|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 151
| 🙏🏻Se zice ca azi, 05 Mai, are putere rugăciunea Sfantului Efrem Cel Nou, tămăduitor al infertilităţii care vindecă nerodirea mamelor ce nu pot avea copii. Să ne fie de folos ! |
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 149
| Buna fetelor... am fost acum la medic si nu s-a vazut nimic in uter, doar endometru decidualizat de 14 mm si corp galben chisticizat de 2 cm. Mi-a dat arefam 1 seara, no spa la nevoie. M-a chemat peste 2 sapt. Sunt f ingrijorata... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Bia_S wrote:Buna fetelor... am fost acum la medic si nu s-a vazut nimic in uter, doar endometru decidualizat de 14 mm si corp galben chisticizat de 2 cm. Mi-a dat arefam 1 seara, no spa la nevoie. M-a chemat peste 2 sapt. Sunt f ingrijorata...
Este foarte devreme sa se vada ceva la eco, parerea mea. Pune arefam si nu te ingrijora acum din cauza asta |
| Multumesc Maria... stiu ca e prea devreme, eram pregatita ca nu se vede mare lucru, dar ma ingrijoreaza corpul galben chisticizat. Medicul a incercat sa ma incurajeze, a zis sa iau Arefam in caz ca corpul galben nu poate sa produca suficient progesteron pt ca e chisticizat. Sper sa nu fie extrauterina... |
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1115
| Irina cum esti? Noi maine plecam la Iași 😊 |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2928
| Bia_S wrote:Multumesc Maria... stiu ca e prea devreme, eram pregatita ca nu se vede mare lucru, dar ma ingrijoreaza corpul galben chisticizat. Medicul a incercat sa ma incurajeze, a zis sa iau Arefam in caz ca corpul galben nu poate sa produca suficient progesteron pt ca e chisticizat. Sper sa nu fie extrauterina...
Bia, chistul de corp galben e ceva comun, nimic ingrijorator, si eu am avut si a fost ok, nici nu am luat supliment de progesteron |

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/23/2022 Mesaje: 58
| Bia_S wrote:Multumesc Maria... stiu ca e prea devreme, eram pregatita ca nu se vede mare lucru, dar ma ingrijoreaza corpul galben chisticizat. Medicul a incercat sa ma incurajeze, a zis sa iau Arefam in caz ca corpul galben nu poate sa produca suficient progesteron pt ca e chisticizat. Sper sa nu fie extrauterina...
Draga mea, nu te descuraja. Încă puțină răbdare. Suntem alături de tine. 🤗🤗
Deme Drum bun și mult succes. 🤗🤗 |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3045
| deme wrote:Irina cum esti? Noi maine plecam la Iași 😊 Sa fie cu noroc si cu vesti bune Oana eu sunt a 3 zi de cm, am inceput tratamentul ,vineri, in ziua 9 am prima monitorizare. Vineri dimineata dozez estradiolul si progesteronul si vedem cand facem transferul |
| Irinan wrote:Sa fie cu noroc si cu vesti bune Oana  eu sunt a 3 zi de cm, am inceput tratamentul ,vineri, in ziua 9 am prima monitorizare. Vineri dimineata dozez estradiolul si progesteronul si vedem cand facem transferul
Super !!! Iti tin pumnii, pacat ca nu reușim sa ne vedem 🤗 |
|
| Va multumesc mult pentru incurajari 🤗🤗🤗 Deme, Irina va doresc din tot sufletul sa reusiti cat de repede🤗 |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1474
| Irina,Deme să fie cu noroc! |
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 151
| deme wrote:Irina cum esti? Noi maine plecam la Iași 😊
Deme drum bun si mult muuuult succes ! Așteptăm vești bune!Iti ținem pumnii strânși maxim! O sa fie cu reușită de data asta 🥰 |
|
| Mulțumesc fetelor, am putine emotii insa trag speranta sa fie bine 🍀 |
|
| deme wrote:
Super !!! Iti tin pumnii, pacat ca nu reușim sa ne vedem 🤗
Eu abia saptamana cealalta o sa trebuiasca sa merg la Iasi, pe 13 fac monotorizarea la Sv. Mi ar fi placut sa ne vedem |
|
| Bia_S wrote:Va multumesc mult pentru incurajari 🤗🤗🤗 Deme, Irina va doresc din tot sufletul sa reusiti cat de repede🤗 Multumesc Bia si de la tine speram sa citim vesti bune |
|
InaLina, Nicaieri88 |