|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Maria.mmh wrote:Fetelor, out of topic...aveți recomandare de un medic alergolog bun în București? Alergia soțului a luat-o razna, mereu pățește asa când se încălzește afara, însă de data asta l-a luat rău. Încă nu știm la ce e alergic (eu bănuiesc polen sau praf) pentru ca nu am reușit sa îl urnesc la medic. A cerut singur acum Polenul e in top perioada asta.. multa sanatate sotului tau |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| MissyAM wrote:
Mersi mult pt raspuns, Freya! Pot sa te intreb daca tu ai luat cumva un tratament in sarcina pt mutatiile astea doua sau e pur si simplu e o chestiune de noroc cu ele? Citesc o gramada de pareri contradictorii pe tema asta si nu prea stiu ce sa mai cred. Unii doctori zic ca e ceva ft usor si nu recomanda nimic daca nu ai vreo mutatie pe factor V si II, altii te trec pe clexane daca ai doar MTHFR. Eu am vazut ca se pierd sarcini si cu si fara clexane. Ginecologul meu mi-a spus cu jumatate de gura ca pot sa incerc aspenter.Iar cu spermatozoizii aia cu malformatii nu stiu, sper sa te auda Dumnezeu si sa trag si eu lozul castigator in curand ca pana acum numai ghinioane avui.
Am luat doar aspenter, dar asta din cauza varstei si am facut regulat analize de coagulare. Dr hematolog care m-a urmarit, Simona Avram, nu considera MTHFR si PAI trombofilie si e una din cele mai bune in domeniu. Multi hematologi dau clexane ca sa fie si "la cererea pacientelor", mie una nu mi s-a parut ok sa il iau degeaba, am avut mare incredere in ea si a fost ok |
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| Irinan wrote:Bine ai venit si sa te citim cu vesti bune
Bine v-am gasit si doamne ajuta cu vestile alea bune. Sa fie pt toata lumea! Am citit ca maine ai ET. Multa bafta, iti tin pumnii!! |
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| freya1 wrote:
Am luat doar aspenter, dar asta din cauza varstei si am facut regulat analize de coagulare. Dr hematolog care m-a urmarit, Simona Avram, nu considera MTHFR si PAI trombofilie si e una din cele mai bune in domeniu. Multi hematologi dau clexane ca sa fie si "la cererea pacientelor", mie una nu mi s-a parut ok sa il iau degeaba, am avut mare incredere in ea si a fost ok
Ma bucur sa vad ca se poate o sarcina si fara clexane in cazuri din astea. Nu ma incanta ft mult ideea dar de nevoie as face orice. Dupa 2 sarcini pierdute suflu si in iaurt si as vrea sa am totul sub control..sau pe cat se poate,na . Acum, daca sarcinile se pierd din cauza anomaliilor cromozomiale nu prea e de ajutor mai nimic. Eu mi-am facut programare la Antochi Emilia la RM despre care am citit pareri destul de bune. Sper sa imi inspire incredere ca sa ma las si eu pe mana ei. |
|
Inregistrat: 4/19/2021 Mesaje: 53
| Irinan wrote:Sa fie cu succes
Mulțumesc Irinan!!! La fel și tie! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Succes azi Irina! Sa fie cu noroc!🤗 |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1896
| Irina 🍀🍀🍀❤ |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Irina, te aștept cu vești bune 🥰🥰 |
|
| Bia_S wrote:Succes azi Irina! Sa fie cu noroc!🤗 |
|
| |
|
| MariaS wrote:Irina, te aștept cu vești bune 🥰🥰 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 833
| succes Irina! sa dea dzeu sa vii cu vesti bune !! 🥰 |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1541
| Irina mult Noroc!!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 364
| Irina ținem pumnii strânși! Sa fie cu noroc!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 364
| deme wrote:
Îmi pare rau Iris, imi imaginez cum te simti. Poate luna următoare este cu noroc 🍀
A fost prima lună în care " m-a lovit " atât de tare ...greu ...dar ma ridic |
|
Andreea_neacsu, Rebecca10 |