|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 66
| Andreea_neacsu wrote:Ella in z 10 a avut unul slab pozitiv si eu in decembrie cand am facut testul eram in z 10 dpo (m-am uitat in aplicatie ca nici eu nu mai stiam exact) si a iesit slab slaaaaab pozitiv , dar se cunostea ceva totusi Eu cred ca abia duminica sunt in 10 dpo , daca am ovulat in 2 cum zice aplicatia |
| Capsunica2024 wrote: Eu cred ca abia duminica sunt in 10 dpo , daca am ovulat in 2 cum zice aplicatia
In 19 mi a venit ciclul, si cica tre sa mi vina in 16 dar faza e ca nu il am mereu la fix 28 zile , cateodata 29 cateodata 26 , nu mai stie nimeni |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 982
| Atunci mai asteapta macar pana duminica |
| Andreea_neacsu wrote:Atunci mai asteapta macar pana duminica Ok <3 astept cumintica |
|
| Rebecca , se apropie ziua |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1303
| A venit
Dar e rau, ma doare spatele si burta ceva fantastic, mai rau ca de obicei , am un feeling ca ciclul asta o sa fie dubios rau, ca in fiecare an de altfel .
|
|
| Macar dai restart si incepi o noua etapa Acum sa vedem cine ne bucura cu II |
|
| Andreea_neacsu wrote:Macar dai restart si incepi o noua etapa Acum sa vedem cine ne bucura cu II Eu azi am vrut sa mi fac test da zic nu l fac :)))) ramane pe maine totusi:)) maine dimi <3 |
|
| MariaS wrote:A venit Dar e rau, ma doare spatele si burta ceva fantastic, mai rau ca de obicei , am un feeling ca ciclul asta o sa fie dubios rau, ca in fiecare an de altfel . <3 <3 hai ca luna asta vine bebe <3 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 367
| Andreea_neacsu wrote:Rebecca , se apropie ziua
Neee… nu cred că am ovulat, testele de ovulație nu se pozitivează, am fost la ecografie miercuri și dl dr a zis ca nu am ovulat, am făcut joi dimineața și estradiol, progesteron și LH, valori mici. Deci ori urmează să ovulez, ori luna asta nu am nicio șansă 🤦♀️ |
|
| Asa tarziu sa ovulezi ? Cate zile ai testat? Oricum mai sunt si luni anovulatorii , deci e in regula si sa nu ai luna asta ovulatie |
|
| Andreea_neacsu wrote:Asa tarziu sa ovulezi ? Cate zile ai testat? Oricum mai sunt si luni anovulatorii , deci e in regula si sa nu ai luna asta ovulatie
Vreo 4 din ziua 10 pana in ziua 14. Doctorul mi-a zis ca e considerata perioada fertilă acum, azi, mâine și poimâine, dar testele mele de ovulație tot negative sunt 😅 de luni iau Duphaston și de marți Arefam. Cam atât nou 😅 |
|
| De ce si Duphaston si Arefam ? N-am mai auzit de combinatie asa , stiam ca ambele sunt progesteron . Sau poate duph face ceva special fata de arefam ??! |
|
| Andreea_neacsu wrote:De ce si Duphaston si Arefam ? N-am mai auzit de combinatie asa , stiam ca ambele sunt progesteron . Sau poate duph face ceva special fata de arefam ??!
Habar nu am, Duphaston pastile, Arefam ovule 🤷♀️ |
|
| Atunci spor la prestat zilele acestea |
|
Amaranth, Andreea_neacsu, Iudita , Nicaieri88 |