Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Friday, November 22, 2024 8:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Fetele, eu mai am niște teste de sarcina de la laboquick, foarte bune, niciodată nu am avut probleme cu ele, au detectat primele sarcina .
Dacă doriți, la împart si le trimit, doar lăsați-mi mesaj cu adresa și numele, doar sa plătiți curierul. Cred ca mai am vreo 10-15
EllaMaria
Scris: Friday, November 22, 2024 9:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea_neacsu wrote:
Eu nu am incercat viola niciodata Crazy
Mai bine fa un beta , ca sa stii de antibiotic . Decat sa dai banii pe alte teste zilele ce vin ..

Pai nu mai fac teste, aștept să vina menstra și doar daca intarzie mai fac. Până la urmă nu mai trebuie sa iau antibiotic, se pare că de data asta e ceva viral (mă confrunt iar cu faringita și făcusem un exudat, dar se pare că ne e vb de streptococ acum).

Andreea_neacsu
Scris: Friday, November 22, 2024 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
deme wrote:
Fetele, eu mai am niște teste de sarcina de la laboquick, foarte bune, niciodată nu am avut probleme cu ele, au detectat primele sarcina .
Dacă doriți, la împart si le trimit, doar lăsați-mi mesaj cu adresa și numele, doar sa plătiți curierul. Cred ca mai am vreo 10-15

deme , mie daca imi trimiti , sa mi-l trimiti direct pozitiv si cu “praf” de bebica pe ele , ca baietel am deja ! dance hohot computerlove
Andreea_neacsu
Scris: Friday, November 22, 2024 10:47 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Pai nu mai fac teste, aștept să vina menstra și doar daca intarzie mai fac. Până la urmă nu mai trebuie sa iau antibiotic, se pare că de data asta e ceva viral (mă confrunt iar cu faringita și făcusem un exudat, dar se pare că ne e vb de streptococ acum).

Deci astazi esti z 10 Ella ? 🤔
N-ar mai fi asa mult de asteptat si chiar te lamuresti complet . pupici
EllaMaria
Scris: Saturday, November 23, 2024 7:19 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

Deci astazi esti z 10 Ella ? 🤔
N-ar mai fi asa mult de asteptat si chiar te lamuresti complet . pupici

Da ziua 10, mai am puțin. Nu mă mai grăbesc🫣😂😂
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, November 23, 2024 6:52 PM
Nivel

Nu-i musai sa iasa pozitiv in z 10 ras sau poate nu esti chiar in z 10, poate a fost putin mai intarziata ovulatia ras atunci ar trebui pe 26 sa iti vina ?
EllaMaria
Scris: Monday, November 25, 2024 12:28 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Nu-i musai sa iasa pozitiv in z 10 ras sau poate nu esti chiar in z 10, poate a fost putin mai intarziata ovulatia ras atunci ar trebui pe 26 sa iti vina ?

De obicei știu sigur când am ovulat pentru că am anumite simptome care dispar odată ce s-a produs ovulația. Nu am mai testat, momentan nu am niciun test in casa că sigur m-ar fi tentat 😂. Nu-mi cumpăr, aștept menstruația, practic pe 27 sau cel târziu 28, dar daca intarzie o sa cumpăr. Totuși cred că nu o sa fie cazul, nu-mi da nimic de bănuit.
Andreea_neacsu
Scris: Monday, November 25, 2024 1:46 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

De obicei știu sigur când am ovulat pentru că am anumite simptome care dispar odată ce s-a produs ovulația. Nu am mai testat, momentan nu am niciun test in casa că sigur m-ar fi tentat 😂. Nu-mi cumpăr, aștept menstruația, practic pe 27 sau cel târziu 28, dar daca intarzie o sa cumpăr. Totuși cred că nu o sa fie cazul, nu-mi da nimic de bănuit.

Nici mie la sarcina cu fiu-miu nu mi-a dat absolut nimic de banuit , dar nimic nimic . Totusi imi intarziase si eu tot asteptam sa imi vina , din moment in moment 😂😅hohot
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, November 27, 2024 10:25 AM
Nivel

Ia spune Ella , ce veste ne dai? ras SimplyLove
EllaMaria
Scris: Wednesday, November 27, 2024 11:26 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Ia spune Ella , ce veste ne dai? ras SimplyLove

Încă nimic, azi sau mâine vine menstra, deocamdată nu a venit, dar nici nu testez până mâine. Daca nici mâine nu da semne, iau un test, până atunci stau cuminte. Nu am niciun simptom, nimic, nici măcar că ar trebui sa vina, dar eu tot cred că apare pe mâine 😂
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, November 27, 2024 3:00 PM
Nivel

Daca pe 23 erai in ziua 10, astazi esti z 14 ras sic
sa fie cu noroc hearts Sa vina o surioara pentru Oliver
EllaMaria
Scris: Wednesday, November 27, 2024 3:11 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Daca pe 23 erai in ziua 10, astazi esti z 14 ras sic
sa fie cu noroc hearts Sa vina o surioara pentru Oliver

Da doar că de obicei la mine in ziua 14 e doar spooting și doar in ziua 15 incepe normal. De o ora am ușoare dureri, clasicele înainte să-mi vina.

Nu m-aș supăra sa vina o surioara 😂 dar se lasă așteptată..
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, November 27, 2024 4:36 PM
Nivel

Acum multi ani cand descoperisem forumul , cu mult inainte sa raman gravida , prin 2013-2014 cred , spuneau fetele “nu spune nu pana nu vin rusii” hohot
asa ca , nu spune hop pana nu vine menstruatia ras
daca nu, luna viitoare e cu noroc , ca de inceput de an hearts
EllaMaria
Scris: Wednesday, November 27, 2024 8:47 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Acum multi ani cand descoperisem forumul , cu mult inainte sa raman gravida , prin 2013-2014 cred , spuneau fetele “nu spune nu pana nu vin rusii” hohot
asa ca , nu spune hop pana nu vine menstruatia ras
daca nu, luna viitoare e cu noroc , ca de inceput de an hearts

Atunci sa fie luna viitoare cu noroc pentru toate!ras
Cum spuneam, ziua 14 vine cu spotting, așadar încă o lună pierdută.
Andreea_neacsu
Scris: Friday, November 29, 2024 11:19 PM
Nivel

Angel ce cm ai Ella? Caci al meu e cam de 40 zile . Pana inainte de nastere era de 34-35 , dar nu mai e asa . Ovulatia mea s-ar preconiza pe 18 decembrie, dar parca as lua niste teste sa fac atunci in zilele dinainte ras Desi am zis ca nu mai fac , dar tot ma rama dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.