Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
elena10
Scris: Thursday, April 21, 2022 5:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/16/2022
AliciaAlicia wrote:
Bună fetelor ,am și eu o întrebare ptr fetele care au făcut inseminare sau știu,nasa mea și.a făcut inseminare pe data de 11 aprilie iar astăzi a făcut beta-hCG care i.a ieșit valorea 2,88 și testul pe care l.am afișat...După câte zile de la inseminare da beta pozitiv,astăzi are 10 zile de la inseminare, ma ajutați va rog cu un răspuns?
Menționez ca ia și arefam
Mulțumesc frumos!

https://ibb.co/jG8RCrT

Eu am facut inseminare si beta am facut in Z12, desi mie medicul mi-a spus sa il fac in Z10 dar mi s- a parut prea repede si am zis ca in z12 ar fi mai sigur
Oana.c
Scris: Thursday, April 21, 2022 5:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
elena10 wrote:

Eu am facut inseminare si beta am facut in Z12, desi mie medicul mi-a spus sa il fac in Z10 dar mi s- a parut prea repede si am zis ca in z12 ar fi mai sigur

Elena cum esti? Ai mai repetat beta zau ai mers la medic?
elena10
Scris: Thursday, April 21, 2022 6:07 PM
Nivel

Lore35 wrote:
Bună, am o dilema... Sunt în ziua 13 și noi facem inseminare artificiala pe ciclu natural dr a zis ca de preferat era în ziua 15 dar ptr ca nu mai avem când ca vin sărbătorile a zis sa incercam și asa voi ce spuneți avem vreo șansă sau îl facem doar asa ca să fie? Sun un pic dezamagita și nu știu ce sa fac?

Lore, la inseminare nu exista o zi preferata, se face in ziua cand e foliculul suficient de mare de preferat peste 18 mm( eu in Z13 am facut ovitrlle si foliculul era fe 20 mm) si in Z15 inseminarea, dar la noi spermograma e buna.Trebuie da gasesti medicul potrivit , si acel medic este cel care te asculta, cel care are rabdare, cel care iti explica pas cu pas totul, al meu pe langa ca mi- a explicat tot ce am vrut sa stiu mi- a si desenat pe o hartie Crazy Sper sa reusesti si sa vi cu vesti buneCheek Kiss
elena10
Scris: Thursday, April 21, 2022 6:23 PM
Nivel

Oana.c wrote:

Elena cum esti? Ai mai repetat beta zau ai mers la medic?

Buna Oana, am tot citit parerile voastre legate de progesteron si am vazut ca sunt impartite parerile, asa ca luni m- am invoit de la munca si am fugit la beta, iar rezultatul 6643 ( cam mic pt 6 sapt si 5 zile) L-am sunat pe medic si a spus ca e bine si sa nu intrerup progesteronul ras iar de luni seara am pus iar.Am facut niste calcule, ultimul beta de pe data de 6 era 400 si ceva si imi da ca se dubleaza cam la 3 zile, luni in data de 18 a fost 6643.Ca sa fiu sigura ca e asa am mai facut azi un beta dar inca nu a venit rexultatul.La medic ma duc doar sapt viitoare marti.Sper din suflet sa fie bine desi mai am inca cateva zile de incertitudine pana marti.
Oana.c
Scris: Thursday, April 21, 2022 7:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
elena10 wrote:

Buna Oana, am tot citit parerile voastre legate de progesteron si am vazut ca sunt impartite parerile, asa ca luni m- am invoit de la munca si am fugit la beta, iar rezultatul 6643 ( cam mic pt 6 sapt si 5 zile) L-am sunat pe medic si a spus ca e bine si sa nu intrerup progesteronul ras iar de luni seara am pus iar.Am facut niste calcule, ultimul beta de pe data de 6 era 400 si ceva si imi da ca se dubleaza cam la 3 zile, luni in data de 18 a fost 6643.Ca sa fiu sigura ca e asa am mai facut azi un beta dar inca nu a venit rexultatul.La medic ma duc doar sapt viitoare marti.Sper din suflet sa fie bine desi mai am inca cateva zile de incertitudine pana marti.

E f bn ca ai dozat si astazi beta sa poti vedea cum este progresia. Nu mai este mult pana marti mai ales ca sunt si sarbatorile si probabil vei fi ocupata.
Banuiesc ca marti ar trebui sa se vada clar un embrion cu activitate la aceasta varsta.
Iti tin pumnii si asculta-ti medicul.
Sarbatori binecuvantate 🎀
Gaby 41
Scris: Thursday, April 21, 2022 8:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
elena10 wrote:

Bună Elena!Te așteptăm cu vești marți;hai că nu mai este așa mult până atunci.Mă bucur că ți-ai ascultat medicul și pui progesteron.Te îmbrățișez.
elena10
Scris: Thursday, April 21, 2022 8:35 PM
Nivel

Oana, Gaby Cheek Kiss

A venit beta, e 13730.Eu sper sa fie bine si marti ma voi lamuri cu totul. Va multumesc fetelor pt incurajariDistanceKiss

deme
Scris: Thursday, April 21, 2022 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
elena10 wrote:
Oana, Gaby Cheek Kiss

A venit beta, e 13730.Eu sper sa fie bine si marti ma voi lamuri cu totul. Va multumesc fetelor pt incurajariDistanceKiss

Ma bucur Elena, sper sa fie bine pana la capăt 🍀
Gaby 41
Scris: Thursday, April 21, 2022 9:20 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
elena10 wrote:
Oana, Gaby Cheek Kiss

Elena îți doresc numai bine!Cheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, April 21, 2022 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
elena10 wrote:
Oana, Gaby Cheek Kiss

coeur
Lore35
Scris: Thursday, April 21, 2022 10:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/7/2022
elena10 wrote:
Oana, Gaby Cheek Kiss

Felicitari elena sper sa fie ok....noi am dat-o oarecum în bara. Azi mi sa confirmat ca trebuie sa schimb medicul. Dna dr de azi care trebuia sa îmi faca inseminarea ia dat sotului sa ia profertil 3 luni.si sa mergem din nou la ea după cele 3 luni ca să repetam spermograma. Era praf proba sotului. Aveam 10 zile de când nu am avut contact iar ea îmi zice ca nu știam ca este aceeași regula ca la recoltări la pentru spermograma? Oare de unde sa știu dacă dr meu nu ma informat.... Offf sunt tare debusolata și supărată pe situația asta. Mult noroc și doamne ajuta sa fie ok. Pop
deme
Scris: Thursday, April 21, 2022 10:59 PM
Nivel

Lore35 wrote:

Felicitari elena sper sa fie ok....noi am dat-o oarecum în bara. Azi mi sa confirmat ca trebuie sa schimb medicul. Dna dr de azi care trebuia sa îmi faca inseminarea ia dat sotului sa ia profertil 3 luni.si sa mergem din nou la ea după cele 3 luni ca să repetam spermograma. Era praf proba sotului. Aveam 10 zile de când nu am avut contact iar ea îmi zice ca nu știam ca este aceeași regula ca la recoltări la pentru spermograma? Oare de unde sa știu dacă dr meu nu ma informat.... Offf sunt tare debusolata și supărată pe situația asta. Mult noroc și doamne ajuta sa fie ok. Pop

Curaj Lore, cauta un dr pe infertilitate, caci multi sunt ginecologi, dar nu stiu cu ce se mănâncă problema infertilitatii.
Lore35
Scris: Thursday, April 21, 2022 10:59 PM
Nivel

freya1 wrote:

Pai la eco ce a vazut, cat are foliculul ? Chiar si pe ciclu natural nu se face asa aiurea inseminare, trebuie si injectia de declansare cu ovitrelle, pt asta trebuie sa fie suficient de mara foliculul ca sa aiba un ovocit matur. Plus spermograma cu oligo - s-ar putea sa fie degeaba inseminarea, intreaba macar cati spermatozoizi au ramas dupa spalare, ca daca sunt sub 10 milioane chiar e pierdere de vreme

E asa complicata treaba cu medicul meu care nu știe sa comunice foliculu meu avea 18mm în ziua 12 a zis ca e cam devreme ptr inseminare dar totuși sa incercam a sunat pers care trebuia sa facă procedura și trebuia sa ajungem a doua zi la spital. Dar ideea este ca el nu nea explicat procedura ca soțul trebuie sa aibă zile de abstinenta ca la o recoltare de spermograma iar eu cum am cm 10 zile și el avea tot atâtea zile de abstinenta.. Si nu vreți sa știți ce fel se uita azi doctorita la noi ca la doi prosti. A fost de toata jenă iar treaba asta ma dat rău peste cap asa ca ma gândesc serios sa ma duc la un medic specializat pe infertilitate. Va multumesc de sprijin. Va pup 😘
deme
Scris: Thursday, April 21, 2022 11:01 PM
Nivel

Lore35 wrote:

E asa complicata treaba cu medicul meu care nu știe sa comunice foliculu meu avea 18mm în ziua 12 a zis ca e cam devreme ptr inseminare dar totuși sa incercam a sunat pers care trebuia sa facă procedura și trebuia sa ajungem a doua zi la spital. Dar ideea este ca el nu nea explicat procedura ca soțul trebuie sa aibă zile de abstinenta ca la o recoltare de spermograma iar eu cum am cm 10 zile și el avea tot atâtea zile de abstinenta.. Si nu vreți sa știți ce fel se uita azi doctorita la noi ca la doi prosti. A fost de toata jenă iar treaba asta ma dat rău peste cap asa ca ma gândesc serios sa ma duc la un medic specializat pe infertilitate. Va multumesc de sprijin. Va pup 😘

La orice procedura tip inseminare sau punctie, partenerul trebuie sa aiba 2-3 zile de abstinenta.
Daca aveați contact cand trebuia sa aveți inseminarea, ati fi avut cam aceleasi sanse. Adica daca tot ati ratat inseminarea..
Lore35
Scris: Thursday, April 21, 2022 11:02 PM
Nivel

deme wrote:

Curaj Lore, cauta un dr pe infertilitate, caci multi sunt ginecologi, dar nu stiu cu ce se mănâncă problema infertilitatii.

La concluzia asta am ajuns și eu nu are rost sa mai pierd timp și bani cu el. O sa fac o programare după paste și cu Dumnezeu înainte. Multă bafta deme și ms de incurajari
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.