Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
iris11
Scris: Thursday, June 2, 2022 3:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
Lili Eu wrote:
. Îmi cer scuze că mă bag :( fostul meu soț avea azospermie cu șanse de 6% de a procrea. in 15 ani de căsătorie cu toate tratamentele nu am rămas niciodată însărcinată 😞 poate acum sunt alte șanse nu știu ce să zic ..medicina a evoluat. și poate aveți șanse la bebe...știu ce înseamnă să îți dorești un bebe😞 cu al 2 soț rămâneam dar nu îi puteam ține. eu am reușit la a 4 sarcina. sper că nu am deranjat ...îmi cer scuze dacă m-am băgat că musca in lapte.😞🤗

Buna, nu te-ai băgat deloc , aici discutăm liber. I s-a recomandat încă o spermograma, și analize hormonale. Azi la urolog i s-a spus că are testiculele mai mici decât normalul .
Nu mai stiu ce sa cred ,decât să îl oblig sa cercetăm mai departe
Lili Eu
Scris: Thursday, June 2, 2022 3:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
iris11 wrote:

Buna, nu te-ai băgat deloc , aici discutăm liber. I s-a recomandat încă o spermograma, și analize hormonale. Azi la urolog i s-a spus că are testiculele mai mici decât normalul .
Nu mai stiu ce sa cred ,decât să îl oblig sa cercetăm mai departe
Mă bucur.te înțeleg perfect. Fostul meu la început a acceptat analizele tratamentul dat...și după ultimul tratament nici o schimbare in spermograma...și sa găsit o Dr binevoitoare să îi explice cum stă "treabă" să nu se mai chinuie cu tratamentele că nu are rost 😞 că ar fi ceva din naștere la el. cum s-ar naște un om fără o mână...și tot faci tratament să îți crească....și nu a mai vrut să facă nimic după 😞 poate acum sunt alte oportunități alte tratamente ...nu știu ce să zic ...
iris11
Scris: Thursday, June 2, 2022 3:58 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Mă bucur.te înțeleg perfect. Fostul meu la început a acceptat analizele tratamentul dat...și după ultimul tratament nici o schimbare in spermograma...și sa găsit o Dr binevoitoare să îi explice cum stă "treabă" să nu se mai chinuie cu tratamentele că nu are rost 😞 că ar fi ceva din naștere la el. cum s-ar naște un om fără o mână...și tot faci tratament să îți crească....și nu a mai vrut să facă nimic după 😞 poate acum sunt alte oportunități alte tratamente ...nu știu ce să zic ...

Vedem , urmează să facă analizele hormonale, și să refacă spermograma ,apoi vedem încotro să o luăm. Eu tot ce sper macar prin biopsie să îi poată găsii spermatoizi să facem fiv cu icsi . Sunt dispusă să lupt cu el pana reușim
Lili Eu
Scris: Thursday, June 2, 2022 4:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
iris11 wrote:

Vedem , urmează să facă analizele hormonale, și să refacă spermograma ,apoi vedem încotro să o luăm. Eu tot ce sper macar prin biopsie să îi poată găsii spermatoizi să facem fiv cu icsi . Sunt dispusă să lupt cu el pana reușim
Așa! să nu vă pierdeți speranța. o să vine și bebe cu siguranță 🤗☀️
Irinan
Scris: Thursday, June 2, 2022 9:56 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Lili Eu wrote:
Felicitări irinaaa .. să de-a Dumnezeu să stea bebe lipit bine in burtica..majoreta alcool nu știu dacă mă mai tineri minte sunt veterana Lol

Multumesc mult Lilicoeur te tin minte cum sa nu, si iti stiu povesteaCheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, June 2, 2022 9:57 PM
Nivel

iris11 wrote:

Doamne ajuta Iris..Cheek Kiss
iris11
Scris: Thursday, June 2, 2022 10:04 PM
Nivel

Cheek Kiss
Irinan wrote:

Doamne ajuta Iris..Cheek Kiss
Andreea_neacsu
Scris: Friday, June 3, 2022 12:21 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Irinus , ai mai facut vreun test ? sau beta ? 😍😍
Andreeax
Scris: Friday, June 3, 2022 12:54 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Irinan wrote:

Am facut Roser.. doar ca vreau sa ma mentin rezervata inca. Stau cu inima cat un purice. I am dat mesaj la dr, dar mi a zis sa fac beta pe 4, sa astept.. stim toate ca un test pozitiv, nu garanteaza nimic, dar sunt pe drumul cel buncoeur de acum pot doar sa astept..

Irina Love Cheek Kiss wow ,felicitari!!!
Alinush
Scris: Friday, June 3, 2022 8:25 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/13/2022
Buna dragele mele...voi a ți avut simptome specifice înainte de a afla de bebe? Eu de 7 ani după primul băiat nu am mai rămas...de un an de zile suntem "puși pe treabă" intens dar nimic inca ...mereu sunt dezamăgită😔
Irinan
Scris: Friday, June 3, 2022 8:32 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Irinus , ai mai facut vreun test ? sau beta ? 😍😍

Am facut beta ieri. Dar la un laborator care nu e deschis maine, asa ca o sa fac maine si luni la acelasi laborator sa vedem evolutiacoeur
P.s. ieri aveam 10 zile de la transfer

Irinan attached the following image(s):
screenshot_20220602-215438_samsung notes.jpg

Irinan
Scris: Friday, June 3, 2022 8:33 AM
Nivel

Andreeax wrote:

Irina Love Cheek Kiss wow ,felicitari!!!

Multumeac mult AndreeaCheek Kiss
Oana.c
Scris: Friday, June 3, 2022 8:39 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Irinan wrote:

Am facut beta ieri. Dar la un laborator care nu e deschis maine, asa ca o sa fac maine si luni la acelasi laborator sa vedem evolutiacoeur

Felicitari Irina !!!! Sa creasca beta frumos ! 🎀
Bia_S
Scris: Friday, June 3, 2022 8:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/27/2021
Super Irina. Doamne ajuta sa creasca beta frumos in continuare🤗
deme
Scris: Friday, June 3, 2022 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Irinan wrote:

❤❤❤
Utilizatori in acelasi subiect
Capsunica2024, Cris567, Iudita
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.