Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Listuta aspirantelor la titlul de mamica 1.Maria.mmh- TTC mai'19
2.Oanaiuliana- TTC ian'20 3.Andreea_Zaharia-TTC feb'20 4.Deme- TTC mar'20 5.Irinan 6.Bia_S- TTC mai'21 7.Elena10- TTC oct'21 8.Iris11-TTC dec'21 9.Lore35- TTC dec'21 10.Castanuta 11.Ana_Bella 12.Gaby 41 13.Isa29 14.Roxana199@
Ultima actualizare: 21.03.2022 Persoanele inactive au fost sterse de pe listuta, cel putin temporar pana revin. Casuta anterioara: https://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---88.aspx?g=posts&t=19400
|
|
| Buna,
Eu sunt in urma cu grupul, daca sunt modificari la lista va rog sa imi spuneti. Deasemenea, rog fetele noi , daca sunt, daca vor pe lista sa se anunte si deasemenea sa treaca si de cand incearca.
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/16/2022 Mesaje: 103
| Maria.mmh wrote:Buna, Eu sunt in urma cu grupul, daca sunt modificari la lista va rog sa imi spuneti. Deasemenea, rog fetele noi , daca sunt, daca vor pe lista sa se anunte si deasemenea sa treaca si de cand incearca. Multumim Maria pt casuta noua, vreau si eu pe lista, TTC octombrie 2021 |
|
Inregistrat: 1/16/2022 Mesaje: 103
| Gaby, ma bucur ca acum esti bine , oricum nu mai ai chiar asa de mult pana o sa iti strangi bebele in brate Dr a spus sa fac direct beta la 10 zile de la in seminare, si asta va fi sambata, dar mie mi se pare parca prea devreme si ma gandeam sa- l fac luni, atunci ar fi 12 zile de la procedura |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| elena10 wrote: Gaby, ma bucur ca acum esti bine , oricum nu mai ai chiar asa de mult pana o sa iti strangi bebele in brate Dr a spus sa fac direct beta la 10 zile de la in seminare, si asta va fi sambata, dar mie mi se pare parca prea devreme si ma gandeam sa- l fac luni, atunci ar fi 12 zile de la procedura Elena îți doresc din tot sufletul să fie cu ochișori. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Maria tu ce mai faci? Nu mai stiu prea multe noutăți despre tine...se pare ca noi îmbătrânim aici 😔😔😔 nu știu ce am în ultima vreme îmi doresc tor mai mult un bebe.... știți ca eu tot ziceam ca dacă era vorba de primul bebe ma gândeam de mult la fiv dar având deja o fetita nici nu ma gândesc la asta dar deja încep sa ma gândesc și la asta....am discutat cu soțul sa ma incercam pana la sfârșitul verii și dacă nu se întâmplă pana atunci sa ne apucam sa strângem bănuți pentru fiv |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 352
|
Maria a-si vrea si eu pe lista TTC decembrie 2021 |
|
| Oanaiuliana wrote:Maria tu ce mai faci? Nu mai stiu prea multe noutăți despre tine...se pare ca noi îmbătrânim aici 😔😔😔 nu știu ce am în ultima vreme îmi doresc tor mai mult un bebe.... știți ca eu tot ziceam ca dacă era vorba de primul bebe ma gândeam de mult la fiv dar având deja o fetita nici nu ma gândesc la asta dar deja încep sa ma gândesc și la asta....am discutat cu soțul sa ma incercam pana la sfârșitul verii și dacă nu se întâmplă pana atunci sa ne apucam sa strângem bănuți pentru fiv
Hei, merci de intrebare Fizic sunt ok, psihic nu prea. Eu din cauza asta nici nu prea am mai intrat. Prefer sa ma detasez pana se aliniaza planetele si pentru noi. Deocamndata sunt blocata in niste situatii si nu pot da inainte cu FIV-ul. Nu stiu cand o sa vina si vremea lui. Cateodata am impresia ca nu se mai termina problemele, mereu vin una dupa alta...dar asta e. Eu sunt in urma cu vestile aici |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| Maria.mmh wrote:Buna, Eu sunt in urma cu grupul, daca sunt modificari la lista va rog sa imi spuneti. Deasemenea, rog fetele noi , daca sunt, daca vor pe lista sa se anunte si deasemenea sa treaca si de cand incearca. Buna Maria vreau și eu pe lista noi incercam din dec 21. Bafta multa fetelor sper sa venim cât mai multe cu vesti bune. |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| elena10 wrote: Gaby, ma bucur ca acum esti bine , oricum nu mai ai chiar asa de mult pana o sa iti strangi bebele in brate Dr a spus sa fac direct beta la 10 zile de la in seminare, si asta va fi sambata, dar mie mi se pare parca prea devreme si ma gandeam sa- l fac luni, atunci ar fi 12 zile de la procedura Mulțumesc pentru informații. Am făcut și noi programare pentru soț sa își repete spermograma și halosperm după 3 luni de profecund și apoi vom merge din nou la medic sa vedem ce ne zice. Sper sa facem și noi inseminare dar cine știe ce ne mai zice ca la fiecare vizita ne zice altceva. Dacă nu vad nici un progres din partea dr cred ca voi cauta altul. |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 352
| Lore35 wrote: Mulțumesc pentru informații. Am făcut și noi programare pentru soț sa își repete spermograma și halosperm după 3 luni de profecund și apoi vom merge din nou la medic sa vedem ce ne zice. Sper sa facem și noi inseminare dar cine știe ce ne mai zice ca la fiecare vizita ne zice altceva. Dacă nu vad nici un progres din partea dr cred ca voi cauta altul.
Lore din experienta mea din ultimul an, dacă simți că nu e ok un medic nu sta , vei pierde timp .Eu asa am pățit și îmi pare rău,dar nu pot da timpul înapoi. În ianuarie am schimbat medicul care mi-a făcut histero si simt ca e ok , acum mi-a dat tratament pt stimulare ovariana, astept sa vad ce se întâmplă Și dacă nici în următoarele 3 luni nu vor fi rezultate voi cauta altul. Am 34 de ani ,soțul 37 Și simt că timpul e ft prețios... |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Maria.mmh wrote:Buna, Eu sunt in urma cu grupul, daca sunt modificari la lista va rog sa imi spuneti. Deasemenea, rog fetele noi , daca sunt, daca vor pe lista sa se anunte si deasemenea sa treaca si de cand incearca. Multumim pt casuta noua Maria |
|
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Buna fetelor. Va atasez o poza cu testele de ovulatie din ultimele zile si va rog sa va dati si voi cu parerea daca a fost vreunul pozitiv. Multu🤗 https://ibb.co/XxCtdtH |
|
| Bia_S wrote:Buna fetelor. Va atasez o poza cu testele de ovulatie din ultimele zile si va rog sa va dati si voi cu parerea daca a fost vreunul pozitiv. Multu🤗 https://ibb.co/XxCtdtH
Eu as zice z17. Nu prea le am cu testele de ovulatie. Poate isi mai dau fetele care folosesc, cu parerea |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1862
| Bia_S wrote:Buna fetelor. Va atasez o poza cu testele de ovulatie din ultimele zile si va rog sa va dati si voi cu parerea daca a fost vreunul pozitiv. Multu🤗 https://ibb.co/XxCtdtH
Teoretic nici unul :( ambele linii trebuie sa aiba macar aceeasi intensitate |
|
Alice11, Flrinar, Liliana1878, Nimeni |