|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 118
| Andreea_neacsu wrote:Sa creasca mari si frumosi  Stii de ce intreb ? Ieri cautam ceva informatii despre cm atat de lung ca al meu si am gasit o postare pe forum din 2014 tot la aspirante aici si acolo scria o fata , tot “capsunica” se chema . Si aveti acelasi tip de scris :)))) imediat mi-a zburat gandul la tine :)) Ai mai fost pe forum sau e doar coincidenta de nickname ? Maria sincer eu parca as zari ceva acolo ….. Chiar discutam aseara cu cineva care imi spunea ca si-a descoperit sarcina in ziua 3-4 dpo , cu test slab pozitiv. Mi l-a aratat , cert este ca eu nu cred . Cred ca si-a calculat gresit ziua cand trebuia sa ii vina menstruatia. De ovulatie n-a tinut cont in ce zi este , dar asa am calculat eu ca ar veni, 3-4 dpo . Ca a avut test pozitiv pe 31 ian si 1 febr si trebuie sa ii vina pe 11 febr . Mi se pare imposibil, oare chiar se poate ?! Adica inteleg 8-9 dpo , ca am vazut desi extreeeeeeeeem de rar (o singura data am vazut la o tipa pe instagram ) dar atat de devreme ? Nici la testul de sange nu iesea asa devreme 😅 Voi ce spuneti ? 🤔 Daaaa , tot eu suntttt , is de mai bine de 10 ani pe forumul asta , eram aspirica de cand voiam sa l am pe Primul copil care are 10 ani:)))) doar ca tot uitasem prola si mi am facut alte conturi dar cu acelasi nume :)) capsunica :)))) Maria scuze dar parca si eu vad o umbra :))))) nu vreau sa ti sau sperante , dar se vede f slab ceva <3 |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1081
| Ahaaaa !! Stiam eu !! Am recunoscut instant scrisul si am facut legatura cu sarcina de atunci si ca ai spus ca ai 3 copii si de aia eram curioasa de varsta lor ca sa o aflu pe cea a celui mai mare din ei :)) it’s a match :)) |
| Andreea_neacsu wrote:Ahaaaa !! Stiam eu !! Am recunoscut instant scrisul si am facut legatura cu sarcina de atunci si ca ai spus ca ai 3 copii si de aia eram curioasa de varsta lor ca sa o aflu pe cea a celui mai mare din ei :)) it’s a match :)) Noi doua cred ca am ovulat deodata :))))) Noi am facut dar cu metoda aia de iesire :)))) inainte de ovulatie cu 2 zile si in ziua ovulatiei nu am vrut sa fac:))) ca ma temeam:))) eram dupa racelile cu copilasii:))))) Poate prin iarna o sa incerc si eu :)))) deocamdata astept o minune =))))) fara sa incerc sa fac special:)) |

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1353
| O sa mai fac unul maine dimineata sa vad daca se schimba ceva . ma simit cam aiurea , ma doare burta si spatele , daca as putea as dormmi 24 din 24, alte simtome nu am ... |
| MariaS wrote:O sa mai fac unul maine dimineata sa vad daca se schimba ceva acred ca mai degraba ar trebui poimaine , sa fie 48 h sa creasca hormonul suficient Oare cine ar mai fi admin aici ? poate ar schimba casuta ca asta are deja 350 pagini 🙈 |

| Andreea_neacsu wrote: acred ca mai degraba ar trebui poimaine , sa fie 48 h sa creasca hormonul suficient Oare cine ar mai fi admin aici ? poate ar schimba casuta ca asta are deja 350 pagini 🙈
Casuta asta ne-a facut-o de mult Maria.mmh, dar nu cred ca a mai intrat de mult pe forum, nu stiu cum se procedeaza. |
| ultima ei vizita a fost pe 25 aug 2023 deci cred ca nu mai intra deloc … oare tine cineva legatura cu ea ? o fi reusit sa aiba bebele mult dorit ? am vazut ca incerca din 2020 |
| Andreea_neacsu wrote:ultima ei vizita a fost pe 25 aug 2023 deci cred ca nu mai intra deloc … oare tine cineva legatura cu ea ? o fi reusit sa aiba bebele mult dorit ? am vazut ca incerca din 2020 Am facut eu o casuta noua , asa se si numeste <3 |

| Andreea_neacsu wrote:ultima ei vizita a fost pe 25 aug 2023 deci cred ca nu mai intra deloc … oare tine cineva legatura cu ea ? o fi reusit sa aiba bebele mult dorit ? am vazut ca incerca din 2020
O am pe fb , dar nu am mai vb de o eternitate cu ea, pe fb nu a postat ceva ca ar fi |
| Da Capsunica dar trebuie sa pui si aici link ceva sa gaseasca fetele unde vom vorbi si aici sa nu se mai discute ca sa nu incurcam borcanele . Adica pe mine nu ma deranjeaza nici aici dar nu stiu cata limita avem , cate pagini , daca la un anume numar nu mai putem scrie aici |

| Capsunica2024 wrote: Am facut eu o casuta noua , asa se si numeste <3
Ore poti modifica numele in Clubul aspirantelor - 90, ca sa pastram ordinea ?
Si cand ne mutam in casuta noua sa lasam un mesaj ca ne-am mutat in casuta "X" si link -ul si dupa acest ultim mesaj sa nu mai scriem nimic.
|
| De acord 😁 daca nu, creezi alta cu denumirea data de Maria . |
| Andreea_neacsu wrote:De acord 😁 daca nu, creezi alta cu denumirea data de Maria . Gata am modificat numele :))) nu ma pricep nici eu :))))) dar cred ca oricine poate sa faca asta , nu trebuie sa fi admin Am incercat sa pun si o listuta , am copiat o pe cea veche si am adaugat pe Maria si Andreea :)) |
|

| Ne-am mutat in cazuta noua , ne gasiti aici : https://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---90.aspx?g=posts&t=19873 |
|
|