|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1892
| Fetele, eu mai am niște teste de sarcina de la laboquick, foarte bune, niciodată nu am avut probleme cu ele, au detectat primele sarcina . Dacă doriți, la împart si le trimit, doar lăsați-mi mesaj cu adresa și numele, doar sa plătiți curierul. Cred ca mai am vreo 10-15 |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 843
| Andreea_neacsu wrote:Eu nu am incercat viola niciodata Mai bine fa un beta , ca sa stii de antibiotic . Decat sa dai banii pe alte teste zilele ce vin ..
Pai nu mai fac teste, aștept să vina menstra și doar daca intarzie mai fac. Până la urmă nu mai trebuie sa iau antibiotic, se pare că de data asta e ceva viral (mă confrunt iar cu faringita și făcusem un exudat, dar se pare că ne e vb de streptococ acum).
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 827
| deme wrote:Fetele, eu mai am niște teste de sarcina de la laboquick, foarte bune, niciodată nu am avut probleme cu ele, au detectat primele sarcina . Dacă doriți, la împart si le trimit, doar lăsați-mi mesaj cu adresa și numele, doar sa plătiți curierul. Cred ca mai am vreo 10-15
deme , mie daca imi trimiti , sa mi-l trimiti direct pozitiv si cu “praf” de bebica pe ele , ca baietel am deja ! |
| EllaMaria wrote:
Pai nu mai fac teste, aștept să vina menstra și doar daca intarzie mai fac. Până la urmă nu mai trebuie sa iau antibiotic, se pare că de data asta e ceva viral (mă confrunt iar cu faringita și făcusem un exudat, dar se pare că ne e vb de streptococ acum).
Deci astazi esti z 10 Ella ? 🤔 N-ar mai fi asa mult de asteptat si chiar te lamuresti complet . |
| Andreea_neacsu wrote:Deci astazi esti z 10 Ella ? 🤔 N-ar mai fi asa mult de asteptat si chiar te lamuresti complet .
Da ziua 10, mai am puțin. Nu mă mai grăbesc🫣😂😂 |
| Nu-i musai sa iasa pozitiv in z 10 sau poate nu esti chiar in z 10, poate a fost putin mai intarziata ovulatia atunci ar trebui pe 26 sa iti vina ? |
| Andreea_neacsu wrote:Nu-i musai sa iasa pozitiv in z 10 sau poate nu esti chiar in z 10, poate a fost putin mai intarziata ovulatia atunci ar trebui pe 26 sa iti vina ?
De obicei știu sigur când am ovulat pentru că am anumite simptome care dispar odată ce s-a produs ovulația. Nu am mai testat, momentan nu am niciun test in casa că sigur m-ar fi tentat 😂. Nu-mi cumpăr, aștept menstruația, practic pe 27 sau cel târziu 28, dar daca intarzie o sa cumpăr. Totuși cred că nu o sa fie cazul, nu-mi da nimic de bănuit. |
| EllaMaria wrote:
De obicei știu sigur când am ovulat pentru că am anumite simptome care dispar odată ce s-a produs ovulația. Nu am mai testat, momentan nu am niciun test in casa că sigur m-ar fi tentat 😂. Nu-mi cumpăr, aștept menstruația, practic pe 27 sau cel târziu 28, dar daca intarzie o sa cumpăr. Totuși cred că nu o sa fie cazul, nu-mi da nimic de bănuit.
Nici mie la sarcina cu fiu-miu nu mi-a dat absolut nimic de banuit , dar nimic nimic . Totusi imi intarziase si eu tot asteptam sa imi vina , din moment in moment 😂😅 |
| Ia spune Ella , ce veste ne dai? |
| Andreea_neacsu wrote:Ia spune Ella , ce veste ne dai?
Încă nimic, azi sau mâine vine menstra, deocamdată nu a venit, dar nici nu testez până mâine. Daca nici mâine nu da semne, iau un test, până atunci stau cuminte. Nu am niciun simptom, nimic, nici măcar că ar trebui sa vina, dar eu tot cred că apare pe mâine 😂 |
| Daca pe 23 erai in ziua 10, astazi esti z 14 sa fie cu noroc Sa vina o surioara pentru Oliver |
| Andreea_neacsu wrote:Daca pe 23 erai in ziua 10, astazi esti z 14 sa fie cu noroc Sa vina o surioara pentru Oliver
Da doar că de obicei la mine in ziua 14 e doar spooting și doar in ziua 15 incepe normal. De o ora am ușoare dureri, clasicele înainte să-mi vina.
Nu m-aș supăra sa vina o surioara 😂 dar se lasă așteptată.. |
| Acum multi ani cand descoperisem forumul , cu mult inainte sa raman gravida , prin 2013-2014 cred , spuneau fetele “nu spune nu pana nu vin rusii” asa ca , nu spune hop pana nu vine menstruatia daca nu, luna viitoare e cu noroc , ca de inceput de an |
| Andreea_neacsu wrote:Acum multi ani cand descoperisem forumul , cu mult inainte sa raman gravida , prin 2013-2014 cred , spuneau fetele “nu spune nu pana nu vin rusii” asa ca , nu spune hop pana nu vine menstruatia daca nu, luna viitoare e cu noroc , ca de inceput de an
Atunci sa fie luna viitoare cu noroc pentru toate! Cum spuneam, ziua 14 vine cu spotting, așadar încă o lună pierdută. |
|
| ce cm ai Ella? Caci al meu e cam de 40 zile . Pana inainte de nastere era de 34-35 , dar nu mai e asa . Ovulatia mea s-ar preconiza pe 18 decembrie, dar parca as lua niste teste sa fac atunci in zilele dinainte Desi am zis ca nu mai fac , dar tot ma rama |
|
|