|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3020
| Gaby 41 wrote:Irina,Deme să fie cu noroc!
multumesc Gaby |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 718
| deme , Irina ! multa bafta |
| Andreea_neacsu wrote:deme , Irina ! multa bafta
multumesc Andreea |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/23/2022 Mesaje: 37
| Irinan wrote:Sa fie cu noroc si cu vesti bune Oana  eu sunt a 3 zi de cm, am inceput tratamentul ,vineri, in ziua 9 am prima monitorizare. Vineri dimineata dozez estradiolul si progesteronul si vedem cand facem transferul
Doamne-ajută! să fie cu ochișori frumosi de bebeluș! |

Inregistrat: 4/20/2022 Mesaje: 10
| Bună fetelor, eu sunt azi în ziua a 7 de la un transfer cu embrion de ziua a 5 și nu am nici un simptom, sunt îngrijorată deoarece în noaptea zile a 5 am avut un pic de febră , mă simțeam ferbinte și tremurici, febră spre dimineață a dispărut ca și cum nici nu a fost , azi noapte am transpirat atât de tare că am udat pijama, oare pot fi astea simptome a mai avut cineva așa ceva? Sau e doar o răceală? Mai pot spera? Mulțumesc |

Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 718
| Albinutza35 wrote:Bună fetelor, eu sunt azi în ziua a 7 de la un transfer cu embrion de ziua a 5 și nu am nici un simptom, sunt îngrijorată deoarece în noaptea zile a 5 am avut un pic de febră , mă simțeam ferbinte și tremurici, febră spre dimineață a dispărut ca și cum nici nu a fost , azi noapte am transpirat atât de tare că am udat pijama, oare pot fi astea simptome a mai avut cineva așa ceva? Sau e doar o răceală? Mai pot spera? Mulțumesc
heei , dar speranta moare ultima! sigur ca poti spera in continuare! nu te lasa dezamagita doar pt ca nu ai simptome !! eu nu am avut absolut nimic , nimic nimic nimic si noroc cu Irina ca ea a insistat sa fac totusi un test de sarcina ! |
| InaLina wrote:
Doamne-ajută! să fie cu ochișori frumosi de bebeluș!
Multumesc Ina |
| Albinutza35 wrote:Bună fetelor, eu sunt azi în ziua a 7 de la un transfer cu embrion de ziua a 5 și nu am nici un simptom, sunt îngrijorată deoarece în noaptea zile a 5 am avut un pic de febră , mă simțeam ferbinte și tremurici, febră spre dimineață a dispărut ca și cum nici nu a fost , azi noapte am transpirat atât de tare că am udat pijama, oare pot fi astea simptome a mai avut cineva așa ceva? Sau e doar o răceală? Mai pot spera? Mulțumesc Speranta e cu noi mereu ziua 7 cu embrion de ziua 5 ai putea incerca si un test de sarcina sa fie cu ochisori |
| Andreea_neacsu wrote:heei , dar speranta moare ultima! sigur ca poti spera in continuare! nu te lasa dezamagita doar pt ca nu ai simptome !! eu nu am avut absolut nimic , nimic nimic nimic si noroc cu Irina ca ea a insistat sa fac totusi un test de sarcina !
|
| deme wrote:Irina cum esti? Noi maine plecam la Iași 😊 La ce ora ai programare maine Oana? Te asteptam cu vesti |

Inregistrat: 4/20/2022 Mesaje: 10
| Vă mulțumesc fetelor, dar cred că pur și simplu am o răceală 😔 de aseară mă doare în gât simt o uscăciune , acum spre dimineață ma mai lăsat , noapte iar am transpirat dar foarte puțin , de alte simptome nici vorbă nici măcar sânii nu mă dor sunt moi chiar dacă pun progesteron de două în zi , sunt foarte descurajata 😢😢 mă simt goală pe dinăuntru 😭😭 îmi vine să plâng în continuu |
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1110
| Irinan wrote:La ce ora ai programare maine Oana? Te asteptam cu vesti
Suntem aici, 10:30 :) bineînțeles ca am ajuns cu 40min mai devreme . Emotii mari 🙈 |
| deme wrote:
Suntem aici, 10:30 :) bineînțeles ca am ajuns cu 40min mai devreme . Emotii mari 🙈
|
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 955
| Deme tin pumnii! Zi-i lui Maftei ca a zis Clara ca vrea parteneri de joaca! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 132
| deme wrote:
Suntem aici, 10:30 :) bineînțeles ca am ajuns cu 40min mai devreme . Emotii mari 🙈
Tinem pumnii tare tare ! |
|
Alinush, InaLina |