Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea_neacsu
Scris: Monday, January 20, 2025 8:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Sarcina+ . Am mai auzit de ea ras Nua m incercat-o . Eu am Period Calendar . Oare e mai interesanta a ta ?
Speram majoreta Nu te mint , mi-e frica de inca o biochimica . Nu de ea in sine ci de bucuria pe care o resimti cand se pozitiveaza testul si simti ca zbori , apoi cum te trantesti de pamant cand ti se rup aripile ….
Dar mergem inainte .
Cris , cum esti ? ti-ai mai revenit ? menstruatia si-a facut aparitia ? SimplyLove
EllaMaria
Scris: Tuesday, January 21, 2025 7:04 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea_neacsu wrote:
Sarcina+ . Am mai auzit de ea ras Nua m incercat-o . Eu am Period Calendar . Oare e mai interesanta a ta ?
Speram majoreta Nu te mint , mi-e frica de inca o biochimica . Nu de ea in sine ci de bucuria pe care o resimti cand se pozitiveaza testul si simti ca zbori , apoi cum te trantesti de pamant cand ti se rup aripile ….
Dar mergem inainte .
Cris , cum esti ? ti-ai mai revenit ? menstruatia si-a facut aparitia ? SimplyLove

Da e ok aplicația, la prima sarcină eram zilnic acolo și citeam noutățile, acum parca le mai știu și nu intru așa des😁 mai am și aplicația Period Calendar, însă acolo îmi apar strict zilele de sarcină, fara alte detalii.
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, January 21, 2025 10:57 AM
Nivel

Mi se pare ca mai citeam si in aplicatia mea una alta despre sarcina .
Eu n-am memorie in telefon sa mai instalez alta hohot am full de poze si filmulete Blushing mereu spun ca mai mut din ele in laptop dar am descoperit ca nici acolo nu prea mai am memorie , asa ca probabil o sa iau un hard extern . Tre sa imi fac neaparat loc in telefon .
Cris vad ca nu s-a mai conectat Cray
Capsunica2024
Scris: Tuesday, January 21, 2025 12:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/30/2024
Hello:* eu abandonez proiectul deocamdata :))) in sensul ca nu o sa incerc special sa raman, daca va fi sa fie o sa vina ziua <3 , poate ma apuc in iarna :))))))) ca eu am observat ca atunci fac prunci =))) . Va pupacesc si o sa va mai urmaresc din cand in cand ca imi sunteti taaare dragi <3 !! Hai cu bebelusii luna asta <3 pupicei :*
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, January 21, 2025 2:34 PM
Nivel

Capsunica , pai vezi ca si in ianuarie si februarie e iarna ras sic
iaca mai sunt cateva saptamani de incercat ras
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, January 22, 2025 12:18 PM
Nivel

Eu astazi sunt in a treia zi de testat , cica duminica ar fi ovulatia cf aplicatie . Inca e slab testul , arata la fel ca ala de ieri si luni . Ori ovulez mai tarziu , ori deloc .
Daca ar fi sa ovulez cu celalalt ovar (dreptul ar fi la rand luna asta ) nu stiu cum ar fi de ok , avand chistul endometriozic de 6 cm pe el … luna trecuta am simtit ca ma bazaie ovarul cu cateva zile inainte de ovulatie , acum nimic .
Mai fac teste pana duminica inclusiv (ca doar 7 am) si ce-o fi , aia o fi , luna asta .
De prestat nu prea , bunica sotului e f bolnava si el e f stresat si nu prea .. nu vreau sa-l stresez nici eu in plus cu asta , asa ca facem vineri daca o fi acasa si apoi poate duminica daca o fi acasa . Zilele astea e repaus la noi .. Dar oricum nici nu sunt semne de ovulatie , nici macar putin mucus care sa anunte ca va veni ovulatia ..
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, January 22, 2025 12:19 PM
Nivel

Voi ce noutati aveti ? Ca de mine v-am povestit SimplyLove
Cris567
Scris: Wednesday, January 22, 2025 2:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/1/2024
Buna, fetelor. Mie mi-a venit CM vineri si tocmai ce mi-a trecut. Mi-am revenit cat de cat din starea aia...acum nu cred ca voi mai presta pentru ca sotul ia un tratament si nu vreau sa il stresez. Cu ajutorul lui Dumnezeu, va veni si clipa in care voi avea o sarcina sanatoasa. Spor la prestat si astept vesti bune de la voi. Pupici
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, January 22, 2025 2:46 PM
Nivel

Cris567 wrote:
Cu ajutorul lui Dumnezeu, va veni si clipa in care voi avea o sarcina sanatoasa. Spor la prestat si astept vesti bune de la voi. Pupici

Fii sigura ca va veni Cheek Kiss Ai incredere
Eu o sa postez “bilantul” testelor duminica , ori daca apare cumva vreunul pozitiv pana atunci , atunci . Dar la cum am vazut testul de azi , e drum lung .
Cris567
Scris: Wednesday, January 22, 2025 5:55 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

Fii sigura ca va veni Cheek Kiss Ai incredere
Eu o sa postez “bilantul” testelor duminica , ori daca apare cumva vreunul pozitiv pana atunci , atunci . Dar la cum am vazut testul de azi , e drum lung .

Nu te descuraja. Eu zic sa incerci oricum ar fi, chiar daca ai sau nu semne de ovulatie.
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, January 22, 2025 10:32 PM
Nivel

O sa mai prestam , nu prea mult totusi , bunica sotulul este tare bolnava si el e cu moralul la pamant.. daca nimerim ovulatie bine , daca nu, nu ras Mai e timp . Mai rar , ca la un cm de 40 zile plus endometrioza mea sunt mai putine sanse , dar una din ele tre sa fie sansa noastra.
Sotul tau ce tratament ia ? Este bine ? Tu cum te simti dupa pierdere ? Eu prima data am fost trista ceva timp dar mi-am zis in gand ca mai bine asa decat un copilas bolnav sau sa se opreasca sarcina din evolutie cine stie la cate saptamani …..
Buddy1 Cheek Kiss
Cris567
Scris: Wednesday, January 22, 2025 11:38 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
O sa mai prestam , nu prea mult totusi , bunica sotulul este tare bolnava si el e cu moralul la pamant.. daca nimerim ovulatie bine , daca nu, nu ras Mai e timp . Mai rar , ca la un cm de 40 zile plus endometrioza mea sunt mai putine sanse , dar una din ele tre sa fie sansa noastra.
Sotul tau ce tratament ia ? Este bine ? Tu cum te simti dupa pierdere ? Eu prima data am fost trista ceva timp dar mi-am zis in gand ca mai bine asa decat un copilas bolnav sau sa se opreasca sarcina din evolutie cine stie la cate saptamani …..
Buddy1 Cheek Kiss

Multa sanatate familiei! El are o bacterie, helicobacter si urmeaza tratament cu AB. Voi merge si eu maine la analize. Si eu am fost trista cateva zile si inca mi a ramas acolo undeva in suflet. M am simtit asa "goala" pe dinauntru. Si eu gandesc la fel ca tine,mai bine asa decat sa fi fost alte probleme doamne fereste. Suntem puternice!
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, January 22, 2025 11:42 PM
Nivel

Cu siguranta noi femeile suntem puternice firstprize
Si o sa avem parte de ceea ce ne dorim , mai devreme sau mai tarziu topai
Parca Maria se apropie de ovulatie .
Rebecca a trecut demult , nu stiu daca nu-i cumva la testare .
Vedem daca ne mai scrie vreo draguta ceva pe aici coeur
MariaS
Scris: Thursday, January 23, 2025 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Andreea_neacsu wrote:
Eu astazi sunt in a treia zi de testat , cica duminica ar fi ovulatia cf aplicatie . Inca e slab testul , arata la fel ca ala de ieri si luni . Ori ovulez mai tarziu , ori deloc .
Daca ar fi sa ovulez cu celalalt ovar (dreptul ar fi la rand luna asta ) nu stiu cum ar fi de ok , avand chistul endometriozic de 6 cm pe el … luna trecuta am simtit ca ma bazaie ovarul cu cateva zile inainte de ovulatie , acum nimic .
Mai fac teste pana duminica inclusiv (ca doar 7 am) si ce-o fi , aia o fi , luna asta .
De prestat nu prea , bunica sotului e f bolnava si el e f stresat si nu prea .. nu vreau sa-l stresez nici eu in plus cu asta , asa ca facem vineri daca o fi acasa si apoi poate duminica daca o fi acasa . Zilele astea e repaus la noi .. Dar oricum nici nu sunt semne de ovulatie , nici macar putin mucus care sa anunte ca va veni ovulatia ..

Parca m-ai descris pe mine. Lipsa mucus , dar in ziua 7 de cm ma durut ovarul strang , azi ovarul drept, sanii parca ii simt usor durerosi si plini, tot pe weekend imi arata si mie aplicatia ca ar fi ovulatia , acum nu stiu ce va fi, ca de prestat prestam, tot la 1-2 zile ...
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, January 23, 2025 4:36 PM
Nivel

Acum eu nu stiu, ovulam cu un alt ovar lunar sau e doar un mit faptul ca intr-o luna cu stangul intr-o luna cu dreptul ?
Eu am decis sa fac teste o zi da una nu , tocmai in ideea ca in aug am avut sarcina bio si mi-a venit la 45 zile . Nu stiu daca a fost luna fara ovulatie sau doar n-a fost sa fie . Si m-am gandit ca poate si acum se muta ovulatia mai tarziu ..
Maria , daca va tineti de treaba o zi da , una nu , la inceput de februarie ne bucuri cu un test II topai
Utilizatori in acelasi subiect
Iudita
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.