|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1886
| Minune2024 wrote:
Creddd. Dar lasă că asta măcar a meritat.
Am văzut că tu ai făcut beta la 7 zile ?? Mie doctorul mi a zis sa fac pe 19 ...dar nu e prea târziu oare ? 🫣🫣
Ideal sa faci prin ziua a10a.. da, eu am facut in z7 și asa emotii am trăit ca nu se dubla cum trebuie 🙈 |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 458
| deme wrote:
Ideal sa faci prin ziua a10a.. da, eu am facut in z7 și asa emotii am trăit ca nu se dubla cum trebuie 🙈
Si uite ca a fost totul ok :)
Acum am vazut ca ai intrat in saptamana 19! Doamne ce repede trece timpul. Sarcina usoara in continuare |
| Nicaieri88 wrote:Si uite ca a fost totul ok :) Acum am vazut ca ai intrat in saptamana 19! Doamne ce repede trece timpul. Sarcina usoara in continuare
Într-adevăr , dar numai eu stiu prin ce am trecut 😂😂!!! Joi fac 19saptamani , nu știu când au trecut. De câte ori ma vad în oglinda, tot nu-mi vine a crede :) |
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 458
| deme wrote:
Într-adevăr , dar numai eu stiu prin ce am trecut 😂😂!!! Joi fac 19saptamani , nu știu când au trecut. De câte ori ma vad în oglinda, tot nu-mi vine a crede :)
Stiu ce spui..face bebelusul meu 3 luni si mie tot nu imi vine sa cred
Eu cred ca fiecare avem pus deoparte ceva special si ca vine cand vrea..nu cand vrem noi. :) |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2024 Mesaje: 39
| Liliana, ai mai fost la beta? |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 146
| Alice11 wrote:Liliana, ai mai fost la beta?
Nu am mai mers. Merg vineri la eco.🙏 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2024 Mesaje: 39
| Liliana1878 wrote:
Nu am mai mers. Merg vineri la eco.🙏
Doamne ajuta sa fie bine! 🙏🏻 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 793
| Liliana1878 wrote:
Sa vii cu vesti bune ! Cate saptamani vei avea atunci ? |
|
| Liliana1878 wrote:
Hai Liliana cu inimioara 🥰 |
|
| Hello fetele ❤️,
Cam 6 săptămâni fără o zi ar fi, daca mă iau după calculatoarele clasice. Speeer sa fi crescut și să bată inimioara. Omenește am făcut tot ce a fost posibil. De acum numai dacă este voia lui Dumnezeu 🙏🙏🙏🙏🙏
E foarte grea așteptarea asta 😱 |
|
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 352
| Liliana1878 wrote:Hello fetele ❤️,
Cam 6 săptămâni fără o zi ar fi, daca mă iau după calculatoarele clasice. Speeer sa fi crescut și să bată inimioara. Omenește am făcut tot ce a fost posibil. De acum numai dacă este voia lui Dumnezeu 🙏🙏🙏🙏🙏
E foarte grea așteptarea asta 😱
Doamne ajută! Cu Dumnezeu înainte! 🙏 |
|
| Liliana1878 wrote:Hello fetele ❤️,
E foarte grea așteptarea asta 😱
Cum ești, totul ok? |
|
| Minune2024 wrote:
Creddd. Dar lasă că asta măcar a meritat.
Am văzut că tu ai făcut beta la 7 zile ?? Mie doctorul mi a zis sa fac pe 19 ...dar nu e prea târziu oare ? 🫣🫣
Cum ești? Mai rabzi pana la beta ?:) |
|
| deme wrote:
Cum ești, totul ok?
E cumplit până mâine, dar incerc să îmi țin mintea ocupată. Nu prea îmi iasa... Mă încearcă toate sentimentele din lume.😨 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 793
| Liliana1878 wrote:
E cumplit până mâine, dar incerc să îmi țin mintea ocupată. Nu prea îmi iasa... Mă încearcă toate sentimentele din lume.😨
e tare grea asteptarea dar si cand o sa vezi punctuletul mic acolo pe ecran o sa astepti programarea de la o luna la alta . La cat ai maine programare? |
|
Isa294 |