus Med...nu stiu nimic
Bun venit si sa sari gardul cat de iute! Nici o clinica din Cluj nu poate face momentan FIV cu programul Ministerului, deoarece nu au inca 5 ani pe piata. Unde ai facut primul FIV si cu cine? |
|
|