|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:Poate ne vedem pe la Iași :) oricum eu o sa fiu acolo pe 10 si 11 !
Va doresc un Paște liniștit alături de persoanele dragi voua ❤ Mie pe 5 mai ar trebui sa mi apara cm ul.. nu stiu la ET cum sunt monitorizarile |
| Oanaiuliana wrote:Fetelor voi cu cât timp înainte de menstruație ați avut cel mai devreme crampe/dureri de burta? Eu de obicei am doar înainte cu maxim o zi .... acum teoretic sunt în z 10-11 dpo....și m-am trezit de dimineata cu crampe... au trecut după vreo 2 ore... ca orice aspiranta ma gândeam la implantare voi ce părere aveți? Eu cam cu o saptamana inainte am crampe |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/9/2020 Mesaje: 167
| Hristos a Inviat, dragele mele! sper ca iepurașul să tina cont de dorintele noastre si sa ne aduca cele 2 liniute mult asteptate cat de curand! Va îmbrățișez! |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1893
| Irinan wrote:Mie pe 5 mai ar trebui sa mi apara cm ul.. nu stiu la ET cum sunt monitorizarile
🤗🤗 |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1541
| Elena 10 cum ești,ai fost la eco? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/23/2022 Mesaje: 69
| Hristos a înviat!
Am mai urmărit conversația voastră pe aici, m-am bucurat și întristat pt voi, în funcție de vesti, vă țin pumnii, dar cum nu sunt într-o stare foarte bună din mai multe motive, nu am mai scris nimic deocamdată.
La mine nici un pic de noroc până acum, deși am tot încercat și speram la o minune, cum li s-a întâmplat altora înainte de tratament, dar nu a fost să fie.
Mai e foarte puțin până merg și eu la prima vizită la Embryos, chiar luni, pe 2, și am numai emoții. Mama îmi tot spune că să gândesc pozitiv dar nu reușesc de loc.
Iar de el m-am tot rugat de o lună să își facă noua spermogramă și încă nu s-a programat și mi-e ca durează mult până prinde rand și luni n-o să am și rezultatele lui să le prezint la Dr Veliscu și iar pierdem timp... N-a mai luat nici tratamentul cu Profertil de loc, pe care deja abia îl lua sporadic, tot uita să ia pastila, când a fost plecat câteva săptămâni de acasă a uitat pastilele și a durat până a cumpărat altele că l-am bătut eu mult la cap. Acum nici nu mai ia de loc, că el e sceptic și nu crede că ajuta cu ceva. Apoi a avut o infecție urinară tratată cu pastile cu merișor și nu a mai făcut nici un test să vedem cum stăm cu asta...
Deja sunt foarte stresată și mi-e că numai stresul ăsta enorm și o să ne compromită șansele și așa firave, ceea ce, în mod ironic mă stresează și mai tare și nu știu cum să mai controlez toată avalanșa asta de sentimente negative... Nu vreau să vă molipsesc de starea asta, dar nu știu, voi ce faceți să vă ridicați moralul? |
|
| Apropo de spermogramă, ce altceva ar mai trebui să ceară el, ca să încercăm să facem cât mai multe teste dacă nu toate dintr-un foc, să accelerăm totuși cât de cât procesul? Spermogramă și spermocultură, dar să ceară și halosperm? Altceva? Pe alea de Chlamydia le-a făcut în Ianuarie și încă sunt valabile până în iunie.
Pt mine mă tot gândisem să cer și o histeroscopie exploratorie deocamdată, operațiile fiind foarte riscante. Adică doar să se uite, fără să taie nimic, doar ca să vad cum se prezintă uterul, dacă e ceva de scos neapărat. Dar când am văzut cât costă numai asta m-am speriat! M-am gândit că dacă găsește ceva și nu scoate atunci, pe urmă mă sfătuiesc cu medicul și dacă îmi spune că trebuie neapărat tăiat atunci mai dau încă odată 3000 - 4000 de lei ca să îmi mai facă una cu operație, și asta ar fi prea mult, și așa tragem de bani... Așa că am decis să vb mai întâi cu Dr Veliscu și să merg pe mâna ei.
În rest, Elena10, sper să meargă bine sarcina, eu îți țin pumnii. 🤗
Tuturor celorlalte aspirante, succes, vă îmbrățișez pe toate. ❤️ |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1893
| InaLina wrote:Hristos a înviat!
Am mai urmărit conversația voastră pe aici, m-am bucurat și întristat pt voi, în funcție de vesti, vă țin pumnii, dar cum nu sunt într-o stare foarte bună din mai multe motive, nu am mai scris nimic deocamdată.
La mine nici un pic de noroc până acum, deși am tot încercat și speram la o minune, cum li s-a întâmplat altora înainte de tratament, dar nu a fost să fie.
Mai e foarte puțin până merg și eu la prima vizită la Embryos, chiar luni, pe 2, și am numai emoții. Mama îmi tot spune că să gândesc pozitiv dar nu reușesc de loc.
Iar de el m-am tot rugat de o lună să își facă noua spermogramă și încă nu s-a programat și mi-e ca durează mult până prinde rand și luni n-o să am și rezultatele lui să le prezint la Dr Veliscu și iar pierdem timp... N-a mai luat nici tratamentul cu Profertil de loc, pe care deja abia îl lua sporadic, tot uita să ia pastila, când a fost plecat câteva săptămâni de acasă a uitat pastilele și a durat până a cumpărat altele că l-am bătut eu mult la cap. Acum nici nu mai ia de loc, că el e sceptic și nu crede că ajuta cu ceva. Apoi a avut o infecție urinară tratată cu pastile cu merișor și nu a mai făcut nici un test să vedem cum stăm cu asta...
Deja sunt foarte stresată și mi-e că numai stresul ăsta enorm și o să ne compromită șansele și așa firave, ceea ce, în mod ironic mă stresează și mai tare și nu știu cum să mai controlez toată avalanșa asta de sentimente negative... Nu vreau să vă molipsesc de starea asta, dar nu știu, voi ce faceți să vă ridicați moralul?
Buna, tine-te de capul lui, copiii se fac in 2 ! Mai mult te stresezi si clar nu ies lucrurile. Cand o sa ajungă la dr sa ii spuna clar ca daca el nu isi face partea lui, care sa fim serioși este ffffoooarte lejera comparativ cu ce induram noi, nu ajungeți nicăieri! Si al meu facea la început figuri cum ca altii de vârstă noastră reusesesc, ca ma stresez degeaba si cand colo ce sa vezi, acum el mi-a zis sa mai cerem o parere si sa mergem la Iași. Sa faca spermograma, spermocultura, halosperm. Curaj si trage-i una peste ceafa! |
|
| deme wrote:
Buna, tine-te de capul lui, copiii se fac in 2 ! Mai mult te stresezi si clar nu ies lucrurile. Cand o sa ajungă la dr sa ii spuna clar ca daca el nu isi face partea lui, care sa fim serioși este ffffoooarte lejera comparativ cu ce induram noi, nu ajungeți nicăieri! Si al meu facea la început figuri cum ca altii de vârstă noastră reusesesc, ca ma stresez degeaba si cand colo ce sa vezi, acum el mi-a zis sa mai cerem o parere si sa mergem la Iași. Sa faca spermograma, spermocultura, halosperm. Curaj si trage-i una peste ceafa!
Da, Deme, știu. I-am tot zis, ideea e că el face dacă îi zic, dar trebuie să mă țin de el fiindcă nu ține minte mai nimic, e numai cu munca tot timpul și nu mai vede altceva.
Deja ajunsesem la un pas de cădere nervoasă acu două săptămâni, îl anunțaseră că trebuie să plece timp de vreo 2 luni cu serviciul în afara țării exact în mai, adică tocmai când noi trebuie să începem să mergem la clinică! După ce am așteptat mai bine de 3 luni să vină ziua primei programări... Am zis că văd negru în fața ochilor, dar m-am luat de el și s-a dat peste cap, s-a certat și cu șeful, nu pleacă nicăieri până nu terminăm procedurile.
Acu am dat telefoane și l-am programat la spermogramă, spermocultură, halosperm și test MAR joia asta, tot la Embryos că e mai aproape de noi și ieșim mult mai ieftin. Dacă mai citește cineva pe aici și vrea să știe, la Embryos toate astea sunt 731 (la Wellborn era 750 fără MAR).
Și prima noastră vizită la Embryos e 450 lei, plus încă 200 ecografia transvaginală (deși eu asta va tb să amân, că pică in ziua 1 cm). |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Buna fetelor,am postat pe 20 Aprilie în legătură cu nasa mea care a făcut inseminare și ii dăduse valoare la beta 2,88 parcă dar era prea devreme facuta, astăzi și.a făcut beta și are valoare din poza,ce credeți este gravida?eu nu îmi pot da seama la valoare asta medicul ginecolog i.a mai spus sa repete joi
https://ibb.co/2qXXPrB |
|
| AliciaAlicia wrote:Buna fetelor,am postat pe 20 Aprilie în legătură cu nasa mea care a făcut inseminare și ii dăduse valoare la beta 2,88 parcă dar era prea devreme facuta, astăzi și.a făcut beta și are valoare din poza,ce credeți este gravida?eu nu îmi pot da seama la valoare asta medicul ginecolog i.a mai spus sa repete joi https://ibb.co/2qXXPrB Ar fi trebuit sa fie mult mai mare valoarea Alicia.., nu stiu ce sa zic. Cel mai bine e sa repete in dinamica ,dar sa fie rezervata |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 828
| tot asa ca Irina zic si eu nu ma pricep la inseminari sau fiv absolut deloc , dar cred ca ar fi trebuit sa fie mai mare beta . in ce zi de la inseminare este ? sa mai faca beta inca de vreo 2 ori sa vada cum creste |
|
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Andreea_neacsu wrote:tot asa ca Irina zic si eu nu ma pricep la inseminari sau fiv absolut deloc , dar cred ca ar fi trebuit sa fie mai mare beta . in ce zi de la inseminare este ? sa mai faca beta inca de vreo 2 ori sa vada cum creste Inseminarea a făcut-o pe 11 aprilie, primul beta valorea 2.88 pe data de 20, doctorul a spus ca e făcut prea devreme a mai făcut astăzi beta care e 5.81 iar joi îl repeta |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| InaLina wrote:Apropo de spermogramă, ce altceva ar mai trebui să ceară el, ca să încercăm să facem cât mai multe teste dacă nu toate dintr-un foc, să accelerăm totuși cât de cât procesul? Spermogramă și spermocultură, dar să ceară și halosperm? Altceva? Pe alea de Chlamydia le-a făcut în Ianuarie și încă sunt valabile până în iunie.
Pt mine mă tot gândisem să cer și o histeroscopie exploratorie deocamdată, operațiile fiind foarte riscante. Adică doar să se uite, fără să taie nimic, doar ca să vad cum se prezintă uterul, dacă e ceva de scos neapărat. Dar când am văzut cât costă numai asta m-am speriat! M-am gândit că dacă găsește ceva și nu scoate atunci, pe urmă mă sfătuiesc cu medicul și dacă îmi spune că trebuie neapărat tăiat atunci mai dau încă odată 3000 - 4000 de lei ca să îmi mai facă una cu operație, și asta ar fi prea mult, și așa tragem de bani... Așa că am decis să vb mai întâi cu Dr Veliscu și să merg pe mâna ei.
În rest, Elena10, sper să meargă bine sarcina, eu îți țin pumnii. 🤗
Tuturor celorlalte aspirante, succes, vă îmbrățișez pe toate. ❤️ Salut, aștept sa îmi spui și mie cum decurge vizita la dna dr. Veliscu cred ca mâine voi suna sa ma programez și eu la dansa ptr ca medicul la care am fost pana acum este fff deficitar la comunicare și eu am nevoie sa mi se explice pașii ce trebuiesc făcuți pentru anumite proceduri. Multă bafta și aștept vesti. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Elena10 ai vesti? Iti tin pumnii! |
|
Alice11, Irinan, Iudita , stefy.any |