Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rebecca10
Scris: Wednesday, November 6, 2024 9:02 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
Bună, fetelor! Eu sunt bine. A apărut menstruatia, testele ultrasensibile au fost negative. Între timp soțul a făcut și testarea Halosperm, gradul de fragmentare e normal, 14%. Aștept să văd ce plan are doctorul pentru luna aceasta.
iris11
Scris: Wednesday, November 6, 2024 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Rebecca10 wrote:
Bună, fetelor! Eu sunt bine. A apărut menstruatia, testele ultrasensibile au fost negative. Între timp soțul a făcut și testarea Halosperm, gradul de fragmentare e normal, 14%. Aștept să văd ce plan are doctorul pentru luna aceasta.

Rebeca cu răbdare și încredere o sa fie bine totul!
Iudita
Scris: Wednesday, November 6, 2024 10:22 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/10/2024
Liliana tu ce mai faci ce te-ai hotărât??
Andreea_neacsu
Scris: Friday, November 8, 2024 2:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Rebecca, se spune “cu rabdarea treci si marea”, deci iti doresc rabdare si putere. SimplyLove
Ella , o sa faci teste de ovulatie luna aceasta ? hearts majoreta
Rebecca10
Scris: Friday, November 8, 2024 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2024
Andreea_neacsu wrote:
Rebecca, se spune “cu rabdarea treci si marea”, deci iti doresc rabdare si putere. SimplyLove

Mulțumesc frumos! Asemenea vă doresc și eu, la toate! 🤗
EllaMaria
Scris: Friday, November 8, 2024 6:22 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
hainoroc
Ella , o sa faci teste de ovulatie luna aceasta ? hearts majoreta [/quote]

Nu, nu mai fac, am zis că nu mai urmăresc nimic, nu mai pun presiune, noi ne facem treaba și dacă e sa fie, sa fieras
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, November 10, 2024 8:38 AM
Nivel

EllaMaria wrote:
hainoroc

Nu, nu mai fac, am zis că nu mai urmăresc nimic, nu mai pun presiune, noi ne facem treaba și dacă e sa fie, sa fieras [/quote]
Cand ar trebui sa fie ovulatia ?
A mea a fost acum cateva zile . ras
Si pe baiat tot in perioada asta l-am conceput, acum 3 ani newclap tin minte pe 2 nov am avut ovulatia , dupa testele de ovulatie si semnalele corpului .
EllaMaria
Scris: Sunday, November 10, 2024 2:41 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

Cand ar trebui sa fie ovulatia ?
A mea a fost acum cateva zile . ras
Si pe baiat tot in perioada asta l-am conceput, acum 3 ani newclap tin minte pe 2 nov am avut ovulatia , dupa testele de ovulatie si semnalele corpului .

Teoretic azi ar trebui sa fie, deși luna aceasta nu am niciun simptom că aș fi la ovulatieras
Nici măcar acea secreție nu am zarit-o decât foarte puțin. Asta e, vedem luna viitoarea.alcool

Când l-am conceput pe băiețel avusesem ovulatia in 2 octombrie, cu toate simptomele și testele pozitive 😂

S-au schimbat multe de atunci...

Sa fie cu succes pt voi luna asta!majoreta
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, November 10, 2024 10:01 PM
Nivel

Poate are loc mai tarziu luna aceasta, mai urmareste si eventual odata la 2 zile , faceti si ce trebuie facut😂😂🤪 . La mine a fost in ziua 22-23 pe acolo , exact nu stiu, cand s-a produs insa asa aproximez . De aceea inca nu stiu cand sa fac testul . Intre 18 si 20 nov ar trebui . Sper sa am rabdare macar pana pe 18 😬😬
EllaMaria
Scris: Monday, November 11, 2024 12:14 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Poate are loc mai tarziu luna aceasta, mai urmareste si eventual odata la 2 zile , faceti si ce trebuie facut😂😂🤪 . La mine a fost in ziua 22-23 pe acolo , exact nu stiu, cand s-a produs insa asa aproximez . De aceea inca nu stiu cand sa fac testul . Intre 18 si 20 nov ar trebui . Sper sa am rabdare macar pana pe 18 😬😬

Noi tot lucrăm 😂 sper sa culegem și roadele muncii😁

Încă puțin și testezi, deși te înțeleg perfect cu răbdarea. Eu nu aveam, testam de prin 8 dpo. La prima sarcina am avut slab pozitiv în 10 dpo.
Andreea_neacsu
Scris: Monday, November 11, 2024 9:08 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Noi tot lucrăm 😂 sper sa culegem și roadele muncii😁

Încă puțin și testezi, deși te înțeleg perfect cu răbdarea. Eu nu aveam, testam de prin 8 dpo. La prima sarcina am avut slab pozitiv în 10 dpo.

cu ce test ? eu n-am incercat niciodata mai devreme de 11dpo parca . A iesit slab pozitiv dar a fost sarcina biochimica de ambele dati . ras
Cumva acum mi-e teama sa mai testez devreme , macar de testez in z 13-14 dpo stiu una si buna , dar cine mai are rabdare pana atunci dance hohot
EllaMaria
Scris: Tuesday, November 12, 2024 12:34 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

cu ce test ? eu n-am incercat niciodata mai devreme de 11dpo parca . A iesit slab pozitiv dar a fost sarcina biochimica de ambele dati . ras
Cumva acum mi-e teama sa mai testez devreme , macar de testez in z 13-14 dpo stiu una si buna , dar cine mai are rabdare pana atunci dance hohot

Atunci am folosit un test clasic barza (cel din cutia cu cele pt ovulație) pe care îl făcusem dimineața, iar apoi la amiază am făcut un Viola ultrasensibil (de 5) și iesie pozitiv.
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, November 12, 2024 7:52 PM
Nivel

Am vazut la Dr Max oferta la Viola si parca SureCheck cu determinarea saptamanii .
Vreun semn de ovulatie pana acum ? sau macar vreun mic inceput ?majoreta
EllaMaria
Scris: Tuesday, November 12, 2024 8:48 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Am vazut la Dr Max oferta la Viola si parca SureCheck cu determinarea saptamanii .
Vreun semn de ovulatie pana acum ? sau macar vreun mic inceput ?majoreta

Am și eu câteva teste Viola bine puse în caz de nevoieras

De 2 zile am acea secreție egg, iar azi am fost mai balonată și durere de ovar in dreapta. Posibil sa fi ovulat azi, oricum nu am testat.
Adevărul e că nu am mai fost la fel de atentă la ce-mi transmite corpul. Simt că dacă pun presiune pe mine, cumva am prea multe așteptări si o sa ajung la frustrare cu timpul.

Și eu am avut o sarcina biochimică înainte de primul copil, însă eu testam devreme pentru că eram pe principiul că și dacă e biochimia, măcar știu că ceva acolo totusi s-a întâmplat.
Iudita
Scris: Wednesday, November 13, 2024 7:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/10/2024
Unde găsiți voi teste viola fetelor??
Eu am căutat dar nu am găsit nici la Dr Max
Utilizatori in acelasi subiect
Maria2508
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.