Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
elena10
Scris: Friday, April 1, 2022 5:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/16/2022
MariaS wrote:
Elena10 ai mai repetat beta, cum îi rezultatul?

Da Maria, acum la ora 17 l- am primit si nu e bine.valoarea e de 65,01 fata de beta2 care a fost 46, 97Ma intreb eu , dar de ce creste daca nu creste cum trebuie.. ?.ar trebui sa scada, nu? Sau poate e extrauterina daca creste mai incet, nu stiu...habar n-am.Sa intrerup oare progesteronul?I- am dat si mesaj la dr dar nu raspundeNuStiu
Castanuta
Scris: Friday, April 1, 2022 6:36 PM
Nivel

Inregistrat: 6/22/2020
elena10 wrote:

Da Maria, acum la ora 17 l- am primit si nu e bine.valoarea e de 65,01 fata de beta2 care a fost 46, 97Ma intreb eu , dar de ce creste daca nu creste cum trebuie.. ?.ar trebui sa scada, nu? Sau poate e extrauterina daca creste mai incet, nu stiu...habar n-am.Sa intrerup oare progesteronul?I- am dat si mesaj la dr dar nu raspundeNuStiu

Elena, eu când am trecut printr-o situație similară am tot repetat beta la 2 zile sa văd evoluția și am mers la eco din 2 in 2 zile sa vadă dacă apar sângerări in caz de extrauterina. Problema este ca la o valoare atat de mică nu se vede la eco. Îmi pare rau ca treci prin asta :(
elena10
Scris: Friday, April 1, 2022 6:43 PM
Nivel

Castanuta wrote:

Elena, eu când am trecut printr-o situație similară am tot repetat beta la 2 zile sa văd evoluția și am mers la eco din 2 in 2 zile sa vadă dacă apar sângerări in caz de extrauterina. Problema este ca la o valoare atat de mică nu se vede la eco. Îmi pare rau ca treci prin asta :(

Si ce a fost pana la urma in cazul tau? Asa e nu se vede nimic la eco.Se poate oare ca din cauza ovulelor de progesteron sa nu scada valoarea la beta?Ca eu nu sangerez din cauza ca iau progesteron.Daca nu as mai lua poate ar scadea, nu
Ma enerveaza si dr ca nu raspunde la mesaj si nici la telefon
Irinan
Scris: Friday, April 1, 2022 7:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
elena10 wrote:

Si ce a fost pana la urma in cazul tau? Asa e nu se vede nimic la eco.Se poate oare ca din cauza ovulelor de progesteron sa nu scada valoarea la beta?Ca eu nu sangerez din cauza ca iau progesteron.Daca nu as mai lua poate ar scadea, nu

Imi pare rau ca treci prin asta Elena.. am trecut si eu prin asta in dec 2020.. a crescut pana la 800 la mine pana a inceput sa scada.. tot asa, crestere lenta, am fost suspecta de extrauterina, chiar am fost pregatita pt operatie, sarcina s a localizat intr un final, la intrarea in uter, dar oprita din evolutie. Am luat tratament medicamentos pt eliminare, dar din pacate n am scapat de chiuretaj. Cand am facut chiuretajul, trebuia sa am 8s de sarcina. Beta vineri era 800 si ceva, iar luni 600 si ceva.. marti m au chiuretat
Andreea_neacsu
Scris: Friday, April 1, 2022 8:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
îmi pare rău Elena ! Cray Cheek Kiss speram să fie totuși bine , dar se pare că este o situație ciudată 🙁 mi-aș dori să nu fie extrauterină 😢 mai repeti beta ?
elena10
Scris: Friday, April 1, 2022 8:31 PM
Nivel

In sfarsit am reusit sa vorbesc cu doctorul, m- a sunat el.A spus ca nu crede sa fie extra uterina, intradevar nu e o crestere ca la carte dar important e ca nu scade, si sa nu intrerup progesteronul ca sa ii mai dam o sansa si sa refac beta dar numai miercuri.A spus ca a mai avut cazuri de genul asta in care beta crestea lent 1- 2 sapt.dupa care crestea favorabil.Parca mi-a dat o fârâmă de speranta.Oricum e cum va vrea D- zeu, nu cum vreau eu.Hands
elena10
Scris: Friday, April 1, 2022 8:32 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
îmi pare rău Elena ! Cray Cheek Kiss speram să fie totuși bine , dar se pare că este o situație ciudată 🙁 mi-aș dori să nu fie extrauterină 😢 mai repeti beta ?

SimplyLove
elena10
Scris: Friday, April 1, 2022 8:33 PM
Nivel

Irinan wrote:

Imi pare rau ca treci prin asta Elena.. am trecut si eu prin asta in dec 2020.. a crescut pana la 800 la mine pana a inceput sa scada.. tot asa, crestere lenta, am fost suspecta de extrauterina, chiar am fost pregatita pt operatie, sarcina s a localizat intr un final, la intrarea in uter, dar oprita din evolutie. Am luat tratament medicamentos pt eliminare, dar din pacate n am scapat de chiuretaj. Cand am facut chiuretajul, trebuia sa am 8s de sarcina. Beta vineri era 800 si ceva, iar luni 600 si ceva.. marti m au chiuretat

Irina Cheek Kiss
Lore35
Scris: Friday, April 1, 2022 8:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/7/2022
elena10 wrote:

Offf elena ce rau îmi pare nici noi nu am primit vesti bune analizele sotului nu sau îmbunătățit cu nimic și deja ne pregătim de inseminare. Trebuie sa mergem la dr în ziua 12 ca să vadă foliculu și apoi mai vedem ce zice. Capul sus și privește înainte mai încerci poate următoare data va fi cu noroc. Te imbratisez🤗🤗
Castanuta
Scris: Friday, April 1, 2022 10:57 PM
Nivel

Inregistrat: 6/22/2020
elena10 wrote:

In sfarsit am reusit sa vorbesc cu doctorul, m- a sunat el.A spus ca nu crede sa fie extra uterina, intradevar nu e o crestere ca la carte dar important e ca nu scade, si sa nu intrerup progesteronul ca sa ii mai dam o sansa si sa refac beta dar numai miercuri.A spus ca a mai avut cazuri de genul asta in care beta crestea lent 1- 2 sapt.dupa care crestea favorabil.Parca mi-a dat o fârâmă de speranta.Oricum e cum va vrea D- zeu, nu cum vreau eu.Hands

Ai încredere in medic și urmează sfaturile lui. Noi am avut experiențe diferite insa cazuri fericite sunt, întotdeauna exista o raza de speranta. Sa fie bine! Cheek Kiss
MariaS
Scris: Saturday, April 2, 2022 1:02 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Elena îți doresc multă putere și sper ca povestea ta să aibă un final fericit.
La fel va doresc și vouă dragi aspirante mai noi sau cu mai multă vechime.
Maria.mmh
Scris: Saturday, April 2, 2022 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Bia_S wrote:
Mie mi-a dat 3 luni de myo sun plus si normens pt asta si a zis ca vedem dupa cele 3 luni daca nu raman insarcinata cu ce continuam.

Mie myosun-ul ala mi se pare bani mulți pe apa de ploaie, am luat și eu câteva luni prin 2019-2020, nicio schimbare de la el.
Elena, îți țin pumnii sa fie bine pana la urma
Irinan
Scris: Saturday, April 2, 2022 9:47 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
elena10 wrote:

Sa dea Domnul povestea ta sa fie cu final fericit. Doamne ajuta ElenaHands
Maria.mmh
Scris: Saturday, April 2, 2022 11:02 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:

Sa dea Domnul povestea ta sa fie cu final fericit. Doamne ajuta ElenaHands

Irina, draga mea, cum mai ești? Am citit printre rânduri pe aici, urmează sa faci ET ,nu?computerlove te pupacesc
Roser
Scris: Saturday, April 2, 2022 11:16 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Elena, creșterea lenta poate fi si la sarcina cu ou clar (fără embrion) unde beta e secretata de sacul embrionar. O sa mai repeti beta sau...?
Utilizatori in acelasi subiect
Nicaieri88
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.