Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Capsunica2024
Scris: Tuesday, February 4, 2025 9:03 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/30/2024
Andreea_neacsu wrote:
Sa creasca mari si frumosi coeur Stii de ce intreb ? Ieri cautam ceva informatii despre cm atat de lung ca al meu si am gasit o postare pe forum din 2014 tot la aspirante aici si acolo scria o fata , tot “capsunica” se chema . Si aveti acelasi tip de scris :)))) imediat mi-a zburat gandul la tine :)) Ai mai fost pe forum sau e doar coincidenta de nickname ? ras
Maria sincer eu parca as zari ceva acolo ….. dance
Chiar discutam aseara cu cineva care imi spunea ca si-a descoperit sarcina in ziua 3-4 dpo , cu test slab pozitiv. Mi l-a aratat , cert este ca eu nu cred . Cred ca si-a calculat gresit ziua cand trebuia sa ii vina menstruatia. De ovulatie n-a tinut cont in ce zi este , dar asa am calculat eu ca ar veni, 3-4 dpo . Ca a avut test pozitiv pe 31 ian si 1 febr si trebuie sa ii vina pe 11 febr . Mi se pare imposibil, oare chiar se poate ?! Adica inteleg 8-9 dpo , ca am vazut desi extreeeeeeeeem de rar (o singura data am vazut la o tipa pe instagram ) dar atat de devreme ? Nici la testul de sange nu iesea asa devreme 😅
Voi ce spuneti ? 🤔

Daaaa , tot eu suntttt , is de mai bine de 10 ani pe forumul asta , eram aspirica de cand voiam sa l am pe Primul copil care are 10 ani:)))) doar ca tot uitasem prola si mi am facut alte conturi dar cu acelasi nume :)) capsunica :))))
Maria scuze dar parca si eu vad o umbra :))))) nu vreau sa ti sau sperante , dar se vede f slab ceva <3
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, February 4, 2025 9:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Ahaaaa !! Stiam eu !! Am recunoscut instant scrisul si am facut legatura cu sarcina de atunci si ca ai spus ca ai 3 copii si de aia eram curioasa de varsta lor ca sa o aflu pe cea a celui mai mare din ei :)) it’s a match :))
Capsunica2024
Scris: Tuesday, February 4, 2025 9:48 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Ahaaaa !! Stiam eu !! Am recunoscut instant scrisul si am facut legatura cu sarcina de atunci si ca ai spus ca ai 3 copii si de aia eram curioasa de varsta lor ca sa o aflu pe cea a celui mai mare din ei :)) it’s a match :))

Noi doua cred ca am ovulat deodata :)))))
Noi am facut dar cu metoda aia de iesire :)))) inainte de ovulatie cu 2 zile si in ziua ovulatiei nu am vrut sa fac:))) ca ma temeam:))) eram dupa racelile cu copilasii:)))))
Poate prin iarna o sa incerc si eu :)))) deocamdata astept o minune =))))) fara sa incerc sa fac special:))
MariaS
Scris: Tuesday, February 4, 2025 10:00 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
O sa mai fac unul maine dimineata sa vad daca se schimba ceva .
ma simit cam aiurea , ma doare burta si spatele , daca as putea as dormmi 24 din 24, alte simtome nu am ...
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, February 4, 2025 10:04 AM
Nivel

MariaS wrote:
O sa mai fac unul maine dimineata sa vad daca se schimba ceva

acred ca mai degraba ar trebui poimaine , sa fie 48 h sa creasca hormonul suficient
Oare cine ar mai fi admin aici ? poate ar schimba casuta ca asta are deja 350 pagini 🙈
MariaS
Scris: Tuesday, February 4, 2025 10:07 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

acred ca mai degraba ar trebui poimaine , sa fie 48 h sa creasca hormonul suficient
Oare cine ar mai fi admin aici ? poate ar schimba casuta ca asta are deja 350 pagini 🙈

Casuta asta ne-a facut-o de mult Maria.mmh, dar nu cred ca a mai intrat de mult pe forum, nu stiu cum se procedeaza.
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, February 4, 2025 10:43 AM
Nivel

ultima ei vizita a fost pe 25 aug 2023 deci cred ca nu mai intra deloc …
oare tine cineva legatura cu ea ? o fi reusit sa aiba bebele mult dorit ? am vazut ca incerca din 2020
Capsunica2024
Scris: Tuesday, February 4, 2025 11:16 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
oare tine cineva legatura cu ea ? o fi reusit sa aiba bebele mult dorit ? am vazut ca incerca din 2020

Am facut eu o casuta noua , asa se si numeste <3
MariaS
Scris: Tuesday, February 4, 2025 11:20 AM
Nivel

gravida
Andreea_neacsu wrote:

O am pe fb , dar nu am mai vb de o eternitate cu ea, pe fb nu a postat ceva ca ar fi gravida
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, February 4, 2025 11:25 AM
Nivel

Da Capsunica dar trebuie sa pui si aici link ceva sa gaseasca fetele unde vom vorbi si aici sa nu se mai discute ca sa nu incurcam borcanele . Adica pe mine nu ma deranjeaza nici aici dar nu stiu cata limita avem , cate pagini , daca la un anume numar nu mai putem scrie aici ras
MariaS
Scris: Tuesday, February 4, 2025 11:30 AM
Nivel

Capsunica2024 wrote:

Am facut eu o casuta noua , asa se si numeste <3

Ore poti modifica numele in Clubul aspirantelor - 90, ca sa pastram ordinea ?

Si cand ne mutam in casuta noua sa lasam un mesaj ca ne-am mutat in casuta "X" si link -ul si dupa acest ultim mesaj sa nu mai scriem nimic.
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, February 4, 2025 11:49 AM
Nivel

De acord 😁 daca nu, creezi alta cu denumirea data de Maria .
Capsunica2024
Scris: Tuesday, February 4, 2025 1:47 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
De acord 😁 daca nu, creezi alta cu denumirea data de Maria .

Gata am modificat numele :))) nu ma pricep nici eu :))))) dar cred ca oricine poate sa faca asta , nu trebuie sa fi admin
Am incercat sa pun si o listuta , am copiat o pe cea veche si am adaugat pe Maria si Andreea :))
MariaS
Scris: Tuesday, February 4, 2025 2:04 PM
Nivel

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.