|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/16/2022 Mesaje: 103
| Zgubyro ti-am trimis si eu mesaj privat dar nu imi arata ca s-a si trimis, in cazul in care nu l-ai primit eu iti multumesc pt gandurile bune |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
|
Buna Elena chiar ma gândeam la tine sunt tare curioasa cum va evolua eu iti țin pumnii sa fie bn în final. Noi vom merge la medic miercuri și noi vom face inseminare pentru ca natural nu avem nici o șansă. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| elena10 wrote: Buna fetelor! Deme, imi pare rau ce s-a intamplat dar multa rabdare si putere iti doresc si sa fie bine data viitoare Eu nu am mai putut intra ca am avut un deces in familie , sunt cu inima in mii de bucati dar o sa trec si peste asta. Nu am mai apucat sa fac beta hcg , trebuia miercuri sa merg la medic, nu am mai fost ca nu am putut dar am reusit sa ma reprogramez pt vineri.Asa ca am fost si am facut eco. Dupa ultimul cm.aveam vineri 6 sapt.si 2 zile, dar la eco sarcina arata de 5 saptamani, se vede doar saculetul in uter.Ceea ce ma bucur ca nu e extrauterina, dar s- ar putea sa fie oprita din evolutie desi medicul este increzator ca va fi bine, eu nu sunt.El mi- a spus sa iau in continuare progesteronul dar eu de vineri de dupa control nu l- am mai luat.Pt ca am ganddit asa...daca sarcina e viabila si sanatoasa fara defecte nu pleaca nicaieri, iar daca nu e viabila probabil se va elimina singura sau cu ajutor peste o saptaamana cand merg iar la medic.Deocamdata nu am dureri si nici sangerari.O sa fie exact cum va vrea D-zeu.Am pus si poza de la eco.
Imi pare rau atat pentru deces cat si pentru sarcina :( Din pacate si eu cred ca e oprita, daca nu ai fi stiut exact cand a fost ovulatia si inseminarea, tot mai era o speranta, ne gandeam ca a fost o ovulatie mai tarzie. Am patit si eu la fel la o sarcina, la 6s fix s-a oprit. Daca vezi ca incepi sa sangerezi fugi la urgente sa sa nu faci hemoragie, pentru ca deja ai 6s + si endomentru este destul de ingrosat. Ai facut bine sa nu mai iei progesteron. Doamne ajuta sa treci cu bine peste si data viitoare sa fie bine. |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 365
| elena10 wrote: Buna fetelor! Deme, imi pare rau ce s-a intamplat dar multa rabdare si putere iti doresc si sa fie bine data viitoare Eu nu am mai putut intra ca am avut un deces in familie , sunt cu inima in mii de bucati dar o sa trec si peste asta. Nu am mai apucat sa fac beta hcg , trebuia miercuri sa merg la medic, nu am mai fost ca nu am putut dar am reusit sa ma reprogramez pt vineri.Asa ca am fost si am facut eco. Dupa ultimul cm.aveam vineri 6 sapt.si 2 zile, dar la eco sarcina arata de 5 saptamani, se vede doar saculetul in uter.Ceea ce ma bucur ca nu e extrauterina, dar s- ar putea sa fie oprita din evolutie desi medicul este increzator ca va fi bine, eu nu sunt.El mi- a spus sa iau in continuare progesteronul dar eu de vineri de dupa control nu l- am mai luat.Pt ca am ganddit asa...daca sarcina e viabila si sanatoasa fara defecte nu pleaca nicaieri, iar daca nu e viabila probabil se va elimina singura sau cu ajutor peste o saptaamana cand merg iar la medic.Deocamdata nu am dureri si nici sangerari.O sa fie exact cum va vrea D-zeu.Am pus si poza de la eco.
Bună Elena, Condoleante tie si familiei. Multă putere îți doresc. Ma bucur totusi ca esti cu moralul ok . O sa se așeze totul încet și sigur.
Mâine ar trebui să fie ziua 1 de menstruatie, dimineața fac un test ultrasensibil, dar de data asta sunt mai detașată, fără mari așteptări.
|
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 365
| iris11 wrote:
Bună Elena, Condoleante tie si familiei. Multă putere îți doresc. Ma bucur totusi ca esti cu moralul ok . O sa se așeze totul încet și sigur.
Mâine ar trebui să fie ziua 1 de menstruatie, dimineața fac un test ultrasensibil, dar de data asta sunt mai detașată, fără mari așteptări.
Nu a fost sa fie nici luna asta....incep cu clomifen-ul... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| elena10 wrote: Buna fetelor! Deme, imi pare rau ce s-a intamplat dar multa rabdare si putere iti doresc si sa fie bine data viitoare Eu nu am mai putut intra ca am avut un deces in familie , sunt cu inima in mii de bucati dar o sa trec si peste asta. Nu am mai apucat sa fac beta hcg , trebuia miercuri sa merg la medic, nu am mai fost ca nu am putut dar am reusit sa ma reprogramez pt vineri.Asa ca am fost si am facut eco. Dupa ultimul cm.aveam vineri 6 sapt.si 2 zile, dar la eco sarcina arata de 5 saptamani, se vede doar saculetul in uter.Ceea ce ma bucur ca nu e extrauterina, dar s- ar putea sa fie oprita din evolutie desi medicul este increzator ca va fi bine, eu nu sunt.El mi- a spus sa iau in continuare progesteronul dar eu de vineri de dupa control nu l- am mai luat.Pt ca am ganddit asa...daca sarcina e viabila si sanatoasa fara defecte nu pleaca nicaieri, iar daca nu e viabila probabil se va elimina singura sau cu ajutor peste o saptaamana cand merg iar la medic.Deocamdata nu am dureri si nici sangerari.O sa fie exact cum va vrea D-zeu.Am pus si poza de la eco. In primul rand condoleante Elena.. din pacate trebuie sa trecem si prin astea... parerea mea e ca nu trebuia sa opresti progesteronul..poate ai ovulat mai tarziu, poate s a implantat mai tarziu. Progesteronul ajuta sarcina. Iar la inceput, cand nu avem placenta sa secrete progesteron, e recomandat sa ajutam cu progesteron sintetic.. eu as fi ascultat medicul, poate sunt eu asa, dar cand exista cea mai mica speranta ,ma agat de ea |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1543
| elena10 wrote: Buna fetelor! Deme, imi pare rau ce s-a intamplat dar multa rabdare si putere iti doresc si sa fie bine data viitoare Eu nu am mai putut intra ca am avut un deces in familie , sunt cu inima in mii de bucati dar o sa trec si peste asta. Nu am mai apucat sa fac beta hcg , trebuia miercuri sa merg la medic, nu am mai fost ca nu am putut dar am reusit sa ma reprogramez pt vineri.Asa ca am fost si am facut eco. Dupa ultimul cm.aveam vineri 6 sapt.si 2 zile, dar la eco sarcina arata de 5 saptamani, se vede doar saculetul in uter.Ceea ce ma bucur ca nu e extrauterina, dar s- ar putea sa fie oprita din evolutie desi medicul este increzator ca va fi bine, eu nu sunt.El mi- a spus sa iau in continuare progesteronul dar eu de vineri de dupa control nu l- am mai luat.Pt ca am ganddit asa...daca sarcina e viabila si sanatoasa fara defecte nu pleaca nicaieri, iar daca nu e viabila probabil se va elimina singura sau cu ajutor peste o saptaamana cand merg iar la medic.Deocamdata nu am dureri si nici sangerari.O sa fie exact cum va vrea D-zeu.Am pus si poza de la eco. Bună Elena.Condoleanțe și multă putere să treci peste toate.Cum zicea și Irina cred ar trebui să pui progesteron ajută sarcina să se fixeze și la fel cred că ar trebui să asculți medicul.Te îmbrățișez. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Irinan wrote: In primul rand condoleante Elena.. din pacate trebuie sa trecem si prin astea... parerea mea e ca nu trebuia sa opresti progesteronul..poate ai ovulat mai tarziu, poate s a implantat mai tarziu. Progesteronul ajuta sarcina. Iar la inceput, cand nu avem placenta sa secrete progesteron, e recomandat sa ajutam cu progesteron sintetic.. eu as fi ascultat medicul, poate sunt eu asa, dar cand exista cea mai mica speranta ,ma agat de ea
Irina, Elena a facut inseminare, deci stie exact cand a ovulat!!!! Eu cred mai degraba ca Elena este realista, daca e sa existe minuni sa fie bine primita insa in cazul ei, ea stie dsp ce vorbeste ! |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| Buna tuturor! Deme, eu sunt din Piatra Neamt, de asta am si considerat din start Origyn, desi in momentul asta nu m-ar opri nici o distanta. Te incurajez sa incerci la Maftei, eu merg miercuri la el sa vedem ce zice.
Elena, condoleante! In ce priveste progesteronul, eu stiu ca el ajuta doar la fixarea sarcinii, nu influenteaza calitatea embrionului, el poate fi ok dar nu se poate implanta corespunzator din cauza deficitului de progesteron. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1928
| Isa294 wrote:Buna tuturor! Deme, eu sunt din Piatra Neamt, de asta am si considerat din start Origyn, desi in momentul asta nu m-ar opri nici o distanta. Te incurajez sa incerci la Maftei, eu merg miercuri la el sa vedem ce zice.
Elena, condoleante! In ce priveste progesteronul, eu stiu ca el ajuta doar la fixarea sarcinii, nu influenteaza calitatea embrionului, el poate fi ok dar nu se poate implanta corespunzator din cauza deficitului de progesteron.
Isa, pe 10 am programare la el ! Poti te rog sa imi spui cum a fost, sunt curioasa tare. Mult succes 🍀 |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 314
| deme wrote:
Isa, pe 10 am programare la el ! Poti te rog sa imi spui cum a fost, sunt curioasa tare. Mult succes 🍀
Deme, eu sunt pacienta dansului, am facut histero in decembrie, acum merg sa vada si el ecografic cum stau pentru ca initial discutia despre endometrioza mea a fost ca nu e asa avansata. Dar de atunci mi-a dat de inteles ca nu e de asteptat prea mult. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1928
| Isa294 wrote:
Deme, eu sunt pacienta dansului, am facut histero in decembrie, acum merg sa vada si el ecografic cum stau pentru ca initial discutia despre endometrioza mea a fost ca nu e asa avansata. Dar de atunci mi-a dat de inteles ca nu e de asteptat prea mult.
Am înțeles, cumva nu știam :)
Fetelor ,am fost de dimi la Synevo sa recoltam pt cariotip si eu am cerut sa îmi facă si CA125, care mi-a iesit mărită de 3 ori (intervalul lor este <35 si mie mi-a iesit 96,7). |
|
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Deme eu nu stiu ce inseamna analiza asta dar cel mai bine e sa vb cu un medic cat de repede |
|
Inregistrat: 1/16/2022 Mesaje: 103
| deme wrote:
Am înțeles, cumva nu știam :)
Fetelor ,am fost de dimi la Synevo sa recoltam pt cariotip si eu am cerut sa îmi facă si CA125, care mi-a iesit mărită de 3 ori (intervalul lor este <35 si mie mi-a iesit 96,7).
Deme,ai fost la memstruatie cand ai facut CA125? Pt ca si eu am facut aceasta analiza im Z3 cm impreuna cu cele hormonale si rezultatul a fost de 84. Medicul vazand asta mi- a zis sa repet analiza in Z21 cm.Am repetat- o si a iesit valoarea sub 35. Valoarea CA125 poate fi marita in: boala inflamatorie pelviana, in boli ale ficatului, endometrioza, fibron uterin, ovulatie , menstruatie In cancer ovarian valoarea este marita de foarte multe ori(de ordinea sutelor sau a miilor)
Acum sunt la munca , revim cand ajung acasa ca am vesti noi |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Deme, scuze ca nu am reusit sa raspund mai repede ... Am vazut ca ai procedat exact cum as fi fost tentata si eu sa zic, adica scris in privat lui Maftei povestea pe scurt si programat o consultatie sa vezi parerea lui si abia dupa asta iei o decizie daca sa continui sau nu cu el. Continuatul tinea in mare parte de posibilitatea ta de a lipsi de la serv pe durata monitorizarilor (poate faci o parte din eco si la tine in oras) + punctie. E super ca ai prins programare pe 10 mai, numai bine te relaxezi si tu un pic de sarbatori si apoi, cu ocazia consultatiei, faci si o excursie in toiul primaverii. Ma bucur ca te-ai mobilizat asa de bine! |
|
Amaranth, Capsunica2024, Maria2508 |