|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2024 Mesaje: 30
| Liliana1878 wrote:Mulțumesc, fetelor. 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗
Nu mai merg la beta, merg direct la eco vineri 😍 Sunt foarte nerăbdătoare, dar îmi este și foarte teama 😬🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Teoretic, daca totul merge bine, vineri ar trebui sa fie peste 1000 beta. Doctorita zice că e un factor de stres sa repet de atâtea ori 😬 Poate nu e rea ideea. Ieri am fost tentată sa îmi fac programare de câteva ori, dar am zis sa merg totuși pe mana ei.
As fi vrut eu sa ma pot abtine 😆 am facut pana la beta 4800 si m-am oprit. Ar trebui sa se vada ceva, da, da, dar sa nu mergi cu multe asteptari pt ca e foarte micut. Pe mine m-a chemat la 6 sapt dar am mers totusi la 5s4z cand am avut sangerarea si s-au vazut saculetii si vezicula vitelina. |
| Minune2024 wrote:Bună fetelor, Sunt dintre voi care ați făcut declanșare cu Ovitrelle? Ați avut ceva simptome? Pe mine mă cam doare burta.. și nu știu dacă este normal. Nu este o durere foarte mare ... Nu necesita pastile ... Mâine am puncția .. sper că totul sa fie bine.
Mulțumesc.
Daaa, aveam burta cat un balon, crampe, dureri, de toate. Abia umblam cu o zi inainte de punctie asa ca da, e normal. Nu iti face griji, doar stai linistita fara sa faci prea mult efort si bafta 🙏🏻 |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 341
| Fetelor, eu sunt ziua 7 DPO. Astăzi am avut niște crampe super puternice. Țineți minte, înainte să fi avut test pozitiv, să fi avut crampe? Sper să fie luna asta luna mea norocoasă. Știu sigur că am ovulat marțea trecută. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 118
| Alice, probabil că vrea să vadă dacă e poziționat bine. Când am întrebat dacă repet beta, a zis că deocamdată nu și mai bine sa ne vedem la un eco la sfârșit de săptămână.
Rebeca, doamne ajuta sa fie cu 2 liniuțe. Eu nu am simțit nimic când s-au implantat 😬 |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 802
| Rebecca10 wrote:Fetelor, eu sunt ziua 7 DPO. Astăzi am avut niște crampe super puternice. Țineți minte, înainte să fi avut test pozitiv, să fi avut crampe? Sper să fie luna asta luna mea norocoasă. Știu sigur că am ovulat marțea trecută.
Bună, eu începusem cu crampe din ziua 6 dpo până pe la vreo 8 săptămâni. Ideea e că și luna aceasta am avut crampe și deja mă gândeam că e un semn bun, însă la mine nu a fost sa fie luna asta. Test negativ, aștept pe mâine menstruația.
Sper la tine sa fie cu noroc |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1859
| Fetelor dacă luați și progesteron, multe sunt induse de el. Eu nu am avut nici un simptom doar sanii se mareau de prin saptamana 10 și mancam ca sparta ( aveam f multe pastile și injectii) . Și nici acum ,doar ca am luat în greutate, am sanii cum ii vrea soțul 😂😂😂 și burta puțin mare. |
| deme wrote:Fetelor dacă luați și progesteron, multe sunt induse de el. Eu nu am avut nici un simptom doar sanii se mareau de prin saptamana 10 și mancam ca sparta ( aveam f multe pastile și injectii) . Și nici acum ,doar ca am luat în greutate, am sanii cum ii vrea soțul 😂😂😂 și burta puțin mare.
Iau și progesteron, însă chiar astăzi am întrebat doctorul și a spus ca nu sunt de la progesteron crampele. El crede ca e posibil sa fie dureri de la ovulație |
| deme wrote:Fetelor dacă luați și progesteron, multe sunt induse de el. Eu nu am avut nici un simptom doar sanii se mareau de prin saptamana 10 și mancam ca sparta ( aveam f multe pastile și injectii) . Și nici acum ,doar ca am luat în greutate, am sanii cum ii vrea soțul 😂😂😂 și burta puțin mare.
Confirm, simptome multe sunt de la progesteron, inclusiv somnolenta etc. Rebeca, totusi la mine cand a iesit beta pozitiv aveam crampele fix fix la fel ca la menstruatie, destul de intense dar au trecut dupa 2-3 zile. Eu le mai am si acum, dar nu prea mai seamana cu cele de la inceput.
Deme si la mine sunt sanii, ohooo, frumusei si plini, ai mei erau miculuti 😆 |
| Mulțumesc pentru răspunsuri, fetelor! Mai am de așteptat până să fac un test |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1859
| Alice11 wrote:
Confirm, simptome multe sunt de la progesteron, inclusiv somnolenta etc. Rebeca, totusi la mine cand a iesit beta pozitiv aveam crampele fix fix la fel ca la menstruatie, destul de intense dar au trecut dupa 2-3 zile. Eu le mai am si acum, dar nu prea mai seamana cu cele de la inceput.
Deme si la mine sunt sanii, ohooo, frumusei si plini, ai mei erau miculuti 😆
Și ai mei la fel, soțul mereu zicea ca pt bube exista alifie 😂😂 mno acum se uita ,ii place dar mai greu cu atinsul ca ma dor 😂😂 |
|
Inregistrat: 4/18/2024 Mesaje: 41
| Mulțumesc mult pentru răspunsuri. M m mai liniștit... Oricum daca stau liniștită în pat la căldurică totul e ok..nu mă doare nimic. O să treacă și ziua de mâine și sper să fie totul bine. Puuup. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 775
| Liliana , mai e putin pana la eco speram sa se vada ce trebuie Rebecca , eu si la prima si la a doua si la a treia sarcina am avut crampe in perioada implantarii, la una din ele chiar si sangerare de implantare .Tinem pumnii sa vii cu un test frumusel | | . Ella si eu ar fi trebuit sa am astazi prima zi de menstruatie . Acum 3 si 2 zile teste negative , am zis totusi ca mai astept putin si in caz de nu imi vine mai fac un test . M-am dereglat rau dupa nastere , astazi as fi in z 32. De obicei aveam cm de 34-35 zile insa dupa nastere s-a redus la 30 zile . Vad ca luna asta 32. Daca se vedea macar o umbra mica pe test , mai intelegeam dar asa cred ca hormonii mei au luat-o razna . O sa astept pana pe 6 oct , vreau sa vad daca am interpretat bine semnalele ovulatiei super tarzii, daca e posibil asa ceva (in z 24-25) sau a fost o coincidenta . Dar , luna noua , sanse noi . |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 312
| In legatura cu suplimentarea de progesteron, stiu ca poate da simptome gen crampe, greturi, somnolenta, sani durerosi (semnele incipiente in sarcina) dar ca exemplu eu am fost atipica, desi am administrat aproape toate formele timp de 12 saptamani, doza mare din toate, nu am avut deloc simptome. Dupa transferul norocos am simtit doar o presiune locala si inca de la inceput am mers noaptea la baie, ceea ce nu faceam inainte. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 199
| Fetelor, bine v-am regasit! De unde imi luasem gandul ca se mai poate fara FIV si nici nu am mai ramas insarcinata de 4 ani, sunt in pragul unui atac de panica. Am testat alaltaieri si nimic, am zis sa mai incerc si azi ca ramasese un test si … nu rezist. Asadar, sa lesin cand am vazut rezultatul.. Castanuta attached the following image(s):
|
|
| Castanuta wrote:Fetelor, bine v-am regasit! De unde imi luasem gandul ca se mai poate fara FIV si nici nu am mai ramas insarcinata de 4 ani, sunt in pragul unui atac de panica. Am testat alaltaieri si nimic, am zis sa mai incerc si azi ca ramasese un test si … nu rezist. Asadar, sa lesin cand am vazut rezultatul..
Felicitări! În a câta zi după ovulație ai făcut testul? 🤗 |
|
Amaranth, Liliana1878, Nimeni, OtiliaC |