|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 365
| Lili Eu wrote:. Îmi cer scuze că mă bag :( fostul meu soț avea azospermie cu șanse de 6% de a procrea. in 15 ani de căsătorie cu toate tratamentele nu am rămas niciodată însărcinată 😞 poate acum sunt alte șanse nu știu ce să zic ..medicina a evoluat. și poate aveți șanse la bebe...știu ce înseamnă să îți dorești un bebe😞 cu al 2 soț rămâneam dar nu îi puteam ține. eu am reușit la a 4 sarcina. sper că nu am deranjat ...îmi cer scuze dacă m-am băgat că musca in lapte.😞🤗
Buna, nu te-ai băgat deloc , aici discutăm liber. I s-a recomandat încă o spermograma, și analize hormonale. Azi la urolog i s-a spus că are testiculele mai mici decât normalul . Nu mai stiu ce sa cred ,decât să îl oblig sa cercetăm mai departe |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| iris11 wrote:
Buna, nu te-ai băgat deloc , aici discutăm liber. I s-a recomandat încă o spermograma, și analize hormonale. Azi la urolog i s-a spus că are testiculele mai mici decât normalul . Nu mai stiu ce sa cred ,decât să îl oblig sa cercetăm mai departe
Mă bucur.te înțeleg perfect. Fostul meu la început a acceptat analizele tratamentul dat...și după ultimul tratament nici o schimbare in spermograma...și sa găsit o Dr binevoitoare să îi explice cum stă "treabă" să nu se mai chinuie cu tratamentele că nu are rost 😞 că ar fi ceva din naștere la el. cum s-ar naște un om fără o mână...și tot faci tratament să îți crească....și nu a mai vrut să facă nimic după 😞 poate acum sunt alte oportunități alte tratamente ...nu știu ce să zic ... |
| Lili Eu wrote: Mă bucur.te înțeleg perfect. Fostul meu la început a acceptat analizele tratamentul dat...și după ultimul tratament nici o schimbare in spermograma...și sa găsit o Dr binevoitoare să îi explice cum stă "treabă" să nu se mai chinuie cu tratamentele că nu are rost 😞 că ar fi ceva din naștere la el. cum s-ar naște un om fără o mână...și tot faci tratament să îți crească....și nu a mai vrut să facă nimic după 😞 poate acum sunt alte oportunități alte tratamente ...nu știu ce să zic ...
Vedem , urmează să facă analizele hormonale, și să refacă spermograma ,apoi vedem încotro să o luăm. Eu tot ce sper macar prin biopsie să îi poată găsii spermatoizi să facem fiv cu icsi . Sunt dispusă să lupt cu el pana reușim |
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| iris11 wrote:
Vedem , urmează să facă analizele hormonale, și să refacă spermograma ,apoi vedem încotro să o luăm. Eu tot ce sper macar prin biopsie să îi poată găsii spermatoizi să facem fiv cu icsi . Sunt dispusă să lupt cu el pana reușim
Așa! să nu vă pierdeți speranța. o să vine și bebe cu siguranță 🤗☀️ |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Lili Eu wrote: Felicitări irinaaa .. să de-a Dumnezeu să stea bebe lipit bine in burtica.. nu știu dacă mă mai tineri minte sunt veterana Multumesc mult Lili te tin minte cum sa nu, si iti stiu povestea |
| iris11 wrote:
Vedem , urmează să facă analizele hormonale, și să refacă spermograma ,apoi vedem încotro să o luăm. Eu tot ce sper macar prin biopsie să îi poată găsii spermatoizi să facem fiv cu icsi . Sunt dispusă să lupt cu el pana reușim
Doamne ajuta Iris.. |
| Irinan wrote:Doamne ajuta Iris.. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 951
| Irinus , ai mai facut vreun test ? sau beta ? 😍😍 |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Irinan wrote:Am facut Roser.. doar ca vreau sa ma mentin rezervata inca. Stau cu inima cat un purice. I am dat mesaj la dr, dar mi a zis sa fac beta pe 4, sa astept.. stim toate ca un test pozitiv, nu garanteaza nimic, dar sunt pe drumul cel bun de acum pot doar sa astept..
Irina wow ,felicitari!!! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/13/2022 Mesaje: 40
| Buna dragele mele...voi a ți avut simptome specifice înainte de a afla de bebe? Eu de 7 ani după primul băiat nu am mai rămas...de un an de zile suntem "puși pe treabă" intens dar nimic inca ...mereu sunt dezamăgită😔 |
| Andreea_neacsu wrote:Irinus , ai mai facut vreun test ? sau beta ? 😍😍 Am facut beta ieri. Dar la un laborator care nu e deschis maine, asa ca o sa fac maine si luni la acelasi laborator sa vedem evolutia P.s. ieri aveam 10 zile de la transfer Irinan attached the following image(s):
|
| Andreeax wrote: Irina wow ,felicitari!!! Multumeac mult Andreea |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Irinan wrote:Am facut beta ieri. Dar la un laborator care nu e deschis maine, asa ca o sa fac maine si luni la acelasi laborator sa vedem evolutia P.s. ieri aveam 10 zile de la transfer Felicitari Irina !!!! Sa creasca beta frumos ! 🎀 |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Super Irina. Doamne ajuta sa creasca beta frumos in continuare🤗 |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1928
| Irinan wrote:Am facut beta ieri. Dar la un laborator care nu e deschis maine, asa ca o sa fac maine si luni la acelasi laborator sa vedem evolutia P.s. ieri aveam 10 zile de la transfer
❤❤❤ |
|
Capsunica2024, Cris567, Iudita |